![]() |
Cevap : Haftanın Konuğu |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
bir soru demiştin ama Gözyaşı=)neyseee konukluğun için öncelikle tşklr ![]() ![]() ![]() soruya başlasam iyi olur=)istediğim sorduan başlayabilirim heralde=)yakışıklı,edebli,dinine düşkün beni seven en önemliside komik olsun(babam gibide sert olmasın dipnot) diğer sorunun cvbı ise nasıl bir yerde kalcağım önemli değil eşim nerdeyse onun yanında olurum=) son soru ise ne onun ailesi ne benim ailem olsun ikimizde arada kalmayalım yani sadece beraber=) Gözyaşı valla terledim baya uğraştın mı bu soruyu sormak için=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuyok jnm daha bu başlangıç sen beni terletmiştin daha sonra yine gelecek daha haftanın başında sayılırız : )
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuyandık desene ![]() ![]() ![]() akşam görüşcez cnm unutma yani=)hatırlatıyımda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğusudenaz sevdiğin için her şeyi yapar mısın?
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğumerve kötü kötü kokular alıyorum =)bu soruda yoksa bi pcmi yanıyor hakkaten yah labaratuvarda bişey var ama neyse=) sevdiğim için eğer gerçekden seviyorsam imkanlar dahilinde herşeyi yaparım tabi cnm=)konukluğun içinde tşkler bitanem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğubenim de burnuma kötü kötü kokular geliyo valla pcler yanıyor galiba ee sabahtan beri internette olunca dayanamadılar herhalde ![]() ![]() ![]() ya mesela sevdiğin için takımını değiştirir misin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
|
ay bende çok önemli birşey sandım=) asla değiştirmem o değiştirsin biliyodum sonucu fenere getirceğini ama ben GS den dönmem merak etme güzelim sen=)ama sende elbet bir gün gsli olcaksın herkes doğru yolu bulcakdır=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuasıl sen FB li olup doğru yolu bulcaksın canım gs nin pek doğru bir yol olduğunu düşünmüyorum neyse cevap için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuneyse bende tşk ederim ederim senin bu konu için tartışmam canım zaten =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuyemek yapmayı severmisin güzel yaparmısın ne tür yemek yapmayı seversin hamur işleriyle uğraşırmısın eğer bilmiyorsan öğrenmeyi düşünüyormusun yoksa daha küçüğüm şimdi olmaz mı diyorsun : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
Gözyaşı arkadaşım konuluğun için tşkler ; soruya başlıyım ben hemen=)yemek yapmayı severim kafamı dağıtırım binevi öyle düşünüyorum istediğim herşeyi yapabiliyorum çok şükür hamur işlerini pek sevmem ama güzel yaparım yani yemek yapma konusunda hiç problemim yok yani küçüğüm şimdi olmaz diye bi kelime hayatımda kullandığımı hatırlamıyorum=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
merve16
|
![]() Cevap : Haftanın Konuğuevlenince kocanın ayaklarını yıkar mısın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuO yıkarsa bende yıkarım diyormuşum=):P yıkamam valla çok bekelr=) konukluğun için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Haftanın KonuğuHayatınıza dair aldığınız kararlarda genelde sizin tercihleriniz mi etkili olur ? |
![]() |
![]() |
|