![]() |
Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriHayat bazen oyle insafsiz ki Kucuk bir boslugundan yararlanir Hissetirmez en zayif aninda seni ta yureginden yaralar Ellerim kollarim baglansa da Basimda kasirgalar kopsa da Sen tum gucunle karsi koysan da Seni acimasiz sevdaya yazsalar Sende benim kadar gercekleri goruyorsun Beraber olamayiz benim gibi biliyorsun Bir baska dunyanin insanisin yavrucagim Sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun Haklisin biraz gec karsilastik Oysa hic konusmadan anlastik Bazi seyler varki soylenmiyor Biz senle sozleri susarak astik İnsana yanarda kivransan da Ve o askla birdaha dolsan da Dunyasini yeniden kursa da Dusler ve gercekler ayri ayri yasar Sende benim kadar gercekleri goruyorsun Beraber olamayiz benim gibi biliyorsun Bir baska dunyanin insanisin yavrucagim Sen kendi dunyanin topraginda buyuyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı Sözlerisenin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriSen benim içimde bir korkulu rüya Hergün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten bir gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam hülyam benim dünyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar deymesin sana Eller deymesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam gülen bahtımsın Sen benim sen benim sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Her şey sende başlar seninle biter Sevilmek ümidi sevmekten beter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriKarşı konulmaz bir aşka düştüm be zalim Ağlama değmez diyorlar ama zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende, oynama benle Halimi, sabrımı taşırma, ah güzelim Seninki bal gibi işkence Bu yolda var mısın erkekçe Diz çöküp yalvaracaksam, ağlayacaksam Ben yokum bu işte Benim dilimden gözlerin anlar be zalim Yangınım oldun beni yaktın ya zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende oynama benle Halimi sabrımı taşırma ah güzelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriArarsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı Sözleriben olmayinca hemen bulmussun birini yol ayriminda unuttun yeminlerini sen bitirdin hem kendini hem de beni simdi git artik, donme geri kime gidersen git beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir ben olmayinca "ondan kurtuldum" demissin benim yerime bir baskasini sevmissin beni zaten aslinda hic sevmemissin uzulmedim hic, donme geri kime gidersen git, beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil dokuzuncu 9 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBen insan değil miyim Ben kulun değil miyim Tanrım,Dünyaya beni sen attın Çile çektirdin Derman arattın Madem unutacaktın Beni neden yarattın Bende mutlu olmak istemez miydim şu yalancı dünyada Yüce adalet böyle olurmu tanrı kulunu hiç unuturmu Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Önce ne verdin sonra ne aldin Onun pesinden neden aglattin Beni sen kullarina oyuncakmi yarattin Bende mutlu olamak istemezmiydim su yalanci dünyada Yüce adalet böyle olur mu tanrı kulunu hiç unutur mu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriNe acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim Bırakında koşayım yalınayak Bırakında kanasın dizlerim Ben daha büyümedim diyorum kaç yıl olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Kimsesiz olan sokak kedilerini saklıyor Solan çiçekler için ağlıyorum Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim Siz gelebilir misiniz? Bir yağmur damlasına, Sığabilir misiniz, Bir fındık kabuğuna? Yüreğim umuda bir eş Her gece koynumda güneş Uçuyorum, her yıldıza uğruyorum Bulutlarla oynaşıyorum Kötülere tuzak kurup, iyilere ödül dağıtıyorum Ben daha büyümedim, biliyorum Yıl kaç olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Ne kadar güçlüsünüz söyleyin bana Susturabilir misiniz silahları sevginizle Varsın büyüsün çocuklar Düşsün gözlerimin mavi boncuğu Ben daha büyümedim, biliyorum & biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBu kalbim durmadiysa bir daha durmaz Ayrilmayi ister gibi baktigin an Gözlerim dolmadiysa bir daha dolmaz Elveda canim deyip gittigin o an Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriSen varken bir anlam vardı Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriDeli eder bakışların beni öyle Hemen baştan çıkarırsın beni öyle Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Bir kez sevdim dilim yandı korkuyorum Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Yeşil gözler beni yakar korkuyorum Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Sırılsıklam aşık gibi bakıyorsun Alav alev gözlerinle yakıyorsun Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Çapkın çapkın bakıyorsun yüzüme Güvensemmi ben acaba sözüne Çağkın çapkın bakıyorsun yüzüme Şeytan gibi giriverdin kalbime Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriÜstüme gelme gelme gelme Gönlüme girme, gönlüme girme Yanaşıp durma, yanaşıp durma Git beni yorma Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Hadi git Allah yardımcın olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriAnladım ki aşkımız bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBaşın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma Ağladığım duyulmasın Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Beni bu sesle oyalar Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dünya handır han içinde Yaşanılmaz gam içinde Biri gelir biri gider Dünya handır han içinde Dertli ağlar, dertsiz ağlar Dünya içinde Hey gidi koca dünya Dert yükümüsün Söyle söyle fani dünya Dert yükümüsün Hey gidi gidi gidi Koca dünya Söyle söyle fani dünya Gam yükümüsün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsemde yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah kapına dayanırım Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah dediğimi yaparım |
![]() |
![]() |
|