![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#76 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)selam herkese, psikoloik problelmer için okuyabilecegimiz özel bir dua esma bilen varsa yardım edebilir mi? evhamlar,sıkıntılar,depresyonlar, özelllikle cekingenlik,insanlardan korkmak,toplum içersinde konuşmaktan korkmak,buna benzer durumlar için rahatlatıcı,kötü düşünceleri yok etmeye yarayan bir dua esma ![]() ![]() ![]() bu yardımdan sadece ben degil bircok kişi istifade edecek,ruhsal problemlerle ilgili bir forumda paylaşıcam çünkü,hem kendim hem baskaları için ![]() ![]() tavsiyeleri bekliyorum,Allaha emanet olun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar dün bi arkadaşımla mesajlaşıyorduk ortada hiç bişe yokken ve herşey normalken birden nolduysa bana tavır almaya başladı hemde yoktan ve küçüüüüüüüük bi sebebten ötürü 2 mizde birbirimizi kırdık ve 2011 e dargın girdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar yeni üye oldum,iki hafta önce farkettim bu siteyi hep bakıyorum dualara,bilgilenmeye inançlı olmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba arkadaşlar, benim sorunum işyerinde sürekli benimle uğraşan, hakkımda dedikodu ve karalama yapan (tam olarak ispatlandı), üslerime karşı kötüleyerek küçük düşüren, muhtemelen işimden etmeye çalışan birine karşı tam olarak ne yapabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)slm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sami_semi Nickli Üyeden Alıntı aslında cok duygusal cabuk kızar ama gecer bır yapıya sahıp ben kuzenın felan onu etkıledıgınıde dusunuyorum hanı bosver felan dıyebılır belkı benımıcın sebepsız ruyamda hep onu goruyorum ben vekf yaptırdım canım muska bırde asmalı 21 gun sonra aradı evet bunada sukur bayada ıyıdı bu kadarınada sukur dua edıyorum rabbım ıns onu gormemı nasıp etsın allah emeklerini zayi etmesin ne güzelki zayide olmamış sor hatrını buluşma gününüde sor?sıkboğaz et demiyorum ama çokta çekinme arayı açmakta doğru olmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)benle ıyıya suan terslıcek dıye odum patlıyor bız cok kavga ettık yaa korkuyorum tamam canım atayım bugun msj oncesınde ne okusam dua olarak bırde ozelgunumdeyım sadece esma cekebılıyorumm --- Sonraki mesaj --- tui Nickli Üyeden Alıntı acaba beklemesimi doğru olur zaten arayıp görüşmek istediğini bildirmiş biraz daha dişini sıksan arkadaşım belki de uygun zamanı kolluyordur, üstelersen birde beklediğini düşünüp caymasın tamamen seni düşünerek söylüyorum ama yine sen bilirsin saol canım benımm dualarımızı kabul etsın allahım ıns herkesın beklıyorum en kotusude bu bekleme devresı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)MeLoDi Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, forumda düzeni sağlamak adına, havas bölümü yardım ve isteklerini bu başlık altından yapalım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuyu bölüme sabitliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İyi etmişiniz birleştirmekle Ama birleştirdiğiniz 2 ![]() *********dan bir yardım talep etmiştim malesef ne sorduğum soru var burada nede eğer verildiyse, cevabı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sharbon Nickli Üyeden Alıntı AKIL: doğru ve yanlışı faydalı ile zararlıyı ayırt etme yeteneğidir deniyor ZEKA: bilgileri analiz ve birbiriyle ilişkilendirme yetenegidir kısaca HAFIZA: kaydedilen veriyi geri çağırabilme yetenegidir İLİM: belli çalışma ve tecrübeler sonucu edinilen malumattır ve edinilmesi en zor olanda budur ![]() ![]() ![]() şimdi ALİM ve MUHSİ MUHSİ esmasının zeka kazandırdıgı hafızayı güçlendirdigi söyleniyor ![]() ![]() MUHSİ esmasının daha ziyade matematik ve fen ilimlerinde ilerleme kaydetmek için kullanılabilecegi ALİM esmasının ise akıl ve idraki genişlettigi ilim ögrenmeyi çabuklaştırdıgı ve yine hafızayı kuvvetlendirdigi ve genel anlamda tüm ilimleri kapsayayn bir biçimde kapasite genişlemesi yaptıgı yazıyor kitaplarda NUR esmasının anlama yetenegini yani idraki geliştirdigi yazıyor kitaplarda Şu halde Matemetik ve fen ilimlerinde ilerlemek başarı kaydetmek zorunda olan bir kimse bu isimlerden hangisini zikretmesi doğru olur ve esmalar hakkında yazdıkların ne derece doğrudur Yada Rabbi zidni ilma ve Muhsi esması doğru bir seçimmi olur ![]() ![]() sevgiler ![]() ![]() ![]() Nur esmasına gerek yoktur ![]() fakat okumandada bir sakınca olmaz ![]() vesselam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O videoyu izlemek yerine nişanlınıza sorun inkar ediyorsa bütün günahı boynuna birde suçsuzsa birde o var O bu yada şu demekten vazgeçin nişanlınıza anlatın olmuş bir olaysa o ne kadar inkar ederse etsin eninde sonunda çıkar ortaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bence arkadşın üstüne gitmemek lazım sonuçta böylle bir durumda şahsen ilk anda mantıklı düşünülemez insan şoka girer ![]() ![]() tanıdığı zannettiği adamı birdenbire öyle bir videoda görmek zor olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilginç ne var o videoda okadar,durup dururken kımseye öyle mail gelmez ki siz dyorsunuz nişanlıma benzıyor o vakit odur ,maksatlı olmuş birsey gibi,siz inanmak istememiş olabilirsiniz ,konu her neyse böyle ona çaktırmadan sağdan soldan örnek vererek tepkılerını ölçebılırsınız ,zararın neresınden dönsenız kar olur herzaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir ihtimal bu video müstehcen ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi onu izleyipte istihareye yatıp"Allahım bu videoda ayıp gözüken adam benim nişanlım mı" diye soracaksınız ![]() ![]() ![]() Hani kırmaktan gerçekten sakınıyorum ama pess diyorum valla Mantığınız kurtarıyormu böyle bir şeyi????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)cikin_emel Nickli Üyeden Alıntı Herkese merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() videoyu gönderenle iletişime geçip videodaki nişanlınız olduğuna kanaat getirirseniz eğer sadece nişanlınızla oturup konuşun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|