![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriAşıktım sana Ölürcesine Uğrunda canımı Verircesine Aşlar yalan derlerdi İnanmazdım Avunmuşum meğer Kendi kendime Karşılıksız sevmiştim seni Seni hiç haketmedin beni Ne sandın ki sen kendini Ettiğin yanına kalmaz Şimdi kal tek başına Umrumda değilsin artık Acıyamam gözyaşına Bir daha çıkma karşıma --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil yedinci 7 sayfa --->: Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı Sözleri"Neyin var senin? Söylemesi o kadar zor ki,dilim varmıyor söylemeye! Neyi? Her şeyin bittiğini! ne,yani bana askımız her şeyin bittiğini mi söylüyorsun? EVET!" Çok zor gelir bundan sonra,inan ayrılmak senden Dayanılmaz çile verir,artık kopamam senden Karanlıklar yolum olur,düşerim çıkmazlara Alışamam hasretine ne olur beni anla Beni sensiz yalnız bırakma Yok yok yok isteme benden Yok yok yok isteme benden Her şeyi iste onu isteme benden Ayrılmam, ayrılmam senden ooooo, Ayrılmam, ayrılmam senden Bir tesadüf aşk değil bu,yıllar geçti üstünden Bitecek büyük askımız,yazık bir hiç yüzünden Yetmedi mi çektirdiğin, beni artık ağlatma Ben her şeye razıyım,beni sensiz bırakma Beni sensiz yalnız bırakma Yok yok yok isteme benden Yok yok yok isteme benden Her şeyi iste onu isteme benden Ayrılmam, ayrılmam senden ooooo, Ayrılmam, ayrılmam senden "Bir tesadüf aşk değil bu,yıllar geçti üstünden Bitecek büyük askımız,yazık bir hiç yüzünden Yetmedi mi çektirdiğin, beni artık ağlatma Ben her şeye razıyım beni sensiz beni yalnız bırakma ![]() Yok yok isteme benden,her şeyi iste onu isteme benden Ayrılmam ayrılmam senden Ayrılmam ayrılmam senden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı Sözleriyokluğun içimde bir ateş gibi tutuşmuş bedenim yanıyor sanki ne olur terketme seven kalbimi gidersen sevgilim yaşayamam ayrılamam, sensizliğe katlanamam yaşayamam sen olmazsan yaşayamam ne kadar bağlandım sen biliyorsun neden bu sevdayı bitiriyorsun kalbinden beni sök at diyorsun canımın canısın ayrılamam |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriNe zaman açıldı hayat kapısı Ne zaman çocuktum büyüdüm anne Ben sevgi ararken sevdim ne çare Bilmedin hasrete büründüm anne Şimdi ben ömrümün baharındayım Suçsuzum bir aşkın günahındayım Yılları hep böyle yürüdüm anne O şevkat elini çekme elimden Sar beni bırakma anla halimden Veririm ömrüne kendi ömrümden İstersen yerine ölürüm anne |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriUzun zaman gecti kollarim bombos Yanimda degilsin yüregim sarhos Aklimda birtek sen bir tek sen varsin Gel artik tek carem feryadima kos [Nakarat] Dayanmak cok zormus bu ayriliga Isyan ediyorum yanlizligima Aklimda birtek sen bir tek sen varsin Katlanamiyorum ne olur anla Cözüm degil inan sensiz hicbir sey Anlamsiz günlerim anlamsiz hersey Aklimda birtek sen birtek sen varsin Sensiz care degil caresiz her sey |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriGeldiğin yollar benim yolum Gittiğin o gün geldi bak sonum Çaresiz derdime Derman bulunmaz Kimseler yarama İlaç olamaz Adına türküler Yakacağım senin Ya benim olacaksın Ya da hiç kimsenin |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriŞu dağların ardı bahar dediler Yürüdüm yürüdüm erişemedim Her kul kaderini yaşar dediler Derdimi kimselye bölüşemedim Hep yalnız yaşadım acılarımı Yar hasretin böldü uykularımı Bir dosta açıpta duygularımı Ağlaya ağlaya anlatamadım Ne ümitler vardı Boşa taşıdım ne çileler gördüm Neler yaşadım hep yokuşta koştum Artık usandım Aşkın menziline ulaşamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriYillar yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin çocuğuyum -Yillar Yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Aciların çocuğuyum Söylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüregimde büyük ferman Acilarin çocuğuyum Ben acilar çocuğuyum Sevdalardan darbe yedim Su gönüle sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Acilarin çocuğuyum -Sevdalardan darbe yedim su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Ben acilar çocuğuyum Cekip gitti sevilenler Gariplerdi yenilenler Dünya sizin sevmeyenler Acilarin çocuğuyum Ben acilar çocuğuyum |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriYalvarırım gitme dur dur dinle Ben sensiz yaşayamam ki Hani sen benimdin Sen herşeyimdin Sensizlik kahreder yaşayamam ki Ellerim tutmaz ki sensiz Gözlerim görmez ki sensiz Şimdiden başladı dertler acılardayım Bu ömür geçmez ki sensiz Bu gönül durmaz ki sensiz Gitmeden yıkıldı dünyam acılardayım Ölesiye seven şu kalbimi Ne olur kırıpta gitme Varlığın ödüldür Yokluğun keder Küçücük dünyamı yıkıpda gitme Ellerim tutmaz ki sensiz Gözlerim görmez ki sensiz Şimdiden başladı dertler acılardayım Bu ömür geçmez ki sensiz Bu gönül durmaz ki sensiz Gitmeden yıkıldı dünyam acılardayım |
![]() |
![]() |
|