![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHani eskiden yuzunden Tebessumler eksik olmazdi Kahkahalar sesinde cinlardi Ne oldu sana ne oldu Simdi neden susuyorsun Daliyorsun gulmuyorsun Ne oldu sana ne oldu Hani eskiden ben asik Olmam derdin gulup te gecerdin Buyuk soyler yeminler ederdin Ne oldu canim ne oldu Simdi neden susuyorsun Daliyorsun gulmuyorsun Ne oldu sana ne oldu --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil yedinci 7 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriNe güzeldi hayallerim ne güzeldi rüyalarım Gündüzlerim gecelerim yıldızlarım ne güzeldi Şimdi neden bu haldeyim kırık dökük biraneyim Unutturdun beni bana bilmiyorum ben benmiyim Ne güzeldi geçen yıllar ne güzeldi yaşananlar Mutluluktan uçuyordum umutlara koşuyordum Şimdi neden bu haldeyim kırık dökük biraneyim Unutturdun beni bana bilmiyorum ben benmiyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHer sozun zehirden bir damla sanki Yurekten sevene boyle olmaski Bir gun olur bana donersin belki Donunce yuzume nasil bakarsin Birak bu sevgimiz tertemiz kalsin Sen benim gonlumde kanayan yarasin Bir gun gelir belki beni ararsin Gelipte yuzume nasil bakarsin Sende terkedilip agladiginda Bombos bir umuda baglandiginda Birgun sokakta rasladiginda Donupte yuzume nasil bakarsin Birak bu sevgimiz tertemiz kalsin Sen benim gonlumde kanayan yarasin Bir gun gelir belki beni ararsin Gelipte yuzume nasil bakarsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriUzattım ellerimi Tutarsın diye Muhtaç etme beni Başka sevgiye Hiç yoktan ayrıldık Yoktan kahrolduk Sensiz bomboş hayat Olmaz mutluluk Bazen fırtına Bazen yağmursun Bitsin artık bu hasret Yeter ne olursun Susuz çöller gibi Sana öyle susuzum Dünyalar benim olsa da Bil ki yine mutsuzum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı Sözleriİlmik ilmik bağlanmışım yüreğimi dağlamışım Ben günahkar bir kulunum sevda çekip ağlamışım Mor güllerin kokusuna yattım gönül uykusuna Al benide asker eyle sevenlerin ordusuna Gözlerimden akan yaşlar sana bütün yalvarışlar Damlalardan çağlayanlar sende biter sende başlar Mor güllerin kokusuna yattım gönül uykusuna Al benide asker eyle sevenlerin ordusuna |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBu dünyayı kuran mimar Ne hoş sağlam temel atmış İnsanlığa ibret için Kısım kısım kul yaratmış Kimi yaya kimi atlı Kimi uçar çift kanatlı Dünya şirin baldan tatli Eyvah balı tuza katmış Kazması var küreği yok Ustası var çırağı yok Gökkubbenin dereği yok Muallakta bina çatmış Bu dünyaya gelen bilmez Ağlayanlar neden gülmez Bir yol var ki giden gelmez Odası demiş kapatmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı Sözleriİçmişim başım dumanlı değmeyin gönlüm sevdalı Kaybetmişim ben leyla'mı bilmem nerede bulmalı Nerelerdesin sevgilim nerelerdesin hayatım Nerelerdesin, nerelerdesin Bir seherin vaktinde kapını çalsam Leyla leyla leyla diye Sarılıp boynuma sevinir misin aman leyla Susadım bir yudum su diye aman aman aman Gülüm aman leylam aman aman Aman aman leyla leyla Nerelerdesin sevgilim nerelerdesin hayatım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriGüçlüsün fırat gibi Yücesin ağrı gibi Akarsın murat gibi Kimsecikler bilmez senin ne istediğini Gözümdeki yaş gibi Bağrımdaki ateş gibi Gündüze hasret gece gibi Hiç kimseler bilmez bana hasretini Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına Tasalanma kısrağım Tasalanma elbet Özgürlümü alacağım Bayırlarda ormanlar da dolaşacağım Ne kolumda kelepçe Ne yanımda gardiyan Yalnızca sen olacaksın Hiç kimseler bilmez bana hasretini Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına Ben bilirim hem de çok iyi bilirim Yanıp tutuştuğunu kısrağım deli tayına |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSeninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra Bitmesin isterdim umutlarımız Bitmesin isterdim duygularımız Ne çıkar sel olsa gözyaşlarımız Yeniden başlamak zor bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursusan Neyleyim sevgilim pişman olursan Başını taşlara vur bundan sonra Kurtuldum kurtuldum senden böylece İbadet başlattım artık her gece Dualarla böyle mutluyum bence Tanrıyla aramda aşk bundan sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriKoparma gülleri dalında kalsın Beni yaktın bir de bülbül yanmasın Duymuyorsun gönlümde ki feryadı Bir gün olur sende hasret çekersin Bir gün olur sende feryat edersin Bir heves diyorsun aşka sevgiye Böyle ise dünyada yaşamak niye Manasızdı sence tüm duygularım Hayatıma girdin söyle ne diye Gençliğimi yıktın söyle ne diye Belki bir gün beni hatırlayınca Yüreğin burkulur gözlerin dolar Kapılınca sen de bir vefasıza Baharı görmeden gençliğin solar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir gün gelir yol ayrılır Yaprak düşer dal ayrılır Dünya döner kul ayrılır Bunu çözmek kolay değil Yağmur yağar sele döner Ateş yanar küle döner Denizlerde çöle döner Bunu bilmek kolay değil Gelen gider meydan kalır Senden kalsa bir şan kalır Gerçek biter yalan kalır Bunu sezmek kolay değil Sen yolcusun dünya bir han Çaresi yok sen ne yapsan Toprak olur sendeki can Bunu yazmak kolay değil --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil sekizinci 8 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAklıma geldikçe eski günlerim Dertlenir içimden şarkı söylerim Artık bu hasretlik bitsin isterim Bir bilsen seni ne çok özledim Mazimi anınca O günlere dalınca Seni hatırlayınca Kanar yüreğim kanar (Yanar yüreğim yanar) Ayrılık sinemi yakıyor Sensiz hayat geçmiyor Sanmaki yaşıyorum Kendi kendimi arıyorum Mazimi anınca O günlere dalınca Seni hatırlayınca Kanar yüreğim kanar (Yanar yüreğim yanar) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAyrılık içinde bir gece gibi Aldıkça alıyor yoluna beni Peşimde yalnızlık bir gölge gibi Taktıkça takıyor koluna beni Yıllar var sevincim, neşem koybolmuş Yıllar var ümidim sararmış solmuş Kaderin önünde kılavuz olmuş Vurdukça vuruyor yerlere beni Kader kader vurma artık yeter Yerlere beni Her gönül bilmemki böylemi sever Her aşık bilmemki böylemi özler Vefasız sevgilim taştanda beter Attıkça atıyor yerlere beni Yıllar var sevincim, neşem koybolmuş Yıllar var ümidim sararmış solmuş Kaderin önünde kılavuz olmuş Vurdukça vuruyor yerlere beni Kader kader vurma artık yeter Yerlere hep beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir görsen bir bilsen ben şimdi ne haldeyim Her şeyden kaçsam da çıkmazlar için deyim ![]() Bir görsen bir bilsen ben şimdi ne hallediyim ![]() Hasretim özlemin dertlerin elindeyim ![]() Yaktığın ateşi göz yaşın söndürmüyor ![]() Cocuklar resmini duvardan indirmiyor ![]() Bırak bu inadı dön artık dön Bırak bu inadı dön artık dön ![]() Baktığım her yerde hep seni görüyorum ![]() Kalbini kırdıysam çok özür diliyorum ![]() Baktığım her yerde hep seni görüyorum Sen beni anmasan da ben seni özlüyorum ![]() Yaktığın ateşi göz yaşın söndürmüyor ![]() Cocuklak resmini duvardan indirmiyor ![]() Komşular hep seni soruyorlar gerceği biliyorlar ![]() Bırak bu inadı dön artık dön Bırak bu inadı dön artık dön Dön artık Dön artık Dön artık Dön |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHani en sevdiğini kaybettiğinde İçin yanar yanar yanar yanar ya Ben de seni kaybettim ağlarım şimdi İçim yanar yanar yanar yanar ah Ben senin hasretine alışamadım İçimdeki kavgamla barışamadım Uçup gitti mutluluk kavuşamadım İçim yanar yanar yanar yanar ah Canım yanar yanar yanar yanar ah |
![]() |
![]() |
|