![]() |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
![]() |
![]() |
#61 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Dize geldim anladım ki bu alem budur Yazamadım sevdiğime beş altı satır Neyse dedim de duruldum tutundum aşka Hem üzüldüm hem de üzdüm susaydım keşke ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...dün gece başka dudaklar öptüm ben dudaklarım kanadı kalbim acıdı dün gece başka birinin tenine dokundu ellerim ellerim acıdı dün gece başka renkte bir çift göz baktı gözlerime gözlerim ağladı ellerim yanarken dudaklarım kanarken bir tek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
lazqopad
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...arabada bes evde on bes hosumada gidersin bedaveeee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Sen değil ben yoruldum Saklamaktan kendimi Yaşanmadan, risk almadan, kaybetmeden rest çektim Çaresi yok bu işin, sonu gelmez nefretin Şansım yok dönmezsin, geri gelmezsin ![]() ![]() ![]() Sorma, bir kez olsun sen anla Yorma kendini boşuna Çaresi yok bu işin, sonu gelmez nefretin Şansım yok dönmezsin, geri gelmezsin Mecalim yok anlatmaya Dayanamıyorum başkalarına Paylaşamıyorum, seviyorum anla Sorma, bir kez olsun sen anla
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bazen gözler yalan söylüyor çok özlediğim yar veda ediyor sitemle yıpranmış yaralı kalbim yüküne birini daha katıyor ![]() ![]() toz pembe gelmişti bana herşey son sözünle bitti bitti onca şey elimde duruyor son mektubun içinde yazıyor son oyunun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden son sözünü söyledin bana bırakıp giderken gün gelir olurda pişman olup dönersen arkandan bakıp gülceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bu sana son sözüm olur inan yüreğimi alır çeker giderim sensiz geçen kara gecelerin acısını içimde hapsederim yüreğime almıştım seni düşlerime sarmıştım seni sen istesende unutamazsın beni elveda elvedaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ver ver ver ateşe ver bizi bir iz bırak burada iz bırakanlar unutulmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
zika
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...kendimi buz gibi çok sert zannederdim meğer ne kolaymısım hemen eriyiverdim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan direnene yollar dar geliyor esir olmaktan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Ansızın tarifsiz gelir ya O zamanlar sormaya cürettin kalmaz olanından Feri soluk, niyeti kayıp, dardayım Aşk nefrete ne yakınsın Kin kırdı her okşamak istediğimde seni Elimi gözlerimi gömdüm tebessüme Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Zaten yoktur nedeni Uzak düşmüşüm kendimden, aklım fikrimden Çaresiz sürükleniyorum Bilerek peşinden Yalnız kendine inkarın Sadece senden kaçarsın Halin ele verir anlamazsın Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Zaten yoktur nedeni Yok, halin saf değil Niyetin başka başka güzel Yok, halin saf değil Niyetin başka başka güzel Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi Yalan söyleme bana Yalan söyleme bana Gözlerin anlatıyor herşeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
sam00
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...süper babanne süper babanne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...senin için benden vazgeçerim ![]() ![]() ![]() ben yağmuru gözlerinde bülbülü dillerinde günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim dönmüyor yedi cihan esirin olmuş zaman şarabı dudağında içip öyle sevmişim seni öyle sevmişim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Bu arayışın bir buluşu Bu kayboluşun bir çıkışı yok belki Belki var bilemem Yaşamak bir mesai gibi Maaşı az patronu çok bir iş Sanki mecburen Oyunlarım umutlarım düşlerim vardı Hepsi birden yarım kaldı Maviye boyadığım gökyüzüm vardı Kuşlarımı kimler çaldı Küçücükken kollarımdan taşıyordu yaşamak heyecanı Parlaktı bütün renkler Büyüdükçe adımlarım Nasırlaştıkça yüreğim Küçüldü anlam Cebime sığdı tüm şehirler Uyuduk büyüdük ninni Bir doğduk kaç kez öldük ninni Mutluluğu kaça böldük ki ninni Elimizde kalmadı ninni Ninni ninni bu hayat |
![]() |
![]() |
|