![]() |
Cevap : Benım İçin Ne Yapardın? |
![]() |
![]() |
#61 |
1die
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?Seni teknosaya götürürdüm limitsiz alişveriş yap derdım alttaki:
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?hacıya götürürdüm =) ( önce ben bi gidiyim de =) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?bu dünyada duyduğum en güzel şeydi gerçek olmasa bile çok teşekkürler :D şu yukarıdakine ben ne yapardım bi bakalım : iyisinden bi koca bulurdum :D:D:D:D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
1die
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?istedegin yada en sevdigin fılme -diziye-yada her hangi bir şeye adını-lakabını-yada ne istersen onu yazardım sonra türkiyedeki tüm sitelere kopy yapardım yetmezse adidas magazasından eşofman+ayakkabı+tişört yetmezse se sen belırle onu yapardım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?yukarıdakine istediği kadar sake :D:D:D:D doya doya iç :D:D:DD: sevmiyosan sana özel filim yazarım tabi baş rol senin hatta dizi bile yaparım olmadı anime :D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
azrail
|
![]() Cevap : Benım İçin Ne Yapardın?tanımadıgım için bilmiyorum ama ne istersen özgürsün istedigini yapardım altdaki sen benim için ne yapardın
![]() |
|