Küçük İskender Sözleri... |
|
|
#61 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”aaaaa hadi ama bakkk arkandan ağlar sonraa… ![]() hadi son lokma,aç bakimm ağzını… ye yalanını…!! ye ihanetini…!!çiğnemeden yut…!! sindiremeden…!!hadi!! son lokma…!! büyümen lazım” |
|
|
|
#62 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”nuh’un gemisine eşi olmadan binebilen tek hayvanım ben…” |
|
|
|
#63 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”yüzüne tükür laciverdin, maviyi siyahla aldatıyor diye !” |
|
|
|
#64 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”erkek şöyle düşünür: “isterse başkasını sevsin, yeter ki sevişmesin ” kadında cümle tersine döner: “isterse başkasıylasevişsin, yeter ki sevmesin ” çünkü kadına göre vücudun merkezi yürek,erkeğe göre etek erkek eteği paylaşamaz, kadın yüreği ”
|
|
|
|
#65 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”bir silahın şarjöründe tanışan iki soğuk mermi gibi, aynı bedene sıkılan iki el kurşun gibi,katille kurban arasında o birkaç saniyelik telaşla sevmiştim seni…” |
|
|
|
#66 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”öyle aydınlık bir sonbahar ki senin yaklaştığın anda yüreğimdeki kör yangın bu yangından herkes kahkahalarla çıkacak bir sen kurtulamayacaksın” |
|
|
|
#67 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”telaffuzu zor bir kelime gibi unutacağım seni ![]() çünkü telafisi yok insanın! ve insan bir insanla yenileyemez kendini!” |
|
|
|
#68 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”çok güzel diri taklidi yaptığımı bir sır olarak sakla anne !! ” |
|
|
|
#69 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”hayatın en hüzünlü anı; mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır” |
|
|
|
#70 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”beni neyle emzirdin anne? hala başım dönüyor…” |
|
|
|
#71 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”10suzum ama… 100süz değilim !” |
|
|
|
#72 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”insan inandığı şeyler uğruna, muhteşem hatalar da yapabilir kızmamalısın…”
|
|
|
|
#73 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”sela’m okunuyor bakışlarında… ” |
|
|
|
#74 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”b grubu kan bankasıydım sana ![]() seninse sıfır’dı kan grubun![]() ![]() tek farkımız buydu işte ![]() ’sadece’ sen herkese veriyordun…”
|
|
|
|
#75 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük İskender Sözleri...”eros bile çare değil bu aşka/okları bir türlü batmıyor kıçına…” |
|
|
|