![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ßiLdin eVet ama hep vazGEcDim ßoyLE daha ii oLdugunu Dusunuyorum:)~~ ____Sacını rengarenq ßoyamak isTedin____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~KazıtMadım ama 3 nuMara yapDım:)~~ ___HerhanGi ßir muzik aLeti caLAmıyorSun ama CaLmayı Cok iStiyorSun___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
mate
|
![]() bilemedin amatörce çalıyorum aslında ama sevmiyorum pek bu arada başka müzik aleti çalmayıda istemiorum çünkü çooook yeteneksizim resim yapıosun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~MaLesef yapaMıyorum:)~~Ama taßLoLara ßayıLırım~~ ___SanaTTan HosLanıyoRSun___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
mate
|
![]() bildin sayılır sadece resimden diyelim diğer dallarla pek alakam yok geceyi gündüze göre daha çok seviyosun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
mate
|
![]() bildin insanlara çabuk güvenen biriysin ama artık öyle olmamaya karar versende her seferinde gene aynı şeyi yapıp güveniosunn:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~yarı-yarıya ßiLdin gißi~~ ___ßerßat ßı dunyada YasaDıgımızın FarkınDasın, DuzeLTmek iCin HicßirSey yapamamak Seni De Sinir Ediyor___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
mate
|
![]() bildinnn berbat bir dünyada yaşayan ama çoğuna göre şanslı biri olduğunun farkındasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Taßiki cok Kotu DurumDa oLanLarLa kıyasLayınCa sanSLı oLdugumun farkındayım ancak memNun oLdugum soyLenemez ![]() ![]() ___HaYatını DoLu DizGin ama Duzgun ßi sekiLDe GecirMek iCin ugRAsıyoRsun___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~eVet ßazen GunLerce ne geLen teLEfonLara cvp veriyorum, Ne Dısarı cıkıyorum NeDe kimseYLe gorusuyorum ![]() ![]() ![]() ____OLumDen sonraki hayaTı DusunDugun Zaman iCini KorKu kapLıyor____ |
![]() |
![]() |
|