![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBılsen uzaklarda kımler aglıyor Gelemem sevdıgım felek koyuyor Gurbet eller bana Bır mesken oldu Gelemem bır tanem kader baglıyor Huzurum kalmadı fanı dunyada Yapıstı canıma bır kara sevda Huzurum kalmadı fanı dunyada Yapıstı canıma bır kara sevda Bu hasretlık bızı curutecek mi Bır gun aglatmayıp guldurecek mı? Yoksa kavusmadan bızı yaradan Su gurbet ellerde oldurecekmı Huzurum kalmadı fanı dunyada Yapıstı canıma bır kara sevda Huzurum kalmadı fanı dunyada Yapıstı canıma bır kara sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSusunca sarkilar susunca dilin Her saat basinda hatirla beni Askina kul ise mahkum bu kalbim Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Yaralidir gonlum binibir yerinden Kahreder hasretin beni derinden Sen ovun bu askin son eserinden Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Maziye dalarken gulleri koklarken hatirla beni Omrumce bekledim donecegini Ne bilirdim sensiz olecegimi Senden son dilegim unutma beni her saat basinda her saat basinda hatirla beni Maziye dalarken gulleri koklarken hatirla beni Yaralidir gonlum binibir yerinden Kahreder hasretin beni derinden Sen ovun bu askin son eserinden Her saat basinda her saat basinda hatirla beni Her saat basinda her saat basinda hatirla beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAkşam oldu kuşlar döndü yuvaya Sen gittinde dönmüyorsun sılaya Hayırsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne bir selam, ne bir haber yollarsın Öldüğümde belki beni anlarsın Hayırsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biter mi bu hasret Biter mi bu dertler Biter mi biter mi söyle Sen başka yollarda Ben başka yollarda Bu hayat geçer mi böyle Gece çöker karanlığa dalarım Sensiz geçen günlerime yanarım Hayırsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ki senden bana hayır yok Ben bu aşkı nasıl hayra yorarım Hayırsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHatırlar mısın ilk günümüzü Ellerin elimde titreşiyordu Gözlerin gönlüme aşkı sunarken Suçluymuşuz gibi hep susuyorduk Bırak sen beni bende kalayım Ben kendi dünyamda mutlu olayım Bırak sen beni fayda yok benden Ümidim kesildi kendi kendimden Hayat yok bize bu yaşantıdan Gülmeyi unuttum ben ağlamaktan İstemem senin de boynun bükülsün Bütün mutluluklar gönlüne dolsun Ayrılık vakti geldi geçiyor Acıyla kederle doldu gönlümüz Görmeden dünyanın bir vefasını Fırtınalar gibi geçti ömrümüz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSenden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gun gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mumkun mu boyle bir aşkı Bir gun gitsen bile hatıran yeter ![]() ![]() ![]() Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gun gitsen bile hatıran yeter ![]() ![]() ![]() Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri getirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gun gitsen bile hatıran yeter ![]() ![]() ![]() Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gun gitsen bile hatıran yeter ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSen gideli buralardan Yakar beni hatIralar Simsicak bir yorgan gibi Sarar beni hatiralar Yalnizliktan suskun gibi Ikimize küskün gibi Bazen deli kursun gibi Vurur beni hatiralar Unutamam ne yapsam da Ansam da bir anmasam da Gece gündüz her animda Sorar seni hatiralar Saçimdaki aklar gibi Yarim kalan asklar gibi Fincandaki fallar gibi Bulur seni hatiralar --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil dokuzuncu 9 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBak yine baharımı kışa çevirdin Aşk dolu yüreğimi taşa çevirdin Bitti derken keder dolu günlerim Yolumun sonunu başa çevirdin Başladı gönlümde hasret sancısı Gurbette dostların çok yalancısı Birde senin derdinin yakan acısı Kanadı kırılan kuşa çevirdin Mutluluk sevincim hep eskidendi anam Derdimin birine binler eklendi anam Feleğin oyunu beni de yendi Vurunca sırtımı tuşa çevirdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBu aşkın günahı yalnız benim mi Sende en az benim benim kadar istedin Bir tadımlık mıydı yoksa hevesin Beni suçlayıp da günaha girme Ateş olmadan mı dumanım tüttü Bu aşkı içimde hırs mı büyüttü Bana her bakışın sonsuz ümitti Beni aldatıp da günaha girme İstediğin kadar inkar etsen de Benim tek şahidim yüce sevgimdir Uzanmayan elini nasıl tutardım Beni bırakıp da günaha girme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBöyle içime kapanıp kalmasaydım ya Böyle aşktan korkup senden kaçmasaydım ya Kendim ettim kendim buldum oh olsun bana Suçlu olan benim canım kızamam sana Göremedim bugün seni göremedim Mektup yazdım sevda yüklü veremedim Aşk ateşi sardı beni yandım kavruldum Bir teselli bulupta söndüremedim Sanki birşeyler söylerdin her bakışında Zamanlı zamansız arayışında Dilim tutulurdu canım içim titrerdi Kendin gittin hayalin var şimdi karşımda Göremedim bugün seni göremedim Mektup yazdım sevda yüklü veremedim Aşk ateşi sardı beni yandım kavruldum Bir teselli bulupta söndüremedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen hayatta sevilmiş Ya sevilmemiş birisin Ya çok gün görmüş Ya görmemiş birisin Sen açtın kalbime bu kapanmaz yarayı Tanıtamadım sana beyaz ile karayı Ne aradın sevgilim ne sordun halimi Anlamadın sevgimi acı doluyum Tanrım sana da versin Karşılıksız sevgiyi Sende çek bu çileyi Dermansız derde tutul Sev de sende unutul Gel bende bul çareyi Umutlara sarılmış Sevmişte terk edilmiş Bir gönül yorgunuyum Aşk yolunda ezilmiş Üzülenle üzülmüş Yüreğinden vurulmuş Zalimin mahkumuyum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriGüneş sensin ay sensin Gökteki yıldız sensin Dünyalara değişmem Sen herşeyden güzelsin Bahar sensin yaz sensin Kırda kelebek sensin Kimselere değişmem Sen herkesten güzelsin Gönlümün sultanısın Sen başımın tacısın Tutunacak dalımsın Canımsın, benimsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat Bi gelsen sarılsan seviyorum desen Ölürdüm sevinçten kollarında ben İnanmam inanmam duyduklarıma Uzaksın tuzaksın yasaksın bana Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim Gözlerin gece yüreğimde çakar şimşeklerin Sanki bilmece çözmeye cesaret edememki Deli bu sevda -Şiir- Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda bu gizli sevda ******************************************* Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sustu dudaklarımda yürakte feryat Bi gelsen sarılsan seviyorum desen Ölürdüm sevinçten kollarında ben İnanmam inanmam duyduklarıma Uzaksın tuzaksın yasaksın bana Korkama söylemem adını kimselere duyurmam Sen bile bilmeyeceksin ömrün boyunca Sadece bu şarkıyla söylenecek dillerde Bu gizli sevda Adın iki hece dudaklarımda mühürlediğim Gözlerin gece yüreğimde çakar şimşeklerin Sanki bilmece çözmeye cesaret edememki Deli bu sevda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriNe o teller duvaklar gelin mi oluyorsun Neden yaşlı gözlerin ne o ağlıyor musun Siyahları çıkarıp beyazları giymişsin Bana ait kalbini başkasına vermişsin Kime giyindin öyle hazırladın kendini Kim alacak kalbinden bana ait yerini Beni garip bırakıp aşkımı unutarak Kimler saracak gözlerine bakarak Seven dünyam karardı çıkar yol arıyorum Hasretin batağına düştüm çıkamıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriEy benim boynu büküğüm! Şimdi sen çok uzaklarda Ellerin koynunda ufuklara dalıyorsun Gözlerin yaşlı yüreğin buruk ümitlerin çok Yinemi yinemi yinemi ağlıyorsun İçimdeki yokluğunu dolduramıyorum Ayaklarım bağlı sanki sana gelemiyorum Sanmaki mutluyum hep gülüyorum ah yanılıyorsun Bırakmıyor nırakmıyor bırakmıyor kaderim gelemiyorum Zaman zaman hayal kurarım saçlarını okşar gibi Yüreğimde kanıyorsun gözlerimde yaşlar gibi Dört yanımda hasret taş duvarlar gibi anlamıyor beni Bırakmıyor bırakmıyor bırakmıyor kaderim gelemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAklımı başımdan alan sen Beni boynu bükük koyan sen Ne yapsam ne etsem bilemiyorum Senden başkasına gönül veremiyorum Hayat sensiz yaşanmıyorken Gönül sensiz avunmuyorken Ne yapsam ne etsem bilemiyorum Senden başkasına gönül veremiyorum Dünyama mutluluk veren sen Terk edipte giden yine sen Ne yapsam ne etsem bilemiyorum Senden başkasına gönül veremiyorum |
![]() |
![]() |
|