|
|
#871 |
|
aisha
|
gök yüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızımm :) alttaki(büyük ihtimalle rahatsız:)) hiç sevdiğin için başka biriyle kavga ettin mi |
|
|
|
#872 |
|
RaHaTSiZ
|
~~:)) kavqa etmek ![]() ![]() ![]() eV ßiLE ßasTım![]() ![]() ama haTa maLEsef, cunqu kimSE haketmiyor SEvgiyi ßu dunyaDA hic kimse cunKu SEviLen insan her Zaman ihanet eTmistir![]() ![]() ![]() ~~~~aLTTaki cok SAsKına donDun Suan :) ~~ |
|
|
|
#874 |
|
RaHaTSiZ
|
~~anLaTamadım Sanırım :) ev ßasTım demısDım ugruna oLumu ßiLe goZE aLcaq kaDAr sevmisim demeqqi ![]() ![]() ![]() ama dedim ya hata ßunLAr![]() ![]() ![]() ~~peki aynı soruyu ßende sana Sorayım Sen seVdin DEdiqin qißi isDe coq ?~~ |
|
|
|
#875 |
|
aisha
|
valla ben kimseyi öyle çok sevmedim hey sen söyle bakayım okuldayken tembel bi öğrenci miydin |
|
|
|
#876 |
|
RaHaTSiZ
|
~~temßeL demiyeLimde hayLaz :Pp~~ haLA okuyorum maLEsef ![]() ![]() ~~~~aLTTaki univ okumayı dusunuyor Mu ?~~
|
|
|
|
#877 |
|
aisha
|
inş bu yıl kazanıp okuycam alttaki sence ne zaman birileri bize katılıp mesaj yazcak senden benden başka kimse yok yav |
|
|
|
#878 |
|
RaHaTSiZ
|
~~yoSsunda ßi kıpraSMA VAr ßaqaLım geLicek Sanırım~~ ~~aLTTaki SıkıLdın mı ~~ |
|
|
|
#880 |
|
RaHaTSiZ
|
~~acıKtım eVet ßende gidiyorm :( gitmek isTemeZDim ama Gitmek Zorundayım ArKadas CAgırıyor ![]() ![]() ~~~~aLTTaki akSam gorusemeZSek Sonra gorusmek uzeRE kendne ii ßaq emi :)~~ |
|
|
|