![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBir gün öncesi bir gün sonrasi Yanlizligin tam ortasi Yar gitti elden ellerin oldu Yollar ask doldu hüzünle doldu Yar gitti elden ellerin oldu yollar ask doldu hüzünle doldu Can dayanmaz can dayanmaz Buna ne ask yar dayanmaz Can dayanmaz can dayanmaz Buna ne ask yar dayanmaz Kaderime vur o sana vurmasin son umudum ol düsman duymasin Haberini sal bütün asklara uzak olsun ikimizden de Kaderime vur o sana vurmasin son umudum ol düsman duymasin Haberini sal (ver)bütün asklara uzak olsun ikimizden de Can dayanmaz buna ne ask nede yar dayanmaz Dayanmaz --->: Doğuş Şarkı Sözleri frmacil yedinci 7 sayfa --->: Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriGönül gözünü aç ve dinle ![]() Her nerede olursan ol, Her nasıl olursan ol Beni kendinden ayrı görme Acılar geçer: Zaman en iyi ilaç ![]() Acıdaki tatlıyı keşfettiğin an Sendeki beni göreceksin ![]() Yüreğindeyim ![]() ![]() ![]() Sesindeyim ![]() ![]() ![]() Ben artık senim Ben artık senim can ![]() ![]() ![]() ![]() Bu can bedenden çıkmayınca Bu beden candan çıkmayınca Senin olmaya kararlıyım Senin olmaya kararlıyım Anamda ol, babamda olsan Canımda ol, cananım olsan Anamda ol, babamda olsan Canımda ol, cananım olsan İste bu beden sende kalsın İste bu beden sende kalsın Döner arkamıda giderim Döner arkamıda giderim Can |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriDerdime dert katamam Inan arkandan aglayamam Cok düsündüm Yarardan çok zararla dolusun Kiziyorum simdi kendime Nasil düstüm ben bu hale Sana mi yanayim, bana mi yanayim Söyle söyle kime yanayim Biktim senin gibi yalanci bahardan [x4] Biktim yüzsüz insafsiz olandan [x4] Her seyi son deyip af dilersiniz [x4] Kancikca hançeri vurana kadar [x4] |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı Sözlericözülmek bilmiyor dertlerim cözülmedi zaten hic bilemem ne güzel herseyimizi paylasmisken nasil da bir anda beni harcadin aslinda sen kendini harcadin bunun adina yürek derler öyle bir anda silemezler biz burada neciyiz neyiz seversek bir defa severiz 2x ey sevgilim duy sesimi cözülmek bilmiyor dertlerim cözülmedi zaten hic bilemem ne güzel herseyimizi paylasmisken nasil da bir anda beni harcadin bunun adina yürek derler öyle bir anda silemezler biz burada neciyiz neyiz seversek bir defa (ölümüne) severiz 4x seversek ölümüne severiz bunun adina yürek derler öyle bir anda silemezler biz burada neyiz neciyiz seversek bir defa seversek ölümüne seversek allahina kadar severiz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriAman deyip oyaladın beni, zaman deyip kandırdın beni Geç sen bu işleri, dinlemedin beni Kaç kere yalvardım, anlamadın beni Kaç kere söyledim, dinlemedin beni Bu yaz, bu yaz Herşey çok güzel olacak Bu yaz, bu yaz Yeniden aşık olacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriGeceler Hiç Çekilmiyor Sen Nerdesin Söyle Mutsuzluk Hep Sariyor Ben Nerdeyim Bilmiyorum Simdi Kiminlesin Allah Iyilik Versin Çektigimi Sende Çek Çekemez Duygusuzsun Istersen Al Canimida Kurtulayım Zaten Kalbim Olmadan Ne Kadar Yasarim Sanmistim Benimsin Seni Yanilmisim Bilmiyordum Kalpsiz Ve Bozuk Oldugunu Siir: Bak Yine Harbe Soktun Beni Kendimle Savasiyorum Ask Ile Baglilik Yeminleri Verdigin Sözler Ölürümde Birakmam Deyisin Hepsi Yalanmiydi Sonunda Kötülük Kazandi Zafer Çigliklari Atiyolar Sevgi Siginagimizda Çöktü Be Kalpsiz Seni Kaderinle Yalanlarinla Allahsizliginla Basbasa Birakiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriAglarim ama icimden kimsenin görmesini istemem Sen hisset hissetmediysen degerleri Yasanirmi sensiz bilirsin gerçegi 2x Biricigim benim ask gerçegim benim Sensiz olmaz olmaz olmaz bilirsin Biricigim benim ask gerçegim benim Yasanir mi sensiz söyle gercegi biricigim Of of bir of çekerim karsiki dag aglar Anam aglar Yüregim aglar Sen aglarmisin aglarmisin be biricigim doğuş |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriGün gelir günler yetmez Son bulur aşkın bitmez Dar gelir etraf bana Sen biter ben biter Zararı hem sana Zararı hem bana Yeter artık yeter Ayrılık seni de yer beni de Bilme yanıp yanmadığımı Sorma sakın ağladığımı Kanma her duyduğuna Unutma unutulmadığını |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBu kadar uzak olacak ne vardı Gittin oraya beni de al yanına Ben hep burdamı kalacak Hüzünle mi ağlayacak Ne zaman dertler bitecek Ne zaman öleceğim Dağları geçerim yolları aşarım Sevdiğim sana gelmek için bedenimden vazgeçerim Ben sensiz ne yaparım gece gündüz ağlarım Eğer sen cehennemliksen senin için ben yanarım Ne vardı sanki neden aldı Allah seni Gücüm kalmadı beni de alsa bari Ben sensiz ne yaparım gece gündüz ağlarım Eğer sen cehennemliksen senin için ben yanarım Şiir: Sen benim aldığım soluk,içtiğim su gibiydin Ama şimdi yoksun,şunu bilmelisin ki artık ben de yokum,yokum Allahım isyanım sana değil kendime Ama onu bana vermiyorsan beni de al beni de al beni de |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriDayanir mi bedenim bu aciya Alisirmi ruhum sensizlige Yüregimde gözlerimde nefesimde Kaderimsin duam yeminimsin 2x Kalbim kalbini görmedigi zaman Atar mi sence birdaha Bebisim bebisim teninin kokusunu özlemisim Bebisim bebisim bebisim bebisim Canimdan bile sevdigim herseyimsin 2x Bende bi yürek var Ele avuca sigmayan O yüregi sana emanet ettim Senden ayrilabilirim Ama yüregim senin yaninda huzur buluyor Kalbim kalbim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBana kendini kandırdın Farklı gözüküp inandırdın Kim bilir kaç can yaktın Sorumsuzluğun üze dursun Oyununu iyi oyna Oyuncaksız kalma sonra Her gördüğüne asılma Arsızlaşırsın sonra Başka kapıya canım, Başka kapıya Senden bana fayda yok Ardına bakma --->: Doğuş Şarkı Sözleri frmacil sekizinci 8 sayfa --->: Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBu gece yagmur yagiyor Islak sokaklar Yine düstün aklima Agliyorum yana yana Özlüyorum dizinde uyumayi Istiyorum sacima dokunmani Bekliyorum günden güne Bedenim eriyor Bazilarinin gözyaslari Bazilarinin agitlari Bazilarinin ölümüyüm Zor mu Bu kadar gönülden baglanmak Kalbe seslenmek Yüregimle bütünlesmek Zor mu Allahin bana verdigini Sen vermiyorsun Insanliginla mutlu ol Mutlu ol |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriSevdiğim iki gözüm ellere yar oldu ba bu ba Kara tren aramıza kara duman ekti de Gözgöre göre yazık eyyuba Buraları sevemedim gönül orada Yanıyorum tuz biber yarada Deli gönül eremedi eyvah murada Ölüyorum tuz biber yarada Gözlerimin karesi kırmızı nar oldu ba bu ba Meriçin azgın suyu aramıza girdi de Gözgöre göre yazık eyyuba Buraları sevemedim gönül orada Yanıyorum tuz, biber yarada Deli gönül eremedi eyvah murada Ölüyorum tuz, biber yarada |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriSevmeye çalışsan Aşık olmaya alışsan Terk edip gidecek Korkusuyla yaşarsın Olmaz böyle birşey Bu düzen kötü herşey Sevmeyi unut gitsin Değer denen birşey var Aşık olma aşk vurur sana Anlayamazsın nerden geldiğini sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriDuvar olursun, taş olursun Uzayıp giden yol olursun Gözün görmez, engel bilmez Kaç gece sabahladığını görmezsen Birde üstüne titrersen Miden ağrır, başın döner Gözün görmez engel bilmez Kaç gece sabahladığını görmezsen Birde üstüne titrersen eyvah, eyvah İşte buna aşk derler, Aşk derler, aşk derler Kıymetini bilemeyenler Dert derler, acı derler |
![]() |
![]() |
|