![]() |
Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor |
![]() |
![]() |
#76 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorÇok insan gördüm üstünde elbisesi yok , çok elbise gördüm içinde insan yok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorNe YeŞiL HaSReTTiR MaViYe, Ne MaVi YeŞiLe, BiR BaŞKa BiR BaŞKa GüZeLDiR RİZE ![]() <Kişisel bir ileti girin> :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Katli
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorKatliŞen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazıyor:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
evrem88
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor----kötüyüm ben kötüüüü---- yazıyor=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorHayatın zorlu yollarından geçmiş ve geçmekte olan bir kar tanesiyim ben her dertte biraz daha eriyorum ![]() ![]() ![]() bu yazıyorr :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorKur’an kalblere kuvvet ve gıdadır, ruhlara şifadır
![]() ![]() Yazıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorKulağımda tarihin çıkrık sesi, bin yıllık ![]() Bir yurt ki bu, diriler ölü, ölüler diri; Bu yazıyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
1die
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorBiR ADAM ,en çok sevgilisini,en iyi şekilde ailesini,en uzunda annesini sever yazıorr
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
hayko26
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorHakan Guven® yazıyor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyor'Ben her zaman doğruyu söylerim,yalan söylerken bile' bu yazıyo
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
1die
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorPara ile alınan saadet ,daha fazla para ilede satılır /SENECA yazıor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
peri
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyorgözyaşlarıma degmesın ??*??? ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
aysem
|
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne Yazıyorbenım rahat edemedıgım yerde kımse ıstıraat edemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Şu Anki Msn Nickinizde Ne YazıyorGurbet sılaya hasret sıla yavruya hasret ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|