Cevap : YAZAREL |
10-14-2008 | #91 |
|
Cevap : YAZARELbizimle paylaştığın için tşkler sevgili yazarel üyelerimizin fotoğraf bölümü vardı oraya koysaydınız daha güzel olurdu |
Cevap : Yazarel |
10-14-2008 | #92 |
[KAPLAN]
|
Cevap : YazarelAile üyelerimizi daha yakından tanımak şüphesiz bizlere mutluluk ve güven veriyor Güzel konularınızla kısa süre içerisinde kendinizi bize tanıtma fırsatı sundunuz Umuyorum ailemizde kalıcı olursunuz Teşekkürler Not: Konu yarın Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümü isimle konuyla birleştirilecektir |
Cevap : Yazarel |
10-17-2008 | #95 |
yazarel
|
Cevap : Yazarelhoş bulduk tşk
DAĞDA ÜÇ BEŞ DOMUZ SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE ÖLÜSÜ NE DİRİSİ İTE İTLİKYAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE) |
cansel |
10-23-2008 | #96 |
|
canselevet gözde üyelerimizden canım arkadaşımı sizlerle paylaşmak istiyorum buda bizim cansel=) kısa süreliğine sizlerle=) kısa süreliğine olduğunu söylemişdim |
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümü |
10-23-2008 | #97 |
merve16
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüevet canım arkadaşım çok güzel çıkmışsın eee kimin arkadaşı =)
10-23-2008 | #98 |
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüarkadaşım nede olsa=)çok güzelsin yaw=) |
10-23-2008 | #99 |
haticee
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümücanselim süpersin beaa |
10-23-2008 | #100 |
cansel
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüteşşekür ederim o sizin güzelliğiniz
10-23-2008 | #101 |
berrak
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümühakikaten çok duru bi güzelliğin var Allah sana bağışlasın
10-23-2008 | #102 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüÇok tatlı bir arkadaşınmış gözleri çok hoşuma gitti benimkilerde yeşil değişelim : )şimdi nazar değireceğiz kıza Allah nazardan saklasın |
10-23-2008 | #103 |
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf Albümüevet gözleri güzeldir orjinal nede olsa=)maşallah arkim=) |
10-23-2008 | #104 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsi Üyeleri Fotoğraf AlbümüEvet doğru söylüyorsun ameliyatla alsaydık neyse şakanın dozunu kaçırmayayım gözleri gerçekten çok güzel bende mavi gözleri çok seviyorum benimde mavi gözüm olmasını isterdim ama malesef Allahın taktiri ama bende gözlerimi çok seviyorum açık yeşil olduğundan bazıları mavi sanıyor |
10-23-2008 | #105 |
Gözyaşı
|
|