Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#76 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Umut Aşk Değilmidir? Uzakta Olsanda Seversin Hiç görmesende günden güne bağlanırsın Umut Aşk Değilmidir? - Özlemler girer sevdaların arasına Ne yüzyüzü görür,ne sevenler kavuşur,eskileri ararlar hüzünlü anılara Uzakta olsam bile seviyorum,bakma sen gözyaşıma Özlemek Aşk Değilmidir? |
|
|
|
#77 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bana mutluluğu anlatma!! Çok biliyorsan gel de YAŞAT ![]() ![]()
|
|
|
|
#78 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Saçlarımın uçlarını kestirdim bugün ![]() ![]() Kırıkları alınsın diye Bir çırpıda aldılar kırıkları iki makas darbesiyle ![]() ![]() ![]() "yüreğimdeki kırıkları da alın" dedim içimden ! Kırıklar kaldı yine ![]() ![]() |
|
|
|
#79 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kar yağarken mor dağların ucundan, Sol yerine sessiz bir iniltiyle, Yastığın yüzüne yaşlar dökerek, Ve akşamdan gizlice bir ah çekerek, Beni düşün ![]() ![]() ![]() Beni düşün, unutma ![]() ![]() |
|
|
|
#80 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sindire sindire her acıdan ötekine geçerken, Geçmişte kaldı dediğim hüzünlerle,hüzünlenirim, Sanki hiç yakılmamış gibi,kaçıncı ağıdı yakarken ![]() ![]() ![]() ![]() sanki hiç ödenmemiş gibi, nice buruk hesapLar öderim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#81 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() ![]() Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum ![]() ![]() |
|
|
|
#82 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Çarpıp da kapıları yüreğimden çıkarken Dalgınlıkla anahtarı içerde unutan, değil misin? ![]() ![]() Tüm çilingirler grevde benim şansımaEski sevdalarımın ortasında kapana kısıldım Rica etsem arada bir sensizliğimin hatrına Hiç olmazsa bir defalığına Zile basıp, hâlâ kendimde miyim bir bakar mısın? Aşk, hırsızlığa girdiğin evde Tanrı misafirliği biraz da ![]() ![]() |
|
|
|
#83 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....birlikte bir masala inanmak istedim ben seninle, sadece bu ![]() birhan keskin ![]() ![]() |
|
|
|
#84 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Öyle bir celaldir bu, sönmesin mahşere dek; Al götür gözlerini, bana yeşil ne gerek |
|
|
|
#85 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri, Bir nefeste anlatamazsın ![]() Önce içine atarsın, Sonra mı? -Sonra susarsın ![]()
|
|
|
|
#86 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aşktı , yasaktı Yasağından Aşk damlayan elmayı dudaklarına götüren Havva'daydı anlamı ![]() ![]() ![]() Aşktı , gözü karaydı Gözünü budaktan sakınmadan elmaya uzanan parmaklarındaydı Adem' in ![]() ![]() Aşktı , en kötü anda bile bir arada olmaktı Cennetten kovulurken , birbirlerinin gözlerinin içine bakıp 'Benim cennetim sensin ' diyen iki kişi arasında yaşandı ![]() ![]() Aşktı , eskidendi İçindekiler eksildiğinden bitti ![]() ![]() ![]() Olcay Derecik |
|
|
|
#87 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Neden Hayatında ßiri Yok Diye Soranlara Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya On dakika, on beş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez ![]() Bu arada başka alternatifler de geçer ama binmezsiniz![]() Ne de olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz![]() Sormayın artık bana ! Herhangi biriyle deĞil, beklediĞime deĞecek olanla devam etmeliyim bu yola![]() Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda![]() ![]()
|
|
|
|
#88 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Bismillahirrahmanirrahim … -Bu da Geçer , Her Sabah Kanayacak değil ya ![]() "
|
|
|
|
#89 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Nerde olsa bulurum bir lokma gülüş ![]() Aç,açıkta kalmam biliyorum![]() Ama ben zaten acımdan değil, ![]() ![]() "Acın"dan ölüyorum![]() !!
|
|
|
|
#90 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Birbirimize birkaç aşk kadar, geç kalmış olmasaydık eğer, kaybetme korkum olmadan sahip olabilir miydim sana?" |
|
|
|