02-12-2007 | #991 |
ctn_86
|
1)kendimden kişiliğimden o kadar eminimki eğer biriyle berabersem ve mutluysam gönlümün başkasına kaymayacağımdan eminim 2)olduki şeytana uydum ve bööle bişi olduberaber olduğum kişiye benimle daha çok ilgilenmesi gerektiğini kendisinden soğumaya başladığımı söölerimçünkü eğer gönlüm kaydıysa demekki ya benimle ilgilenmiorum ya da bana soğuk davranıyoro yüzden beraber olduğum kişiye daha çok bağlanabilmek için elimden geleni yaparım peki sen hemöen aşık olur musun yoksa zamanla mı aşık olanlardansın |
02-12-2007 | #992 |
ErGENEKON_GS_48
|
Zamanla aşık olanlardandım amma bu öncedendi
Benim içün sevgi var ama aşk yok artık Peki nedir sence aşk?
02-12-2007 | #993 |
ctn_86
|
bence aşk gelip geçici bi duygudurhatta sadece bi heyecandırkalıcı olan sevgidir sen utangaç mısın |
02-12-2007 | #994 |
ErGENEKON_GS_48
|
Bende tam olarak bilmıorum biri hakkında bişe hissedıosam sadece ona sölerim ama herhangi bi teklif yoktur bende suana kadar karsı cinsimden hiçbirine gidipte birliktelik içün bi teklifte bulunmadım bilmıom utangaçlıkmı yoksa bi huymu bu ama sevıosam gider sölerim Peki sen dobra bi şekilde konustuunu söleyebilirmisin?? |
02-12-2007 | #995 |
ctn_86
|
kesinlikle evet çekingenlik ya da lafı çevirme kıvırma bana göre diil tr de en sevdiğin il ben şimdi yine çıkmak zorundayımbelki sonra yine girerim netekib görüşmek üzere byebye |
02-12-2007 | #997 |
ctn_86
|
maddi olarak soruosan maddi şeyleri feda ederim ama manevi hiçbişeyi kimse için feda etmem alttaki en sevdiğin özellğin ne |
02-12-2007 | #998 |
aisha
|
sıcak kanlı olmamı seviyorum,dolmuş beklerken bile arkadaş edinebiliyorum:) alttaki hiç sevmediğin özelliğin ne |
02-12-2007 | #999 |
rebellious23
|
kinciyimdirbirde herkesi kendim gibi zannederim sevgilinden ayrıldıktan sonra dost kalabilirmidin?? |
02-12-2007 | #1000 |
tatia27
|
biyerde daha belirtmiştim sewgilim benimleyken herşeyim ayrılınca hiçbirşeyimdir alttaki kışımı çok sewersin yazımı,baharı mı?
02-13-2007 | #1002 |
ErGENEKON_GS_48
|
Hastasıyım desem yeridirrrBenim içün hava su yemek futbol Alttaki bi yola çıktın gidiosun belli bi süre sona bi şekilde bu yolun sonun da senin içün önemli bişeyin olmadıı bildirilirYinede o yola devam edermisin yoksa hemen geri dönermisin?(Lütfen nedeniyle birlikte alalım) |
02-15-2007 | #1003 |
rebellious23
|
şimdi bu benim o yola çıkış amacıma bağlı bişi, zaten ben yola çıkmaya karar vermişsem eğer herşeyi göze almışımdır ve çıktığım yoldanda geri dönmem ucunda ne olursa olsun soru: bir devlet görevlisisin ve mafya gelip sana devleti çok büyük zararlara sokacak bir iş teklifinde bulundu ve bunu kabul etmezsen bütün aileni öldüreceğini söyledi ama kabul edersende ülke çok büyük bir zarara girecek ne yapardınneden ? |
03-07-2007 | #1004 |
ErGENEKON_GS_48
|
Çok basit şaklabanlık yapardım cıvık bi adama görev filan vermezler Bi kopuk olsan ve hesap vermek zorunda olmasan ilk yapmak istediin seyy?? |
|