Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #76
Prof. Dr. Sinsi

selam herkese,
psikoloik problelmer için okuyabilecegimiz özel bir dua esma bilen varsa yardım edebilir mi?
evhamlar,sıkıntılar,depresyonlar,
özelllikle cekingenlik,insanlardan korkmak,toplum içersinde konuşmaktan korkmak,buna benzer durumlar için rahatlatıcı,kötü düşünceleri yok etmeye yarayan bir dua esma
bu yardımdan sadece ben degil bircok kişi istifade edecek,ruhsal problemlerle ilgili bir forumda paylaşıcam çünkü,hem kendim hem baskaları için
tavsiyeleri bekliyorum,Allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #77
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar merhaba benim nişanlımın annesi beni hiç istemedi ve hocanın soylediğine gore bizi ayırma buyusu yatirmiş, ve buyu de tuttu, gozumun içine bakan o adam gitti 3 gunde bambaşka bir adam oldu ve beni terketti 1 aydır etmediğim dua kalmadi, hocanın da yardımıyla buyunun bozulması için ugrasıyorum, vefkler hazırlattım, bir başka hocaya okuttum ama ses seda yok bir yanım inancını kaybetme diyor ama bir yandan da ya temelli gittiyse diye korkuyorum buyu etkisi gecince inşallah hersey normale donecek diye dusunuyorum, sizden bir fikri olan var mı?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #78
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar dün bi arkadaşımla mesajlaşıyorduk ortada hiç bişe yokken ve herşey normalken birden nolduysa bana tavır almaya başladı hemde yoktan ve küçüüüüüüüük bi sebebten ötürü 2 mizde birbirimizi kırdık ve 2011 e dargın girdikarkadaşım 10 senelik arkadaşımdı 10 senede kurduğumuz dostluk 1 saatte yıkılı verdibunun için ne yapmam gerekirben 1 kere aradım açmadı 2 kere daha aricam Allah ın hakkı 3 nede olsa fakat suçlu olan ben olmadığım halde bana tavır alması çok ağırıma gitti yardım edermisiniz Allah rızası için
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #79
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar yeni üye oldum,iki hafta önce farkettim bu siteyi hep bakıyorum dualara,bilgilenmeye inançlı olmaya çalışıyorumyaklaşık 1 aydır ne uyku uyuyabiliyorum ne de istekle ,iştahla yemek yiyebiliyorumevlilik teklifinin ardından iki hafta sonra hiç bir sorun neden yokken sessiz sedasız bi ayrılık geldi sebep bilmiyorum,konuşmaya yanaşmıyo hiç bişey gelmiyo elimden,bu duruma bi mantık aldıramıyorumiçim yanıyo çok seviyorum hayatım alt üst olmuş gibi rabbime açıp elimi dua ediyorum,dayanıcak gücüm kalmadı sizlerden ricam lütfen bana yol önerin şu etkili olur diyin,çok istiyorum düzelmesini eskisi gibi olmasını
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #80
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba arkadaşlar, benim sorunum işyerinde sürekli benimle uğraşan, hakkımda dedikodu ve karalama yapan (tam olarak ispatlandı), üslerime karşı kötüleyerek küçük düşüren, muhtemelen işimden etmeye çalışan birine karşı tam olarak ne yapabilirim Burada bir çok esma var ama genelde intikam ve kahır etme amaçlı, bana göre çok ağır yani yapmaya korkabilirim Yani kahretme yapmak istemiyorum sonuçta çoluğu çocuğu var acıyorumBu şahıs başkalarıyla da uğraşmış ve yönetimden torpilli biri ve ben de onun kendi kazdığı kuyulara düşmesini ve benimle uğraşmayı bırakmasını istiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #81
Prof. Dr. Sinsi

slmbende yeni üye oldum ve nasıl nerden nerelere bakılıyor pek bilgim yokrasgele buldum burayı ve çok beyendimsıkıntılı zamanımda buradakileri okumak beni rahatlattısevdiğim var 2 senedir ve 5 ay kadar oldu terk etti beni ailesi istemiyomuşo kişi tıp fakültesinde okuyor ve bende sıradan 2 yıllık üns mezunuyumçok kırgın ve yorgun zamanlar geçirdimbeni ailesi küçük gördü kendi seviyesinde biriyle evlencekmiş oğullarışimdi tek duam ondan daha üstün ve hayırlı birini nasip etmesi YÜCE RABBİMİNözellikle hayırlı ve din konusunda ii biri olsun üstelik tıp okumasını istiyorum ki kalbimdeki kıraklar bir nebze dinsineyer yardım olursanız çok sevinirimbu yazıyı yazarken bile gözlerimden akan yaşların biran önce istediğim özelliklerde ve hayırlı kişinin gelmesiyle RABBİMİN o kişiyi göndermesiyle dinsinçok saolun şimdiden
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #82
Prof. Dr. Sinsi

sami_semi Nickli Üyeden Alıntı

aslında cok duygusal cabuk kızar ama gecer bır yapıya sahıp ben kuzenın felan onu etkıledıgınıde dusunuyorum hanı bosver felan dıyebılır belkı benımıcın sebepsız ruyamda hep onu goruyorum ben vekf yaptırdım canım muska bırde asmalı 21 gun sonra aradı evet bunada sukur bayada ıyıdı bu kadarınada sukur dua edıyorum rabbım ıns onu gormemı nasıp etsın

allah emeklerini zayi etmesin ne güzelki zayide olmamış sor hatrını buluşma gününüde sor?sıkboğaz et demiyorum ama çokta çekinme arayı açmakta doğru olmazkararsızlıkta kaybettirir untuma

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #83
Prof. Dr. Sinsi

benle ıyıya suan terslıcek dıye odum patlıyor bız cok kavga ettık yaa korkuyorum tamam canım atayım bugun msj oncesınde ne okusam dua olarak bırde ozelgunumdeyım sadece esma cekebılıyorumm

--- Sonraki mesaj ---

tui Nickli Üyeden Alıntı

acaba beklemesimi doğru olur zaten arayıp görüşmek istediğini bildirmiş biraz daha dişini sıksan arkadaşım belki de uygun zamanı kolluyordur, üstelersen birde beklediğini düşünüp caymasın tamamen seni düşünerek söylüyorum ama yine sen bilirsin

saol canım benımm dualarımızı kabul etsın allahım ıns herkesın beklıyorum en kotusude bu bekleme devresı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #84
Prof. Dr. Sinsi

MeLoDi Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar, forumda düzeni sağlamak adına, havas bölümü yardım ve isteklerini bu başlık altından yapalım lütfenBireysel açılan konular kapanacaktır

Konuyu bölüme sabitliyorumİyi paylaşımlar

İyi etmişiniz birleştirmekle Ama birleştirdiğiniz 2 kısımda
*********dan bir yardım talep etmiştim malesef ne sorduğum soru var burada nede eğer verildiyse, cevabı var Yoksa bu soru sorulabilir bu sorulamaz ---buna yardım istenir, buna istenemez diye bir kuralmı var bilmediğimiz Eğer böyle bir zihmiyetle yönetiliyorsa bu site, binbir umutla gelip çare arayanların umutları başlamadan bitiyor demektir Dün kopyala yapıştır sistemi ile bu yazıyı yazmak istedim saçma sapan bir durum meydana geldi onun içinde özür dilerim ALLAHA emanet olunn

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #85
Prof. Dr. Sinsi

sharbon Nickli Üyeden Alıntı

AKIL: doğru ve yanlışı faydalı ile zararlıyı ayırt etme yeteneğidir deniyor

ZEKA: bilgileri analiz ve birbiriyle ilişkilendirme yetenegidir kısaca

HAFIZA: kaydedilen veriyi geri çağırabilme yetenegidir

İLİM: belli çalışma ve tecrübeler sonucu edinilen malumattır ve edinilmesi en zor olanda budurdeniyor

şimdi

ALİM ve MUHSİ

MUHSİ esmasının zeka kazandırdıgı hafızayı güçlendirdigi söyleniyor
MUHSİ esmasının daha ziyade matematik ve fen ilimlerinde ilerleme kaydetmek için kullanılabilecegi

ALİM esmasının ise akıl ve idraki genişlettigi ilim ögrenmeyi çabuklaştırdıgı ve yine hafızayı kuvvetlendirdigi ve genel anlamda tüm ilimleri kapsayayn bir biçimde kapasite genişlemesi yaptıgı yazıyor kitaplarda

NUR esmasının anlama yetenegini yani idraki geliştirdigi yazıyor kitaplarda

Şu halde Matemetik ve fen ilimlerinde ilerlemek başarı kaydetmek zorunda olan bir kimse bu isimlerden hangisini zikretmesi doğru olur ve esmalar hakkında yazdıkların ne derece doğrudur

Yada Rabbi zidni ilma ve Muhsi esması doğru bir seçimmi olurbunun yaninda birde NUR esması okumaya gerek varmıdır

sevgilercvplarınızı dört gözle beklycem

Nur esmasına gerek yoktur
fakat okumandada bir sakınca olmaz
vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #86
Prof. Dr. Sinsi

cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı

Herkese merhabaBen EmelArkadaşlar şuan çok kötü bir durumla karşı karşıyayım ve yardım istiyorum!Dün mail adresime bilmediğim biri tarafından bi video gönderilmişÇok pis bir video ama işin daha kötü yanı ise videodaki kişinin benim nişanlımın olması!Aslında emin değilim net görünmüyor ama çok ve çok benziyor!Yardımcı olun bana ne olur kafayı yiyorum dünden beri defalarca kez izledim halada izliyorum çok benziyor inanmak istemiyorum onun olduğuna!Gerçeği nasıl öğrenebilirim arkadaşlar lütfen yardım edin!Nişanlıma soramam gerçek olsa bile inkar eder çünkü!istihare gibi bi yöntemle öğrenebilir miyim?acele yardım edin lütfen!!!

O videoyu izlemek yerine nişanlınıza sorun inkar ediyorsa bütün günahı boynuna birde suçsuzsa birde o var

O bu yada şu demekten vazgeçin nişanlınıza anlatın olmuş bir olaysa o ne kadar inkar ederse etsin eninde sonunda çıkar ortaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #87
Prof. Dr. Sinsi

Herkese merhabaBen EmelArkadaşlar şuan çok kötü bir durumla karşı karşıyayım ve yardım istiyorum!Dün mail adresime bilmediğim biri tarafından bi video gönderilmişÇok pis bir video ama işin daha kötü yanı ise videodaki kişinin benim nişanlımın olması!Aslında emin değilim net görünmüyor ama çok ve çok benziyor!Yardımcı olun bana ne olur kafayı yiyorum dünden beri defalarca kez izledim halada izliyorum çok benziyor inanmak istemiyorum onun olduğuna!Gerçeği nasıl öğrenebilirim arkadaşlar lütfen yardım edin!Nişanlıma soramam gerçek olsa bile inkar eder çünkü!istihare gibi bi yöntemle öğrenebilir miyim?acele yardım edin lütfen!!!

bence arkadşın üstüne gitmemek lazım sonuçta böylle bir durumda şahsen ilk anda mantıklı düşünülemez insan şoka girer
tanıdığı zannettiği adamı birdenbire öyle bir videoda görmek zor olsa gerekbenim fikrim bu konuyu önce bi naşanlınla konuşmalısın doğru olan bu belki de o değildir biri art niyetle aranızı bozmak amacıyla yollamış olabilir eski sevgililerdinden birisi olabilir en mantıklısı bu konuyu onunla konuşman allah yardımcın olsun çok zor bir durum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #88
Prof. Dr. Sinsi

ilginç ne var o videoda okadar,durup dururken kımseye öyle mail gelmez ki siz dyorsunuz nişanlıma benzıyor o vakit odur ,maksatlı olmuş birsey gibi,siz inanmak istememiş olabilirsiniz ,konu her neyse böyle ona çaktırmadan sağdan soldan örnek vererek tepkılerını ölçebılırsınız ,zararın neresınden dönsenız kar olur herzaman

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #89
Prof. Dr. Sinsi

Büyük bir ihtimal bu video müstehcenve siz hala izlemektesiniz
Şimdi onu izleyipte istihareye yatıp"Allahım bu videoda ayıp gözüken adam benim nişanlım mı" diye soracaksınız
Hani kırmaktan gerçekten sakınıyorum ama pess diyorum valla
Mantığınız kurtarıyormu böyle bir şeyi?????????????

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #90
Prof. Dr. Sinsi

videoyu gönderenle iletişime geçip videodaki nişanlınız olduğuna kanaat getirirseniz eğer sadece nişanlınızla oturup konuşun neye razı neye razı olmadığınızıda düşününbu konu için burda yardım aramanız çok doğru değil

Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com