![]() |
Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix] |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]bak dostum (feat 09 efekentli) bak dostum etrafına bak gerceklere adım at çilelerı cekerek yaşa yasamayı ogren ellerınle tut gözlerınle gor hayatınla yaşa ![]() ![]() ![]() yenılme dunyaya, yenılme kaderıne,yenılme allahsız ınsanlara ![]() ![]() ![]() 09 efekentlı geldı sımdı sana sokak hayatında lanet dunyamızda, çilelerın acısıyla kaldım ortada yardım eden olmadı berbat hayatımda, bıktım artık boyle yasamaktan bıktım, doğru olamadım mezarıma baktım, son nefes yapma dedı bana (yapma ) dınlemedım yıne cıktım sokaklara pislıklerın arasında nefret dolu yasamaya acı cektık acı cektık bu zamana kadar ama yenılmedım daha ayaktayım hala dunaynın kahrını cektım bu zaman kadar duzelır guzel yasamak varken ben yıne sectım kara dunyaya pişman deilım hayır pişman değilim gözum açıldı haykırdım acıları çektık bakalım bu dunyada gunahları ama yasadık sevapları kazandık allahtan umut kesılmedı bunu unutma turklugunu kaybetmedın koca dunyada buradan oraya oradan buraya kosturduk senelırımı verdım senelerdır gezdım ama yıne de bu hayatta yenılmedım ![]() ![]() ![]() bak dostum etrafına bak gerceklere adım at çilelerı cekerek yaşa yasmayı ogren ellerınle tut gozlerınle gör hayatınla savaş yenılme dunyaya yenılme kaderıne yenılme allahsız ınsanlara ![]() ![]() çile çektık çileler bıze yetmedı yanlıs yola baktın yıne yenıldın o kadar dertler cektım yıne yanlız kaldım allahıma sukurler ettım yıne kazandım benı aşağıladın ama yıkamadın hersey denedın kazanamadın adım son nefes endhowende kalıyorum hersey vatan ıcın deyıp bagırıyorum goızyaslarım heryere damladı damladı damladı gbı kan ağladı sokaklarda dayakları ben yedım dostum gercek turkum dıye cekemedıler beni ama ezdırmeyecegım kendımı unutma senın gbılerı hıc sevmeyecegım gerekeırse canımı alıp gıdeceksın aynı sekılde mezarıma gomeceksın tarıh yazmıssın alçakların kıtabına onlara uyarak dustun kötu yollara acılar yukseldı çileler soyledı son nefes bunların hepsını rape serdi gurbette kalıyorum endhowende yasıyorum dertlerın ustasını ben cekıyorum yasamak kolay olsa tarıhler yazardım yazdıgım cumlede noktaları koyardım ![]() ![]() dj akman --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] frmacil yedinci 7 sayfa --->: Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]baba anlattığın masallar hala aklımda baba belki birgün birdaha karşılaşma şamsımız varmı acaba çocukluğumda olduğu gibi el ele hayalinle beni götürürmüsün yine uzak diyarlara baba sensin benim en temiz rüyam beni çok severdin ama belli bile etmezdin ama beni sevdiğini herşeyinle sezerdim kızgın bakışların bile hala aklımda baba bir bakışın yeterdi vurmazdın bile bana yollarımız ayrı artık bu hayat yokuşunda tek başıma savaşmak zorundayım baba tek başıma savaşmak zorundayım baba yarım bardak çaydı hatıran sözlerinle anlatılmaz bir biçimde her an içinde bastıramadım bi nebzi anlamadı kimse 3 aralık pazardı kimsesiz gece eksiz olan duygularımı bulamadım kimsede yappoz olmuş dünyamda en iyisi sendin baba kara haber çabuk yayılırmış öyle oldu herkesin zamanı varmış seninkisi ise azmış annemden duydum baba bi alıp bi verirmiş insan doğar ve ölür kanun böyleymiş önce inanamadım hiç bişi duyamadım düyümlendi boğazım yutkunamadım dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]ayrılık (feat crazy ossie) Sanki Sevmeyecek Gibi , Kalbini Vermeyecek gibi , ağlamadan gitmeleri Hep içten sevmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende Gel, tek taraflı aşklar bir palavadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EĞER sen sevmeyeceksen bunu beceremeyeceksen ; AŞkı HAYATINDAN SİL !! Crazy Ossie : Bir kelebeğin ömrü kadar mutluluk yetermi insana, insan herzaman mutlu olmak ister bunu bil , öyle anla !!! asıl hayat bir bilmecedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]aşkım Askim seni seviyorum,seviyorum askim Bıraktın beni bir başıma Askım seni seviyorum,seviyorum askım Ne güzel baslamıstı aşkımız Yillar önce seninle seni yazmıştım kalbimin en değerli yerine Pembe hayaller kurardık,el ele gönül gönüle Yaraladın beni son sözlerinle Sendin bana aşkını itiraf eden Sendin bana o umut dolu sözler söyleyen Sendin ilk ve son aşkımsın diyen Yine sendin askımızı bitiren Nerede seni seviyorum diyen diller Bana bakan umut veren gözler Hic beklemediğim bir anda bıraktın beni Unutmak mümkün mü o ela gözlerini Geceler bir türlü sabah olmuyor Hayalin karşımdan gitmek bilmiyor Sensiz yaşamak gücüme gidiyor ihanetin bir an olsun aklımdan çıkmıyor Sensizliğin acısıyla kavruluyorum Olmuyor güzelim senden sonra kimseyi sevemiyorum Sen sözünü tutamadın yazıklar olsun sana beni bıraktın Hayatta tek başına lanet olsun,lanet olsun sana dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]anne (feat tehlikeli madde) ana seni çok özledim seni düşündükçe göz yaşlarım dinmek bilmedi yokluğun beni deli etti deli sendin benim için gerçek olan sevgi içimdeki aşk nefreti şimdi gittin yanımda sıran gelmişti kader diye çizilmişti bu yaşam kitabında yalan dünyada kaldım tek başıma ana devir değişmiş yalanlar doğrulara yetişmiş iki yüzlü köpekler seni arkadaş diye sayıp gerçek yüzlerini saklayıp milletin arkasında vuranlara kaldım tek sensin allahım bir tek dilek kalbimdesin hep yek üzüntüler içinde kaldım aklımda çıkamadım çıldırdım kendimi tutamadım bıraktım göğsümdeki olan selleri senin için akıttım her gece biten o eski günlerimi hatırladım bana verdiğin nasihatleri sayıkladım gözlerimi kapatıp seni kalbime kazdım çizilmez bu asla bunu kader diye kitabıma yazdım sendin benim bu dünyada kanadım uçamadım ana yıkıldım seni benden ayırdı yüce allahım yaralıyım annem unutanlar unutsun ben seni asla silemem gözlerimin içindeki kara bulutsun artık seninle çok şeyler paylaştık yaşam hariç oldu evladım sensin şimdi bu dünyada soldu artık benim zamanımda doldu yanına geliyorum ölenle ölünmez derler ben senin için ölüyorum senı hep düşlerimde görüyorum kal yanım da ana ben gıtmenı ıstemıyorum kal yanım da dıyorum bağırıyorum gözlerimi açınca hala ağlırum hala ağlıyorum ana hasretın oldu içimde bır damga seni çok özlüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tehlıkelı madde mc serkan dj akman crazy ossie ibrahim esen(ibo abi) dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]anlayana hayat cekemeyen ınsanlarla dolu benım yolum belli işte benim yolumun sonu benden nefret etmeyın dertlerım sıze kabus olur gozlerıme yas deıl kan doldu soyle bu hayat bu kadar acımasız mı oldu yeter serefsızler adıler adı serefsızler sızı kım sıker sızler olun benden beter adım mc serkan dıkkat edın kopekler tetıgım hazırda kursunsa ağzın da az kaldı patlamaya kacacak delık arasana üçe kadar sayıyorum üçten sonra sakın karsım da durma ben den sana abı nasıhatı mezarını erken kazma sana acıdım hadı gıt kendı yoluna kursunuma yazık sıksam senın kafana korkma oğlum korkma ama bundan sonra bana kafa tutma ıbneler bızı yıne cekemedıler roterdam mekanım cektırmeyenı sıksınler benım dertlerım bana yeter kalemım yazarsa bu dıl durmadan öter herhangı bırıne yapılan bızler bosa harcanmıs olan nefesler tehlıkelı madde dınlemez yine dertler devam eder anlamazlar ıste o kerızler dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]alo Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor ![]() Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz ![]() Gökyüzüne bakarım ay seni göstermiyor ![]() Fallara bakarım ille de seni diyor ![]() Dj akman AKMAN Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap artık sevmiyor musun? (2X) Mesaj da çekmiyorsun kontürünmü bitti yar? Ben divane aşığım gezerim diyar diyar ![]() Alo Alo Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap yoksa sevmiyor musun? Yeter artık cevap ver bir kere sesin gelsin ![]() Yeminimiz var bizim böyle terk edemezsin ![]() Alo Alo Alo ALOOOO Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver artık sevmiyor musun? Sana alo diyorum beni duymuyor musun? Telefona cevap ver yoksa sevmiyor musun? dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]ağlama Ağlama, ağlama ![]() ![]() ![]() Kurşunlar değmiş gözyaşlarıma yarabbim İsyanım her günüme ağlama annem Sil gözyaşlarını, kurtarman gerekecek bilirim Evladının gözyaşlarını silmesi gereken benim ama yoksun Çare mi kaldı yetim ellerime vuracak bu toz toprak Ellerimde kan lekeleri Bir katil mevcut lüks dünyada ana sevdasından yoksun İsyanım sana Alamazdın onu benden bıraktın yanıma Yaşayan ölü, ben piç miyim? Yanımda mısın ki? Engel olamam her gece gözyaşlarıma Kaderimse çekerim çile bekçisi olamaz ki beklentisi Yoksun avcı vuracaksın beni mecbursun Vicdansızlar gölünde gül bitmez Dikenli yollar hep bana hayran Namertsen insan gibi davran Kelepçiler vuruldu ellerime 14lü belimde oldum mesken bekçisi gecelerin yargıcı kördü Kim koruyacak yetimleri Naylondan yırtık ayakkabı, bağcıkları muşamba hayallerimdeydi Bana gelecek bir hediye hayat zaten sürpriz hediyem ise çile (çek) Neredesin artık, gel yanıma kurtar beni buralardan Senden başka kimsem yokmuş anladım Bırakmazlar seni bilirim, bana gelmen imkansız Çilenin yargıcı benim, yargılanmayasında insaf yok infaz var Götürün beni yağmura hapsedin, kelepçeleyin ellerimi gözyaşlarıyla Ağlar bu çocuklar her gün günbatımında Ağlasın bırakın, kaybolsun buralardan Kollarım ve paçam, yüzüme gece değmiş Asık suratım, her zaman çatık kaşlarım Kahpelik gösterende, namusun vicdanım Alsancaktan çarpan poyraz şan eğlemiş ![]() Kim dindirecek acılarımı, acaba saadet bulamaz Nasırlı ellerim onun bunun sözlerine muhtaç olamam Kimim kuluyum lan ben İsyanım her geceye, olmuyor Allahım Gözyaşlarım keskin sirke, çıkamam gündüzleri alacaksan al artık Son bulsun çığlıklarım, bekler bu çocuk kırık oyuncuklarına Saplayacaksan sapla hançeri kalleş Azrail Çığlıkların benim elimden, isyanın ise dilimden olacak Kunduz siyahı saçlarım, isyanım gözlerimin karasında saklı Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan Kunduz siyahı saçlarım Esmerliğim güneşten değil, isyanım doğuştan dj akman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-Majix]Dj Akman Şarkı Sözleri Arşivim [ßy-MajiX] yerli şarkı sözleri paylaşım için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|