![]() |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
![]() |
![]() |
#76 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Sanki bugün son günmüş gibi dolu dolu yaşamak istiyorum ben ![]() ![]() Herne çıkarsa yoluma selam verip yürümek istiyorum ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...yarınlar kadar yakın içimde fırtına ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...I feel so unsure Hiç emin değilim As I take your hand and lead you to the dance floor Elini tutup seni dans pistine çıkartırken As the music dies, something in your eyes Müzik biterken, gözlerinde bir şeyler Calls to mind a silver screen Gümüş bir perdeye karşı koymaya çağırıyor And all it's sad goodbyes Ve hepsi acı vedalar Nakarat: [ I'm never gonna dance again Bir daha asla dans etmeyeceğim Guilty feet have gotten no rhythm Suçlu ayakların ritmi yok Though it's easy to pretend Rol yapmak kolay ama I know you're not a fool Senin ***** olmadığını biliyorum I should have known better than to cheat a friend Bir arkadaşı aldatmaktan daha iyisini biliyor olmalıydım And waste the chance that I've been given Ve bana verilen şansı harcamaktan So I'm never gonna dance again Bu yüzden bir daha asla dans etmeyeceğim The way I danced with you Seninle dans ettiğim şekilde ] Time can never mend Zaman asla onaramaz The careless whispers of a good friend İyi bir arkadaşın aldırışsız fısıldayışını To the heart and mind Kalbe ve akla Ignorance is kind Cehalet naziktir There's no comfort in the truth Doğrulukta huzur yok Pain is all you'll find Tek bulacağın acı Nakarat Tonight the music seems so loud Bu gece müziğin sesi çok yüksek gibi I wish that we could lose this crowd Bu kalabalığı yok edebilmemizi dilerdim Maybe it's better this way Belki bu şekilde daha iyidir We'd hurt each other with the things we'd wanna say Söylemek istediğimiz şeylerle birbirimizi incitebilirdik We could have been so good together Birlikte çok iyi olabilirdik We could have lived this dance forever Sonsuza dek bu dansı yaşayabilirdik But now who's gonna dance with me? Ama şimdi benimle kim dans edecek? Please stay Lütfen kal Nakarat (Now that you're gone) Now that you're gone (Şimdi sen yoksun) Şimdi sen yoksun (Now that you're gone) Was what I did so wrong, so wrong (Şimdi sen yoksun) Yaptığım şey çok mu yanlıştı? çok mu yanlış That you had to leave me alone Beni yalnız bıraktıracak kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Tainted Love - Marilyn Manson Sometimes I feel I've got to Run away Bazen kaçmam gerektiğini hissediyorum I've got to Get away From the pain that you drive into the heart of me Kalbimin içine yerleştirdiğin acıdan kurtulmam gerektiğini hissediyorum The love we share Seems to go nowhere Paylaştığımız aşk bir yere varacakmış gibi durmuyor I've lost my light Işığımı kaybettim I toss and turn I can't sleep at night Dönüp duruyorum, geceleri uyuyamıyorum Once I ran to you ,I ranBir zamanlar sana koştum, koştum Now I'll run from you Şimdi senden kaçıyorum This tainted love you've given Verdiğin bu kirletilmiş aşk I give you all a boy could give you Sana bir erkeğin verebileceği her şeyi verdim Take my tears and that's not nearly all Gözyaşlarımı al ve bu tamamı değil Tainted love Kirletilmiş aşk Tainted love Kirletilmiş aşk Now I know I've got to Run away Şimdi kaçmam gerektiğini biliyorum I've got to Get away kurtulmam gerektiğini You don't really want any more from me To make things right artık gerçekten benden işleri düzeltmemi istemiyorsun You need someone to hold you tight İhtiyacın olan seni sıkı sıkıya saracak biri You think love is to pray Aşkın dua etmek olduğunu düşünüyorsun But I'm sorry I don't pray that way Ama üzgünüm ben o şekilde dua etmem Once I ran to you ,I ranBir zamanlr sana koştum ,koştumNow I'll run from you Şimdi senden kaçıyorum This tainted love you've given Verdiğin bu kirletilmiş aşk I give you all a boy could give you Sana bir erkeğin verebileceği her şeyi verdim Take my tears and that's not nearly all Gözyaşlarımı al ve bu tamamı değil Tainted love Kirletilmiş aşk Tainted love Kirletilmiş aşk Don't touch me please Dokunma bana lütfen I cannot stand the way you tease Alay etme şekline katlanamıyorum I love you though you hurt me so Beni çok incitmene karşın seni seviyorum Now I'm going to pack my things and go Şimdi eşyalarımı toplayacağım ve gideceğim Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bakma camlar ardından saklanma gel ardımdan gelki gör yakındannnn inanmadan yaşanmaz bilki yürek dayanmaz yaralarım kapanmaz bu son yol sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Starsailor As soon as you sound like him Sen, onun gibi konuştuğun anda Give me a call Beni bir ara When you're so sensitive Sen çok hassas olduğun zaman Its a long way to fall Düşmek için onun uzun bir yol Whenever you need a home Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan I will be there Ben, orada olacağım Whenever you're all alone Ne zaman bütünüyle yalnızsan And nobody cares Ve hiç kimse önemsmediğinde You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim Whenever you reach for me Ne zaman benim için uzanırsan I'll be your guide Ben, senin rehberin olacağım Whenever you need someone Ne zaman birisine ihtiyaç duyarsan To keep it inside Onu içerde tutmak için Whenever you need a home Ne zaman bir eve ihtiyaç duyarsan I will be there Ben, orada olacağım Whenever you're all alone Ne zaman bütünüyle yalnızsan And nobody cares Ve hiç kimse önemsemediğinde You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmışı bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim I'll be your guide in the morning Sabah senin rehberin olacağım You cover up bullet holes Kurşun deliklerini östersin As soon as you sound like him Sen, o gibi konuştuğun anda Give me a call Beni bir ara When you're so sensitive Senin, çok hassas olduğun zaman Its a long way to fall Düşmek için uzun bir yol You're just a poor misguided fool Sen, sadece zavallı yanlış yola sapmış bir *****sın Who thinks they know what I should do Onların ne yapmam gerektiğini bildiğini düşünen A line for me and a line for you Bir çizgi benim için ve bir çizgi senin için I lose my right to a point of view Görüş belirtme hakkımı kaybederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...girls don't like boys girls like cars and money |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Yine gidiyorsun Hiçbirşey bırakmadan Ve ben Son kez bakıyorum Ardından Eğer aşk buysa Sevgi buysa İstemiyorum Bu şehir sensiz Yaşanmaz oldu ![]() Dayanamıyorum ![]() Hoşgeldin hüzün Gülmüyor yüzüm hosgeldin huzun gulmez bu yuzun Eğer aşk buysa Sevgi buysa İstemiyorum Bu şehir sensiz Yaşanmaz oldu ![]() Dayanamıyorum ![]() Eğer aşk buysa Sevgi buysa İstemiyorum Bu şehir sensiz Yaşanmaz oldu ![]() Dayanamıyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
cesur_yürek
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...evdeki ses evdeki ses bam evdeki ses evdeki ses bam bam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...beni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden gidiyorum gözüm yaşlı ah yine yol yol üstüne sen sev yağmurları yağmurlar yağsın üzerine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Kurtar,beni bu derin kör kuyudan Tut elimi,çek beni,koyma beni bir basima Gitme geriye,dönme evine,geriye,etme eyleme Bu bir agittir sen gidice söylenen Son kez,bir kez olsun dinle beni Unut artik olup biteni yalvaririm lütfen Bir sansim daha olmali,senin içinde gizlenen Bir sansim daha olmali,bu sona boyun egmeyen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
tatia27
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...birgün anlayacaksın neden sessizce gittigimi senden vazgeçmek ugruna nasıl bir savaş verdigimi mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın ellerimde acılar ellerini tutamamam kıyamam kıyamam sana yollarımda acılar yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ver ver ver ateşe ver bizi ver ateşe evimizi bizi ikimizi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Gidiyorum uzaklara Bilinmez diyarlara Seni bırakıp gitmek varya o koyuyor inan bana(2x) Ben senle olamadim gençliğime doyamadım Ben senle kalamadım günlerimi sayamadım Ölüm de var sonunda gülüm de var Dağların arkasında yar ah yar |
![]() |
![]() |
|