|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bırakırmısınız, gülde, resulallah, saviçin |
![]() |
Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız.... |
![]() |
![]() |
#76 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() GüL EFENDİM Güzel'e güzel demek kadar tabi bir sey var mi ? Bu alemdeki tüm güzellikler, O-cc- yarattigi icin güzel ![]() Ya yaratilanlarin en güzeline ne demeli ! Nasil isimlendirmeli ! Haya ediyorum, Efendim ![]() ![]() Bu günahkar ve acizin dilinden SENI anlatmak ne cü'ret ![]() Haddime düsmez efendim ![]() Rabbim ismini ismine katmis, ismini isminden ayirmamis, "Habibim" buyurmus ![]() Sen Habibullahsin, Sen Rahmeten li'l aleminsin, Hatemu'l Enbiya Seyyidi'l Mürselin'sin efendim ![]() Havz-i Kevser sahibi Resulu's Sekaleyn'sin efendim ![]() Sen Nur ![]() ![]() Sen Usve-i hasene ve A'la huluki'l azimsin efendim ![]() Makam-i Mahmud'un sahibi Sefiu'l Muznibin'sin efendim ![]() Ah Efendim, vah Efendim, Sah efendim ![]() Gül efendim ![]() ![]() Gülen efendim, ne olur bizleri de güldür efendim ![]() Askin ile yanan gönüller, hasretin ile aglayan gözler ![]() ![]() ![]() Bilirim, yeterli degildir anlatmaya seni bu sözler ![]() ![]() ![]() Olur mu bu bedendeki cana rahat, daim seni özler ![]() ![]() ![]() Özlem yetmez, yansin ugruna Ya Resulallah ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....Gözümün nuru!
![]() ![]() ![]() Yaradılış sebebim! ![]() ![]() ![]() Gönlümün huzuru! ![]() ![]() ![]() Sevgili Peygamberim! ![]() ![]() ![]() Kalemi elime aldım ![]() ![]() ![]() Bu kez sana yazıyorum ![]() Ama gözlerim buğulu camlar gibi, satırları göremiyorum! ![]() ![]() ![]() Ellerim titriyor ![]() ![]() ![]() UTANIYORUM! Evet, utanıyorum Sana yazmaya! ![]() ![]() ![]() Biliyorum Ya Resulallah ( s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adının anıldığı her yerdesin! ![]() ![]() Bu halimle huzurunda olmaya utanıyorum! Beni huzuruna kabul eder misin? Ben, bir zamanlar cihanı titreten Osmanlı'nın torunuyum ![]() Ama şimdi Senin mübarek ruhunu inciten hakaretleri yapanlara , bir "özür" bile diletemediğim için utanıyorum ![]() ![]() ![]() Seni o insanlara tanıtamadığım için, adını diyar diyar ötelere taşıyamadığım için utanıyorum ![]() ![]() ![]() Sana saygısızlık edenlerin tepesine balyoz gibi inemediğim için, seni ve Rabbimin Seninle gönderdiği "Yüce İslam Dinini" lâyıkıyla temsil edemediğim için utanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Resulallah (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani bir gün sahabelerinle oturmuş sohbet ediyordun ![]() Onlara "ahir zaman"dan bahsediyordun ![]() Ve ahir zamandaki ümmetin için "Kardeşlerim" demiştin ![]() Sahabelerin sormuştu: "Ya Resulallah kardeşlerin biz değil miyiz?" Demiştin ki : "Siz arkadaşlarımsınız ![]() Kardeşlerim ahir zamanda gelecek olan ümmetimdir ![]() Ya Resulallah ( s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi bu gamsızlığımızla, bu vurdum duymazlığımızla ve bu dünyaya tutkun halimizle "kardeşlerin "olarak kabul eder misin? Beş vakit minarelerden okunan ilahi çağrıya sağır oluşumuzla, Kur'an-ı Kerim'i okuyamaz, okusak bile anlayamaz, anlasak bile hayatımıza uygulayamaz halimizle de bize "kardeşlerim" der misin? Ya Resulallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Gözyaşı
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....Eline sağlıkkardeşim allah senden razı olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....cümlemizden inşallah abicm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
djdem
|
![]() Cevap : Resulallah (s.a.v.)İçin Bir Gülde Siz Bırakırmısınız....![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() |
![]() |
|