![]() |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
![]() |
![]() |
#76 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun! Birgün gözlerimden gözlerin silinecek, Artık ellerime ellerin değmeyecek ![]() ![]() > Bu son yol sana, Bu yol düş sana, Bu son söz sana ![]() ![]() ![]() > Bakma arkana,karanlıklara, Elin derdi yok acın hep sana ![]() ![]() ![]() Yolun ayrıldığı, Gidenin dönmediği, Çarenin olmadığı, Yerde bekliyorum seni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun> Senin derdin kendine, Kimden ne fayda gördün söyle ? Senin derdin kendine! > Gidenin ardından bakma, Düşme peşine! Kimden ne fayda gördün ki, Niye bu çile ? > Ağlayan gözler aslında, Gülermiş bakarken ardımdan, Özledim derken aslında, Başkası geçermiş aklımdan! > Unuttum dedim aslında yalandı, Çıkmaz aklımdan, Alıştım dedim aslında, Kendimi kandırdığımdan! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
kiraz
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunTık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
signum
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunucurumdan duserken tutunacak dalim olsan seni kirmaktan korkarim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
• tußα •
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunTopraktan geLdi insan,, yine toprağa dönecek ![]() ![]()
*`Şimdi herkese iyiliği dokunan bir gülümseme suratımda; Kime sövsem sevdiğim oluyor ![]() ![]() Kimi sevsem el ![]() ![]() İster çocukluk de, ister delilik ![]() ![]() ßen herşeye ![]() ![]() ßen herkese ![]() ![]() ßen sana rağmen seni seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunpŞman deiLmiŞm qbi qörnSemde bnmDe kesKeLerm 0Ldkca fazLa asLnda ![]() ![]()
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
signum
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunderdi var demez derdini sakli yapar elden kabrini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunsNi kaYbetmk en Büyk kazaNctır ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBen düşmanlarımla başa çıkabilirim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuneski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara ![]() ![]() ![]() buda benden olsun ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSen Aşkın Ta KendiSisin Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak ![]() ![]() Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak ![]() ![]() Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek ![]() ![]() En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek ![]() ![]() uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak ![]() ![]() Bana bunları hissettirdiğin için ![]() ![]() Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Çünkü; Sen Aşkın Ta KendiSisin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevgi emekmiş;Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun![]() |
![]() |
![]() |