![]() |
Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ??? |
![]() |
![]() |
#61 |
*scotland*
|
Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???ruyalarımın motorchikletın kapıma gelmesını dılerdım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???bütün dileklerimin kabul olmasını dilerdim:)
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???günahlarımın affolmasını,ailemin mutlu olmasını,ona hiç küsmemeyi dilerdim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???şuan okadar kötüyüm kiii bugün ölmeyi isterdim biliyorum günah ama çok çaresizim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
efobedo
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???forumun bir gün dünyanın en iyi forumu olacağını
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???Bütün islam aleminin mutlu bir bayram geçirmesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???sevgilimin yanında olup omuzunda uyumak isterdimmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
efobedo
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???diğer dünyada Rabb'imin cemalini gören müminlerden olmak isterdim (bi de peygamberimizin şefaatine dahil olmak ![]() ![]() Amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???hiç kimsenin olmadığı bi yerde tek başıma oturup saatlerce hıçkıra hıçkıra ağlamak isterdim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???GERÇEK AŞKI BULMAK İSTERSİM ![]() ![]() ![]() (Eğlenilecek Kızlardan Sıkıldım Evlenilecek Bilini Arıyorum :S ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???kesinlikle yalnız kalmayııı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???onun yanında olmayı dilerdim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???tek bir dilek hakkım var sa bunu 5 e cıkarmayı ama daha cok dilek dileyebiliyorsam da aklıma geleni ![]() ![]() ![]() :P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şuan Kabul Olacagını Bilsen Ne Dilerdin ???zamanı geri alabilmeyi okadar çok isterdim ki anlatamam ![]() |
![]() |
![]() |
|