![]() |
Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++ |
![]() |
![]() |
#61 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++Ama ben seni çok seviyorum evlen benleeee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++naber ya sana inanlımaz bir haberim var seni seviyorum:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++aşGUMMMMMMMMMMM :sm_smile:
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++allahım napsam nerelere gitsem aşık oldum sana:sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++sensiz bir hayat düşünemiyorum aşık oldum galiba |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++pardon bakar mısınız? aşık oldum size inanır mısınız?:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++heyttttt kim bu gsl kız sölein bana aşık oldum :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++isyanımm var ulennnnnnnnnnnnnn:Green_Colorz_PDT_25 aşık oldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++Seviyorum Allah bnm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++hayko cepkin gibi bağırmak istiyorum SEVİYORUMMMMM SENİİİİİ:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: O bile az aşkımaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++sözler yetmiyor duygularımı anlatmaya ama artık tutamayacağım seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++Dayanamıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
m_r_b
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin: anlaştık ama acele et soğuk dışarısı donarım bak sonra:Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : ++++Üsteki Üyeye İlanı Aşk Et++++Aşk donduğun halde sıcak kalabilmektir ![]() ![]() Ayy seviyoruuuuuuuummmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|