![]() |
Cevap : Üstteki Üye Ne Yapar |
![]() |
![]() |
#61 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparkarnı açıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparyaklaştın yemek hazırlıcam şimdii :D hadi bye ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparnie bea sen öss hazırlanmıomuydun?
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
su_perisi
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparehh öle sayılır ![]() ![]() ![]() bence üstteki üye az biraz karnı zil çalıyo mutfaga gitsem mi gitmesem mi ki die düşünüyo ::D
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparyok valla az önce kalktm ![]() ![]() bnce formda geziniyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparewt dorudur:D üsteki üye aceip yemek yemiş soda arıodur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparbir an önce yaz gelse de kurtulsam diye düşünüyordur ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparewt özellikle okuldan bekle beni didim ben geliom ahah:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparüstteki üye tarih yazılısının olmaması sevinci ile formda dolaşıyor ve yarın gondola binmeyi düşünüyor
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparoleyy ben onu untmuştum ya :D ay çok sevindim :D valla açılın ben geliyorum ben 2 kere hatta 3 kere hatta hiç inmem herlade ya:D üsteki üyede yarın gondoal binmemek için korkusundan bir bahane uydurmaya çalışıyor şuanda bende :D bu arada geçmiş olsun FBliler:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
merve16
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparhiç de bile sudecim ben kim gondoldan korkmak kim sen hiç benim gondoldan korktuğumu gördün mü neyse geçmiş olsun demişsin saol canım gururluyuz en azından üstteki de müzik dinliodur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
cansel
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparewt abi yaw süper olacak merve siz asağıda kalacaksınız abi nese biz gsliler olarak size tepeden bakıp sarı kırmızı die barıcaz sizde aşağıda ezik ezik oturursunuz zaten fenrlilerin sonu hep böle:)(ehuehuehu) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yapartutturamadın ama neyse:D senmi korkmuycan niye binmedin o zaman:D ama yarın kurtuluş yok şimdi bunu düşünüyordur kesin korkma kız ben tutarım seni:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() Cevap : Üstteki Üye Ne Yaparöle deme ay valla GSli olarak üzüldüm yani fbnmin yenilmesine nede olsa yabancı takım abi:D ama yarın gondolda bağırma fikrin hgiçde fena değil yani olabilir ama fb yenildiği için değil valla:D |
![]() |
![]() |
|