![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsın |
![]() |
![]() |
#886 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınne var yiyorsun bizim yiyemediklerimizi şaka şaka ben de seninle bilgilerimi paylaşırım(tabii varsa) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsın:D:D:D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsın:D:D:D bende paylasırım böylelikle dünyanın en zekileri oluruz:p
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
djdem
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıneğer yazılı kağıdım daki cevaplar doğruysa değilsede cevaplarımı paylaşırım:D bak yanlış anlamyın bu kopya olmuo paylaşmak oluo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsındimi burdan da inceden bana bir mesaj var sanki:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıngömleklerimi paylaşırım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıntabi biraz bodur olunnca olur boy olarak ama en olarak kaybolurum içinde ama nankörlük olmasın alıım bari bende senle mini eteklerimi paylasıım giyer dolaşırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınmini etekmi :D ne dicemi bilemiyorum hiç böle bişi verilmemişti sevinsemmi acaaba :D bende traş takımımı paylaşim o zaman :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıntmm olur bzm okuldaki kuaförlük bölümüne hediye ederim onlar kullanırlar makyaj esyalarımı veriim bari |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıntelefonumu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınhayallerimi :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınne hayali varsa artık:D alttakiyle elmamı paylaşıtrım valla bak bugüne kadaar kimsyeye teklif etmemiştim benim için çok değerlidir elmalarım:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbilioruz bir ısırışta yarısını yediin için hehehe bende ablamı paylaşa bilirim hatta tümden sizin olsun:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbulmuşda bunyor kız seni çekiyor ösevlerini yapıyor daha ne istiyosun valal ben ablanı isterim geride vermem ayrıca elmamıda vermiyorum sana tamammı ayrıca senin ebnde daha hızlı yemek yediğini herkes biliyor şekerim uğtaşmana gerek yok:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbnm her işim hızlı kızım uyuzluk yavaslık hiç bana göre diil devrimci kitaplarımı paylasacaam |
![]() |
![]() |
|