![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
mate
|
![]() bilemedin ölüm beni çok etkilemez ne korkarım ne ağlarım valla (Allah günahlarımızı affetsin derim ama:)))) sen ölümden korkarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Hayır oLumDen DeiL, oLumDen Sonrası hayaT ![]() ![]() ![]() ___Mavi GUL SevmiyoRSun___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~yooo HicDE oLE deiL ßiLemeDin :)~~ ___RomanTizmDen pekDe hosLanDıgın SoyLenemez___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~papatYaLArı SeveRim ßiLdin~~ ___KaranLıq ßi oDAda mum ısıGınDA oTurup DusunurSun ßazen___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
mate
|
![]() bildin ya mumları çok severim öğrenciyken yapardım onu ama şimdi yapamıorum sen mumları çok seversin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßiLdin Severim~~ ____ßoyLE mumLu ßi orTamda ßir yada ßirkac kez arkadasLa otururken ßiriLerine yakaLanıp Ayin yapTıgınızı sandıLar____ (ßasımıza geLdi de :) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ucuk kacık deıLde nasıL deSem ßiraz aykırı oLacaq yerıne goRE davranacak FALan fiLan~~ RaHaTSiZ oLAcaq isTE yaff :) her an herSEyi yapaßıLecek ßiri:)~~ ____okuLda ogretmenine kufur ETTin :)____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
mate
|
![]() bildinnnnn evet yaaaaaa hemde çoooookkkkk özellikle finaller çıkışlarında(tabiki kimse duymadı özellikle hocalar) sen çok küfür edersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~cok deıL ama Ediyorum evet :( Ve ßende okuLDa ßi hocaya yuzune karsı ana-avrat kufur ETTim sınıfın orTasında mal maL yuzume ßakTı:)~~ ____izmirin haVAsına ßayıLıyorSun(akustigine)____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
mate
|
![]() bildinn oooo tabiki üstüne şehir tanımam ![]() ![]() ![]() insan buraya kendini kaptırdımı bi daha kurtulamaz büyüler adamı izmir sen izmire geldin daha önce |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Evet GELdim GEzmEdigim yer yoq DiyeßiLirim TekRar GeLicem Sanırım ßayram onCesi ßiTiyorum ßen izmire cok deGisik cok guzeL ßi havaSı var ![]() ![]() ![]() ___isTanßuL'a GELmeDin hec____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
mate
|
![]() bilemedin çooook geldim hatta 1 senem orda geçti diyebilirim izmirde arkadaşın var |
![]() |
![]() |
|