Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
|
|
#76 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun! Birgün gözlerimden gözlerin silinecek, Artık ellerime ellerin değmeyecek ![]() > Bu son yol sana, Bu yol düş sana, Bu son söz sana ![]() ![]() > Bakma arkana,karanlıklara, Elin derdi yok acın hep sana ![]() ![]() Yolun ayrıldığı, Gidenin dönmediği, Çarenin olmadığı, Yerde bekliyorum seni ![]() ![]()
|
|
#77 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun> Senin derdin kendine, Kimden ne fayda gördün söyle ? Senin derdin kendine! > Gidenin ardından bakma, Düşme peşine! Kimden ne fayda gördün ki, Niye bu çile ? > Ağlayan gözler aslında, Gülermiş bakarken ardımdan, Özledim derken aslında, Başkası geçermiş aklımdan! > Unuttum dedim aslında yalandı, Çıkmaz aklımdan, Alıştım dedim aslında, Kendimi kandırdığımdan! |
|
|
|
#78 |
|
kiraz
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunTık ![]() ! Tık![]() ! Kim o ?![]() ! (-ßhen A$k![]() !-)ßi Si*Tir qiT yha![]() !: |
|
|
|
#79 |
|
signum
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunucurumdan duserken tutunacak dalim olsan seni kirmaktan korkarim |
|
|
|
#80 |
|
• tußα •
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunTopraktan geLdi insan,, yine toprağa dönecek ![]()
*`Şimdi herkese iyiliği dokunan bir gülümseme suratımda; Kime sövsem sevdiğim oluyor ![]() ![]() Kimi sevsem el ![]() ! İster çocukluk de, ister delilik ![]() ßen herşeye ![]() ßen herkese ![]() ßen sana rağmen seni seviyorum ![]() ` |
|
|
|
#81 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunpŞman deiLmiŞm qbi qörnSemde bnmDe kesKeLerm 0Ldkca fazLa asLnda ![]() !
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() söyLeyipTe redDediLmek deqiL![]() ![]() !~~ GİTTİN ![]() ![]() ! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDum![]() ![]() HaZırdım qiDişine![]() ![]() KaCak zaManLar yaSıy0rduk![]() ![]() ZaMan biteCek ve sen qiDeCektin![]() ![]() BenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() ! ~~ { __0zLém__ }
|
|
|
|
#82 |
|
signum
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunderdi var demez derdini sakli yapar elden kabrini |
|
|
|
#83 |
|
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunsNi kaYbetmk en Büyk kazaNctır ! |
|
|
|
#84 |
|
Equinox
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBen düşmanlarımla başa çıkabilirim Allah, beni dostlarımın şerrinden korusun
|
|
#85 |
|
JOKER
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsuneski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara ![]() ![]() ![]() buda benden olsun ![]()
|
|
#86 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSen Aşkın Ta KendiSisin Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak ![]() Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak ![]() Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek ![]() En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek ![]() Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp, “günaydın” diyen sesini duymak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak ![]() Bana bunları hissettirdiğin için ![]() Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Çünkü; Sen Aşkın Ta KendiSisin ![]() ![]()
|
|
|
|
#87 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSevgi emekmiş;Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş ![]() ![]()
|
|
#88 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir Clarence S Darrow
|
|
|
|
#89 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun
|
|