![]() |
Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üye |
![]() |
![]() |
#91 |
mate
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeDaima Kararlı! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeYORGUNN !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
are-x
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeSESSİZ
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyekaramsar
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
dark_defender
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyesinirli
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
<<iKra>>
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyekalpsiz!!! Beni anladıklarını söylüyorlar Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse ![]() ![]() ![]() * Benim içimdeki masum şeytanı kim anlayabilir ki? Ben, bu gördüğünüz ceset değilim Benim içimdeki yaratığın gözyaşlarını kim görebilir ki? Korkuyorum, anlayamazsınız işte, ölmeliyim Ölmeli ve korkularımdan kurtulmalıyım ![]() * Ben, onun sana zarar vermesinden korkuyorum Beni bu huzurdan çıkarmandan Belki de beni anlamandan korkuyorum ![]() * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse ![]() ![]() ![]() * Soluduğum hava bile boğazımda düğümleniyor o da benden yana, benim gibi yalnız, benim gibi korkak ![]() Anlıyor musun? Ben sevilmekten korkuyorum Beni sevmenden, beni acılarımdan ayırmandan korkuyorum ![]() * Artık bu uzun merdivenin son basamağındayım Önümdeki sonsuz uçurum bana sevgiyi hatırlatsa da Uçurum beni senden uzaklaştıracak biliyorum ![]() İçimdeki karanlık beni zorluyor, buna mecburum, anlıyor musun? * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse ![]() ![]() ![]() * Sevgi içimdeki küçük çocuğu sevebilir mi ki? Hıçkırıklarını duyuyor musun? Sevgi onun ıstıraplı geçmişini silebilir mi ki? Artık dayanamıyor, anlıyor musun? * Hergün ölüyordum zaten, benim için değişiklik değil bu Aslında ölümün sonu bu, o da ölüyor benle ![]() Hiç ağlayan bir ceset gördün mü? Şimdi gözlerimden iki damla yaş dökülüyor sevginle birlikte ![]() * İçimdeki yaşlar sel oldu, taştı, anlıyor musun? İçimdeki o canlı boğuldu ve kurtuldu artık Sadece cesetini bekliyor, her şey bitecek ![]() Masumiyetimi neden öldürmek istediğimi anlıyor musun? * Hiç kimse beni anlayamaz Hiç kimse ![]() ![]() ![]() * Bu dikenli yolun sonu artık gelmeli Sevgiler beni terk etmeli ![]() İçimdeki setler yıkıldı tutamam gözyaşlarımı ![]() * Hey sen! Beni öldüren korkularımın nedeni Görüyor musun onları? Duyuyor musun meleklerin çığlıklarını? * Hey sen! Beni ağlatan sevginin sahibi Ben öldüğümde O küçük çocuğun gerçek yüzünü gördüğünde Benim senin için ağladığım gibi Sen de benim için ağlar mısın? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeYORGUN (Geri Dönüş Adına Kaldığım 48 (24 Saati ni Forumda Gecirdim :P Saat Uykusuzluktandır heralde) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
sam00
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyeberbat |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
sofia
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyekarışıkk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeMerhametli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeNefret ve kim dolu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeBulanıkkk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyeaşıqq ::( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt ÜyeUnutulan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Tek Kelimeyle Kendini Tanıt Üyeyorqnn ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|