![]() |
Cevap : Üstteki Üye Ne Yapar |
![]() |
![]() |
#76 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparüfff ne korkcam ya ayrıca fenerliler ezik falan da değil tamam mı sen kendine bak fener kadar olun da alnınızdan öpüyüm
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparhadi lönn biz avrupa aslanı olduk siz avrupa kanaryasnız bitmiştir siz bzm kadarı olamadı olmak için çabaladınız ama olmadı nese bidaha ki sefere artık: ) görecez yarın artık
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparöff tamam ya kapatın şu fener muhabbetini yarın olsun istiyorum:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yapartmm tmm demedik bea bişe kızma hemen hanım abla:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparöf ne kızcam ya fb içinmi?:D neyse yaw sen şimdi canberki düşünüondur kesin ayda konuşuondur pardon sne şuanda obstinateyle konuşuosun bildim demi?:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparmsn de chatleşiyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparaaa nerden bildin:P erdinmi kız yoksa:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparben bilirim şekerim :Dsen yorma kafanı:D yarın kaçta okulda oluum yaw ben:Dbu arada :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparne bilim kısım gel işte erkendende bişeler yabarıs:D:s |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yapar2 kenyalının buluşması :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparçok komik kenya deme ayrıca sen kurban ol konyaya:D ne yapcaz be sabahın köründe kaç gündür uyumuyorum zaten valla geç bile gelebilirim hatta ben gondola gelirim şaka yok yazıdrmayın beni yeter canım bye:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
djdem
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparvalla cansel ben bu konuyu açmasaydım nerde konuşcaktınız gelip gelmeme işinizi alakalı bişiler yazın bari
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparhakken ha allah razı olsun:D:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
seyito
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparüstteki üye dedikodu yapar herhalde :)) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|