![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
pesimistt
|
![]() rock forewer dien biri ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Üsteki Üyeyi Tanımla? |
![]() |
![]() |
#919 |
|
![]() Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?evet arkadaşlar şimdi bir üsteki üyeni tanımlıycaz tanıyorsak tanımıyorsakda onun hakkında ne düşünüyorsak onu söyleyelim lütfen mesela şimdi en üstte ben oluyorum benden başlayabilirsiniz tanımlamaya:D |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla? |
![]() |
![]() |
#920 |
merve16
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?sudecim benim senin hakkında ne düşündüğümü biliyorsun yine de söyleyim sen sıcakkanlı,temiz düşünceli,yalanı hiç sevmeyen,dürüst ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eeee kimin arkadaşı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?yeni ve tatlı bi üye ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?kafa bir üye:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?karşıdaki tanımadan yorum yapan fevri bir üye ama ben yaşına veriyom ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?damarıma basılınca cok hırçın olurum bununda yaşla ilgisi yok huy yine büyüğüme saygımdan ben bir yorum yapmıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?kafasına taktığı şeyi yapan biri
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?:) aferin bilion beni utangac çekingen ama perdelerini kaldırdığında cılgın ve deli biri:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?tatlı,delidolu,çılgın,bazen ablamı (merve16) sinir eder ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?şirin sevecen cana yakın kendi sevdiren şakacı
ama damarında basarsanda valla aslan valla parcalar
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?konuşkan girişimci bir üyemiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
|
![]() Cevap : Bir Üsteki Üyeyi Tanımla?inatcı ters cvplar veren sıradışı aslında kötü biri olmadığını tanıyınca anlaşılan gıcık biri işte:D dermişim:D |
![]() |
![]() |
|