![]() |
Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsın |
![]() |
![]() |
#811 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınsaol be çok makbule geçer ![]() ![]() bende seninle rakımı paylaşırım herkesle paylaşmam bak değerini bil :)
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınrakı beni çarpar ama sırf sen paylaşıyosun diye içerim:sm_biggrin: bende seninle son rondomu paylaşırım bak son diyorum ona göre:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınasla son rondo paylaşılmaz :) bende senile zamanımı paylaşırım daha ne olsun demi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınsen benimle o değerli zamanını paylaşırsan bende seninle yalnızlığımı paylaşırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınhımm ![]() ![]() bende senle mutluluğumu paylaşırdım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsıntanışmıyoruz sanırım?? bende seninle gelecekle ilgili hayallerimi paylaşırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınhayal paylaşmak güzeldir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınkafam şişmez merak etme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınşiirde yazıyoz ne güzel romantik biriyiz demekki bende zevkle dinlerim tabi güzelse :) bende seninle ay ışığında dans edebilirm :) (ne fantazi ama ) :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınwaaayyyyy ay ışığı demekkk:sm_wink: bunun üzerine bende seninle sahilde oturup şehrin ışıklarına bakarken sigaramı paylaşırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınçok güzelde sigara içmiyom ben :( ama sahil uyar ama şimdi gitmem gerek sana iyi geceler ![]() ![]() ![]() giderken seninle tatlı rüyalarımı payşaiıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbende seninle iyi dileklerimi paylaşıyorumm:56:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbende seninle güzel anılarımı paylaşıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbende seninle sıcacık çayımı ve kahvaltımı paylaşıyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üyeyle Neyi Paylaşırsınbende seninle kazaklarımı paylaşırım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|