![]() |
Cevap : Günün Hadisi Şerifi |
![]() |
![]() |
#736 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifi• Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder ![]() • Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb’in hepsini tutmuş gibi sevap verilir ![]() • Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez ![]() ![]() ![]() • Receb’in ilk cuma gecesini ihya edene, Allahü teâlâ, kabir azabı yapmaz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi ŞerifiÂL-İ İMRÂN -31- Ey Resûlüm, de ki: 'Ey insanlar, eğer ALLÂH'ı seviyorsanız, gelin bana uyun ki ALLÂH da sizi sevsin ve günâhlarınızı bağışlasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi ŞerifiÂL-İ İMRÂN -31- Ey Resûlüm, de ki: 'Ey insanlar, eğer ALLÂH'ı seviyorsanız, gelin bana uyun ki ALLÂH da sizi sevsin ve günâhlarınızı bağışlasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifi“Oruçlu kimse yatağında olsa da ibadettedir ![]() Ravi: Hz ![]() ![]() ![]() “Yâ Rabbi! Receb ve Şabanı bize mübarek eyle, bizi Ramazan’a kavuştur ![]() (İbn Hanbel, Duâ, I, 259) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi ŞerifiHadis ![]() Allah Teâlâ şöyle buyurdu: Ey Âdemoğlu! Sen bana dua ettiğin ve benden affını umduğun sürece, işlediğin günahlar ne kadar çok olursa olsun, onların büyüklüğüne bakmadan seni bağışlarım ![]() ![]() ![]() (Tirmizî, "Daavât" ,98) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifiel-En’âm - 151- De ki: Rabbinizin size neleri haram kıldığını okuyayım: O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın, ana babaya iyilik edin, fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, sizin de onların da rızkını Biz veriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifien-Nisâ -148- ALLÂH, ağır ve inciten sözlerin açıktan söylenmesini hiç sevmez, ancak söyleyen zulme uğramışsa o başka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifiel-Câsiye -15- Kim sâlih bir amel işlerse, kendi lehine işlemiş olur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifi49/ el-Hucurât -12- Ey îmân edenler! Zannın birçoğundan kaçının ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün Hadisi ŞerifiRabbim, gireceğim yere beni doğrulukla girdir ve çıkacağım yerden de beni doğrulukla çıkar ve bana katından yardımcı bir kuvvet ver ![]() İsra, 80 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
karamela
|
![]() Cevap : Günün Hadisi Şerifi
|