![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriNereden Bilsinler Seni ben bir anda terk edeyim de Varsın da adıma kalpsiz desinler Mutlu göründük bütün gözlere Neler çektiğimi nereden bilsinler Kime dert yanarsan yan benim için Her zaman ardımdan zalim desinler Her zaman bilirsin haklı çıkmayı Suçlu olduğunu nereden bilsinler Kalbime akıttım göz yaşlarımı Dışıma vurmadım acılarımı Bundan sonra artık umurumda mı Sana haklı bana haksız desinler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBir Kumarhane Hayat bir kumarhane Kimi kazanır kimi kaybeder Dünyanın kanunu bu Kimi bahtiyar Kimi kahreder Eller düşeş atıyor Ben atarım dubara Kaybettim herşeyimi Çekilmişim kenara Dolaşmışım kör düğüme Çözülemedim Pişmanım doğduğuma Ölmek istiyorum, ölemiyorum Gülmek istiyorum, gülmiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBir Dilim Beyaz Peynir bir dilim beyaz peynir yarım şişede şarap benim arkadaşım oldu benim yoldaşım oldu dolur meyhaneci doldur yine gün akşam oldu aşkı yalanmış kendi yalanmış zehirli bir yılanmış bana yeminler etmişti senden ayrılmam diye en sonunda düşürdü beni bu meyhaneye en sonunda düşürdü beni bu meyhaneye aşkı yalanmış kendi yalanmış zehirli bir yılanmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYaktın Beni Dünya Yıllar yılı elimden bir tutanım olmadı Ne talihsiz bir kulum hala çilem dolmadı Şu üç günlük alemde bir sevenim olmadı Vazgeçtim ben sevmekten dostum bile kalmadı Yaktın beni dünya yıktın beni dünya Yaktın beni dünya yıktın beni dünya Gerçek olan neyin varki fanisin dünya yalansın dünya Felek vurdu insafsız sabır kalmadı bende Bilmemki dertten başka ne buldum ben sevmekten Şu gencecik ömrümü yazık boşa harcadım Şimdi haram oldu bana yaşamakta gülmekte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriYaşamaya Çalıştım Biraz güldüm ağıt geldi Derman dedim dertler geldi Bütün günler elem verdi Yine de yaşamaya çalıştım Düz yolumu yokuş ettin Neyi bulsam hep kaybettim Bir ömür hep böyle geçti Bıkmadan yaşamaya çalıştım Biter diye çok bekledim Boşa gitti ümitlerim Duyulmadı dileklerim Yine de yaşamaya çalıştım Zaman geldi isyanım var Uzak dursun mutluluklar Bomboş geçen yıllarım var Böylede yaşamaya çalıştım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriMapushane Hapishaneler arasına güneş doğmuyor Geçiyor bu ömrümde çilem dolmuyor Eşim dostum hiç yanıma gelmiyor Yokmu hapishane ben varayım Bu zindanda öleceğim gardiyan Birer birer yoklamayı yaparlar Akşam olurda kapılar kapanır Geçmiyor geceler olmaz sabahlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriHasret Rüzgarları Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız Dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana O çocuk gülüşün aklımdan gitmez Yalvarsam tanrıya yazımı silmez Boşalan kadehler teselli etmez Ayrıldık sevgilim doymadım sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriNe şarkımsın artık ne de şiirim Söz oldun sevgilim düştün dilimden Ne aşkımsın artık ne de sevgilim El oldun sevgilim düştün gözümden Düştün gözümden düştün gözümden El oldun sevgilim düştün gözümden Git artık ne olur uzaklaş benden Gel desemde sakın gelme yanıma Eğerki birazcık gururun varsa Ölünceye kadr çıkma karşıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleriyazıklar olsun Gururumla oynadın kalpsiz sevgili Sende insanlığın zerresi yokmuş Düştüğün bataklıktan kurtardım seni Bunu bile unuttun yazıklar olsun Sen şimdi uzaklarda ararmısın beni Ben ise köşelerde sarhoş serseri Senin aklın fikrin paraya kanmış Para bile saadet getirmemiş sana Sen şimdi uzaklarda ararmısın beni Ben ise köşelerde sarhoş serseri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriSusuyorum Susuyorum susuyorum Konusmuyor susuyorum Tek tesellim ickilerim Icip icip agliyorum Kimlere dert yanayim Herkes benim gibi dertli Dusenin dostu olmaz Icki ver meyhaneci Beni bu hale koyan O hayirsiz utansin Gorsun bu halimide Yaptigindan utansin Tek dilegim Tanri`dan Dermansiz derde dusup Benim gibi yansin Ceke ceke bu dertleri Oldurecek biliyorum Allah`im ne dert boyle Senden sabir diliyorum Oldur diyemi sevdim Sevdiysem hatami ettim Egilen bas kesilmez Beni nasil terkettin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriVicdanın Yok mu Senin ? Mutlu olan yok niye Her şeyim sana verdim Seni kırmamak için kendimi harap ettim Vicdanın yok mu senin benim zalim sevgilim Sakın iyilik yapma kötü olursun derler Bunu kim söylemişse çok doğru söylemişler Nerden çıktıma karşıma vicdanın yok mu senin Daha bu genç yaşımda dünyamı yıktın benim Hakkımı helal etmem ahımı aldın benim Kanıma girdin benim dünyamı yıktın benim Dünyada iyilerin yeri yoktur her zaman Nedense bu kötüler mutlu oluyor her an Soruyorum benim gibi aşık olup sevenlere Nedir bizim suçumuz ağlıyoruz her zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAldana Aldana Gülen çehreleri sahte dostları Aldana aldana öğrendim artık Ne seven isterim ne vefalı bir dost Aldana aldana öğrendim artık Dostum gölgem olur sessiz sedasız Yanlızlığımda var ne arasanız Yaşarım sevdasız yaşarım aşksız Aldana aldana öğrendim artık Kim bilir daha neler günler gelecek Kim bilir bu gözler neler görecek Aynadaki çehre en acı gerçek Aldana aldana öğrendim artık İyi günde herşey iyi oluyor Kötü günde herşey kötü oluyor Can ciğer olanlar artık olmuyor Aldana aldana öğrendim artık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriAşk Tesadüfleri Sever Aşk tesadüfleri sever Kader ayrılıkları Yıllar geçmeyi sever İnsan aramayı Güller açmayı sever Zaman soldurmayı Eller birleşmeyi sever Yollar ayrılmayı Herkes geçmişi öder Bir yol ayrımında Başlamak istersen Yeni bir hayata Gölgeni yedek Bırak ardında Hayat tekrarları sever Yeniden başlamayı Kuşlar dalları sever Kanatlarsa uçmayı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriBir Anda Öyle bir duruşun bakışın var ki Gönlümü sevdaya saldın bir anda Gözlerim sözlerin öyle başka ki Aklımı başımdan aldın bir anda Mutluluk vaat eden gülüşlerin ile Sev diye haykıran işvelerin ile Tarifi imkansız güzelliğin ile Kalbimin sahibi oldun bir anda Ölsem de tövbemi bozmam diyordum Yıllanmış tövbemi bozdum bir anda Tek korkum yeniden aşık olmaktı Koktuğum başıma geldi bir anda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı SözleriTövbeler Tövbesi Seninle yaşamakmı tövbeler tövbesi yarim Bu kaçıncı yeminin kaçıncı aldatışın Aldattın sevgilim yıktın beni Aşkıma ihanet ettin benim Tövbeler tövbesi askına senin Görünme gözüme yeter çektiğim Maksadın ağlatmakmı yerden yere atmakmı Dert üstüne dert verdin boşaymış yeminlerin Aldattın sevgilim yıktın beni Aşkıma ihanet ettin benim |
![]() |
![]() |
|