![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Thyen
|
![]() Oysa söylenecek bir şarkım vardı Yaşanacak yıllarım vardı Kimbilir kaç yarın kaldı Oysa söylenecek bir şarkım Yaşanacak yıllarım vardı Zaman beni benden çaldı zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
*scotland*
|
![]() zaman akıp gıder avuclarım ben se dokulen parlarımı egılıp doplayamıorken ve her şey icin çok demek ıcın belkıde cokkk geç kıraÇÇ cokk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
90burcu
|
![]() üstüme iyilik sağlık a dostlar ceza rap yapar çok kötü toslar boxlarınızı bakıma alın a foslar dostlarınıza yakın olun a be kozlar elinize geçti neredesin ha popstar lostra salonu ayakkabı boya kostar az konuşana kurdele takacaklar kara tahtaya da ceza yazacaklar toslamak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
ctn_86
|
![]() sekiz öküz bir tarlada Sekiz Öküz Bir Tarlada Vuruşuylarmış Ha Babam De Babam Acından Ölen Danayada Gülüşüylermiş Ha Babam De Babam Sekizde Yemiş Şişmiş Kuyruğuna Kırlar Düşmüş Herbirine Bir Köy Düşmüş Bölüşüyler Ha Babam De Babam Dördünü Sürdüler Adaya Dördünü De Sürdüler Karaya Menfaat Girdimi Araya Ne Güzel De Barışıylar Ha Babam De Babam Üçyüzelli Dörtyüz Tosun Öküz Olacağı Kesin Bunlar Neyle Doyar Düşün Gelişiyler Ha Babam De Babam Yerinmeden Gelin Geçin Hangi Öküz İyidir Seçin Kızıltuğ'a Toslamak İçin Çabaliyler Ha Babam Babam De Babam <<grup çığ>> yaren |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
virüs
|
![]() Bana bi baksın beni bi görsün beni bi duysun dostlar, doğru yoldan çıktınızsa ecel kolay toslar, kimide kaptan olsun karada, kaptan olsun ister, sisler işte bitmez insan oğlu hep yer ister ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
90burcu
|
![]() Utanır İnsan Güneşin altında Rüzgar saçlarında Dalgaların karşısında Geçiyordu yaz bir başıma rüzgar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
ctn_86
|
![]() Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim --kar-- |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
ctn_86
|
![]() Gökten oynaya oynaya yağar kar tanesi Düşer sessiz sessiz döne döne kar tanesi Havalar çok ayaz çok ayaz çok ayaz üşüyorum serap |
![]() |
![]() |
|