![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerAradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlersitem´isimli üyeden Alıntı bu konuda çok şanslı sayılmam belkide gereğinden fazla fedakarlık ediyorum karşı taraf için ve kıymet bilinmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kimse dört dörtlük degildir canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı Kimse dört dörtlük degildir canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şahanesin ablacım bu cümlelerin altına imzamı atabilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan Sözlersitem´isimli üyeden Alıntı şahanesin ablacım bu cümlelerin altına imzamı atabilirim Rüzgar kovacak şimdi beni konuyu dağıttım canım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı Rüzgar kovacak şimdi beni konuyu dağıttım canım ![]() kim rüzgarmı kovacak yok cnmm zor biraz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerCaglayagmur´isimli üyeden Alıntı Rüzgar kovacak şimdi beni konuyu dağıttım canım ![]() aa olurmu abla ne demek sayfa sizin ![]() ![]() Dostluk gül olmaktır yaprağı ile de dikeni ile de ![]() Şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerRUZG4R´isimli üyeden Alıntı aa olurmu abla ne demek sayfa sizin ![]() ![]() Dostluk gül olmaktır yaprağı ile de dikeni ile de ![]() Şems bu söz konuyu özetledi zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerTeşekkür ederim kardeşim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerKapımıza değil ; Kalbimize vuran buyursun ! şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerBir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma ![]() Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür; ama asla yaralı bırakma ![]() şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerSevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme ![]() Unutma; sevgi yürekli olana yakışır ![]() Şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerSevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme! Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme ![]() Unutma; sevgi yürekli olana yakışır ![]() işte bu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerAşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar (?) Cevaplamış Şems: Senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez ![]() Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez ![]() ![]() Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgin ![]() ![]() ![]() Şems |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerAşık olmakla sevmek arasındaki farkı sormuşlar (?) Cevaplamış Şems: Senin baktığına herkes bakar; ama senin onda görebildiğini herkes göremez ![]() Herkes aşık olabilir; ama hiçkimse senin gibi sevemez ![]() ![]() Seni özel kılan sevdiğin değil, sevgin ![]() ![]() ![]() harika sözler rüzgar tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mevlana'dan Sözler |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana'dan SözlerGiderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim ![]() ![]() ![]() Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde, boğuluyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş ![]() Zülüflerinden zûl akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem ![]() ![]() ![]() Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum ![]() ![]() Şems |
![]() |
![]() |
|