|
|
Konu Araçları |
buraya, eğlence, forumsinsi, herkez, hoşgeldiniz, merkezine |
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Buraya |
04-03-2009 | #91 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaForumdakileri yakalamaya devam ediyor seyit bu iş sana göre değil nerden bulacan fotokopi çektirecek Eguinox,bbkDk,dejavu2009 yatan AvatarAang Kaplanı kriz vurunca
04-03-2009 | #92 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaAvatarAang aşkını ispatlamaya çalışıyor kardeşine bari özenme seyit Kaplanı yakaladık oleyyyyy Eguinox oradamı yüzeceksin cansel kas mı yapacaksın o taşı nasıl kaldırdın öyle KRDNZ ayaklı makina yapmış gezintiye çıkmış |
04-03-2009 | #93 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayave işte seyito abimiz seyito abi ne yaptın sen gözyaşı abi 1oldu ama hangi dalda bide bana bakın bence en kıvrak futbol bu bence ne dese bence o kartı hak etti yesimciwciw yolda ben spor aktivitelerine katılacamda ne fırlatacam ciritmi Equinox abinin sigara yakışı seyito abi iş başında ben ışın kılıcıyla neler yaparım :D şangül ablamızın doğum günü pastasını nasıl kesçez valla bence en iyi ağaç böyle kesilir (equinox abimiz ağaç kesiyor) valla ben çöreği böyle keserim
04-04-2009 | #94 |
yesimciwciw
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayayesimciwciw yolda Vayyy teşekkürler arkadaşım süper olmuş yaaa ellerine sağlık:)
04-04-2009 | #95 |
Aragorn561
|
04-04-2009 | #96 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayayesimciwciw sevgilisini kaybederse sudenaz en sonunda beklediği mutluluğu buldu AvatarAang ilk aşkını bulduk Gözyaşı bu aralar çok kızgınmış yesimciwciw en sonunda sevdiğine kavuştu ama yiyebilir dediği gibi |
04-04-2009 | #97 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaSu perisi kedisini çok iyi besliyor Kaplan bilgisayarınla yatar olmuş AvatarAang mankenlik ajansına böyle katılacak |
04-04-2009 | #98 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayaikinizde abartmayın,hadi öpüşüp barışın bakın biriniz (bende dahil) şakayı seviyor ve paylaşmak istiyor ve insanların onu anlamasını bekliyor (bende bende :D) ama diğeriniz daha ciddi ve esprilerde sınır istiyo tamam bunlar olabilir ama biraz abartmış olabiliriz kabul ediyorum bende şaka yaparken sadece şakada ama ciddiye alınmamasını istiyorum (ben arkadaşlarıma onun gülüp geçtiği espriler yaparım ama gülüp geçmezse söylemeliki espri anlayışımızı değiştirelim) bbk abimiz belliki biraz daha ciddi olmamamızı istiyo bence anlayışlı olmalıyız (gözyaşı abi seninde şaka anlayışın benim gibi ;) bence istemeyenler ismini yazsın onlara ciddi şakalar yapalım yada o arkadaşlar istemiyosa biz yapmayız ama onlarda konuya girip bakmasınki sinir katsayısı artmasın istiyenlere tam gaz devam ama gülüp geçtikleri taktirde (bence burada sınırı geçmedik ama geçtiğimizi düşünüyosanız tamam sınır burası) hadi şimdi öpüşüp barışın yoksa ben size öyle bişeyler derimki :D:D:D yada resimli tehtid var haa :D:D:D (yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim) |
04-04-2009 | #99 |
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez Burayayakışıklı olmuşum teşekkürler :D:D:D |
04-04-2009 | #100 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaGencer20 sevgilisiyle yakaladık zuhahaaahh |
04-04-2009 | #101 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaMaddi sorunlarım var lütfen yardım edin satabileceğim şeyler burda Biliyorum bu konu burada açılmamalıydı ama inanın zor durumdayım, bu bölüm en çok ziyaret edilen bölüm olduğu için, buraya açarsam herkes belki yardımcı olabilir bu konuda bana diye düşündüm Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim Ve artık tabir yerindeyse bıçak kemiğe dayandı Bir sürü ödemem var fakat bunları karşılayacak durumda değilim Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle Bir karar verdim Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satışa çıkaracağım Satış evin arkasındaki bahçede olacak Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim Satışa çıkaracağım parçaların toplu fotoğrafını da ekliyorum, İnceleyin aşağıda Sahibi yeşimciwciw birkaç milyon dolar yeter sanırım |
04-04-2009 | #102 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaYaklaşık 3 senedir ailemizde yaşanan sorunların birçoğu üyelerimizin aralarında tartışmalarıyla çözüme kavuşamadı Zira gönüller bir olsa da, fikirler her zaman uyuşmayabilir ki elbette bundan doğal birşey de olamaz Bu durumda rahatsız olduğunuz bir konu varsa bunu direkt olarak bana bildirmeniz sorunun hem çabuk hem de daha olumlu sonuçlanmasını sağlar Aksi taktirde genelde hoş olmayan mesajlaşmalar uzayıp gider ve gönüller kırılır Sonuçta yine sorun bana intikal eder ve artık kırılanı tamir etsek de o kırılmıştır bir kere Bundan sonraki süreçte bu duruma özellikle tüm arkadaşlarımın dikkat edeceğini temenni ediyorum Konuya vâkıf olmak istemeyen arkadaşlarımızın konudaki mesaj sahibi arkadaşların tümüne özel mesaj yoluyla bu isteklerini bildirmelerini rica ediyorum Not: Tartışmaların yaşandığı ve tartışmaya vesile olan mesajlar konudan arındırılmıştır |
04-04-2009 | #103 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaEğlenmeye devam edelim mi o zaman devamı geliyor yesimciwciw kardeşine niye yardım etmiyorsun bakiyim sen kaplanı hiç böyle görmediniz |
04-04-2009 | #104 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaAvatarAang ın evini sizler için görüntüledik Arkadaşları olsa gerek aman uyandırmayalım Güzel askılık kim yaptı |
04-04-2009 | #105 |
|
Cevap : Forumsinsi Eğlence Merkezine Hoşgeldiniz Herkez BurayaBir kerede benim hakkımda güzle bir konu gönder be erol ölmezsin emrak etme Yoksa olucaklara karışmam=) |
|