![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Ergenekon
|
![]() 10/06/2007 ![]() Ey âsî kullarının hatalarını mağfiret etmek şanından olan Gafûr-u Rahîm, Ey havl ve kuvvetiyle bütün belaları def eden Mevlâ-yı Azîm, Ey büyük küçük bütün mevcudatın gizli ve açık bütün seslerini birden işiten ve hiçbir sadâ Ondan gizli kalmayan Semî-i Alîm, Ey bütün mahlukatın sual ve dua lisanıyla ettikleri fakr ve ihtiyâcâtına dâimî cevap veren ve yerine getiren Kerîm-i Pürnevâl, Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Ergenekon
|
![]() 11/06/2007 ![]() Ey kudret ve Hâkimiyet ve Mâlikiyeti bütün zâhirî seyyid ve meliklerin hadsiz derecede fevkinde bulunan, şeref-i intisâbı hiçbir seyyidin intisâbına benzemeyen ve Ona mensup olana kudretiyle herşeyi musahhar eden Hâkim-i Ezelî, Ey lisân-ı hal ve kal ile edilen bütün dualara nihayetsiz rahmet ve kudretiyle ve nihayetsiz hikmetinin muktezâsınca icâbet eden Mücîb-i Rahîm, Ey bütün hayır ve hasenât Onun elinde bulunan ve Onun tevfikiyle vücuda gelen, her hayrâtı yazan, her hasenâtı kaydeden, her a''mâl-i sâlihayı muhâfaza eden ve her hizmetin ücretini ve her hasenâtın mükâfâtını veren Hafîz-i Alîm, " Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır ![]() "Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım ![]() "Yâ Rabb sana hamdediyoruz, ve bu hamdimizi kâfi görmüyoruz; îfâ edilmiş saymıyoruz ve nankörlük etmiyoruz, ni'metlerinin hiç birinden müstağnî değiliz ![]() "Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir ![]() ![]() ![]() "Ey Rabbim şehâdet ederim ki Senden başka hiç bir ilâh yok, ancak Sen varsın ![]() ![]() ![]() "Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru ![]() ![]() Ya Rabbi! Benim için hayırlısını ver ve hayırlısını nasip et! Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Ergenekon
|
![]() 16/06/2007 ![]() Bizi öldürdükten sonra dirilten Allah'a hamd olsun ![]() ![]() "Allah'dan başka ilâh yok, yalnız O vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ölüyü dirilten Allah'ı tesbîh ederim ve O her şeye kaadirdir" “Kötünün tecâvüz edemeyeceği Allah'ın tam kelimelerine yarattığı şekil verdiği ve ektiği her şeyin şerrinden sığınırım" “Ey Kur’an-ı indiren Rabbim, Kur’an hürmetine, Ölüm benim dilimi susturduktan sonra dualarımı benim bedelime tekrar etmesi için yazdığım duaları kalbime vekil, Dilime elçi eyle” "Allahım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salât at ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ergenekon
|
![]() 17/06/2007 ![]() Ya Rabbi bizi rızanı kazanmaya, Kitabınla amel etmeye ve Peygamberinin (asm) sünnetine uymaya muvaffak eyle "Senin isminle ey Rabbim yanımı yere koydum ![]() ![]() ![]() 'Ya Rab beni şeytandan uzaklaşdır, şeytanı da bize in'âm ve ihsân buyurduğun şeyden uzaklaşdır "Allah'ın tam olan kelimeleri ile gazabından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve şeytanların hazır bulunmasından Allah'a sığınırım ![]() "Şefkat ve merhametiyle bize tatlı ve lezzetli su içiren, işlediğimiz günahlar sebebiyle suyumuzu acılaştırıp, tuzlu kılmayan Rabbimize hamd olsun!" Allah'ın İsm-i celîli sayesinde ne semâda, ne de yeryüzünde hiç bir şey zarar veremez ![]() ![]() "Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ergenekon
|
![]() 18/06/2007 ![]() Allah'ım! Yâ Rabbî! ![]() ![]() Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle! Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster! Yâ Rabbî! ![]() ![]() Bu vatanı bizlere bırakan ecdâdımızın rûhunu şâd eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin! ![]() ![]() ![]() ![]() Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ergenekon
|
![]() 19/06/2007 ![]() SEN’SİN ![]() ![]() ![]() Her zaman yanımda olan, dar zamanlarımda yüreğimin yankılarını duyan… SEN’SİN ![]() ![]() ![]() Karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan ![]() ![]() SEN ![]() ![]() ![]() Benden cansın, SEN hayatıma anlamsın ![]() ![]() Geceleri buram -buram tüten hıçkırıklarımdan, bütün arayışlarımda, dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda, SENSİN gök kubbemin rengarenk gökkuşağı… Özüm SEN’SİN,TEBESSÜM ETTİĞİMDE SEN BENİM GÜLÜMSEMENSİN ![]() ![]() ![]() SEN benim yüreğimsin, beni hakiki seven SENSİN ![]() ![]() Ellerimin, gözlerimin, yüreğimin mimarı! Her bir zerrenin nakışlarında, sanatından bir emareyim ![]() ![]() Gözlerime NURUNDAN ışıklar vermeseydin, şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim ![]() Sevgiyi kalbime ilham etmeseydin, SENİ SEVMENİN güzelliğini, sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim ![]() ![]() ![]() Gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin, gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim ![]() ![]() Her gün güneş olup aydınlattın semaları, karanlıkta bırakmadın umutlarım ![]() ![]() EY CÖMERTLERİN EN CÖMERTİ! REZZAK İSMİNLE donattın afakımı, SETTAR İSMİNLE örttün ayıplarımı, TEVVAB İSMİNLE her defasında kabul ettin tevbelerimi… “YİNE GEL”! DEDİN ![]() ![]() ![]() VEDÜD OLAN SENSİN SEVEN SENSİN, SENDEN başka kimim var ki, kapısına gideyim? Aşkınla kuşat,aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi ![]() ![]() Baharım SEN OL SEVGİLİ ![]() HAZANDA BIRAKMA, yapraklarım dökülüyor ![]() ![]() GÜLİSTANIM SEN OL EY SEVGİLİ! EY ELLERİMDEN TUTANIM ![]() SANA kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp yokuşları çıkarma karşıma ![]() ![]() Ey fukara yüreğimin RAHMETİ SONSUZ SEVGİLİSİ! Beni SANA sürünerek değil,koşarak getir ![]() ![]() Uzattım ellerimi, bırakma beni ![]() Toprağımda NURUN OL, CENNETİMDE GÜLÜM OL! ELİM SEN OL ALLAH’IM! KOLUM KANADIM, DİLİM DAMAĞIM, TEK GÜVENİM DAYANAĞIM, SAHİBİM SEN OL ![]() ![]() AYIM, GÜNEŞİM,GÖZYAŞIM, TEBESSÜMÜM, SEN OL ![]() ![]() GELDİM İŞTE KAPINA, AŞKININ FUKARASIYIM ![]() ![]() AŞKIM SEN OL ALLAH’IM, AŞKIM SEN OL! Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ergenekon
|
![]() 20/06/2007 ![]() Allah'ım! Ey mevcudatın Hâlıkı! Ey toprağın Hâlıkı! Ey insanın Hâlıkı! Ey çocuğu insana meyve kılan! Ey insanı çocuğa hami kılan! Ey insanı insana terbiyeci kılan! Ey insana şefkat ve rahmet veren! Ey Hâlık-ı Rahîm! Bize hayırlı bir zürriyet ver! Neslimizi namaz kılanlardan eyle! Neslimizi âbidlerden, zahidlerden, salihlerden eyle! Neslimizi Nura, Hakikate, İmana, Kur’ân’a talebe olanlardan kıl! Neslimizi Nur ile, Hakikat ile, İman ile, Kur’ân ile amel edenlerden kıl! Çocuklarımızı Kur’ân’a hadim kıl! İmanda istikamet ver! Bizi neslimize, neslimizi bize Cennette kavuştur! Allah'ım! Yâ Rabbî! ![]() ![]() Yâ Rabbî! ![]() ![]() Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Ergenekon
|
![]() 21/07/2007 ![]() Ey RABBim ! Ebediyen bana yakınlığını tattırdığın için, bana vahyettigin bütün gerçekler için, beni hayat denen bu sonsuz lezzet pinarinin basina oturttugun için, bildigim bütün kusurlarimi örttügün için, gördügüm bütün günahlarımı bağışladığın için, umuduma kapak ettigin tüm hayallerim için, En sevdigini bana elçi gönderdigin için, EY SEVGILI, BENI ASKINA MUHATTAP ETTIGIN ICIN, sonsuz hamd Sana, sonsuz minnettarlik Sana, sonsuz sükür Sana ![]() Ey RABBim ! Tut ellerimden, sonsuzluklara dogru, beni hiçlige düsmekten alikoy, unutulmuşluktan uzak eyle, varlığına komsu eyle beni ![]() Ben acizim, dayanağım Sen'sin,fakirim ben,sığınağım Sen'sin, dilsizim ben, sözüm Sen'sin, körüm ben, gören Sen'sin ![]() Ey RABBim ! Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir ![]() ![]() Ey RABBim ! Yoktum ben, Sen var ettin ![]() ![]() ![]() ![]() Ey RABBim ! Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Ergenekon
|
![]() 22/06/2007 ![]() Ey nurların nuru, Ey nurları nurlandıran, Ey nurlara suret ve şekil veren, Ey nurları yaratan, Ey nurları idare eden, Ey bütün nurlardan evvel olan nur, Ey bütün nurlardan sonra da varolan nur, Ey bütün nurların üstünde olan nur, Ey hiçbir nurun kendisine benzemediği nur, Bugün bütün vücudumuz ve avuçlarımız Senin o nurdan hazinene nurdan dergahına yönelmiş, Senden gelecek bir ihsanı, bir nuru ümit etmektedir ![]() ![]() Biliyor ve inanıyoruz ki; “Gözün nuru, iman nuru ile ışıklanırsa ve kavileşirse bütün kainat gül ve reyhanları ile süslü bir cennet şeklinde görünür ![]() ![]() Biliyor ve inanıyoruz ki; eğer bir göz, nurundan nasibini almamışsa bir gönül nurundan sağanak sağanak ıslanmamışsa küfür ve zulüm, karanlık perdeleriyle basiret ve fıkhı alınmışsa artık onun için “dünya, genişliğiyle beraber bir hapishane şekline girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeryüzünün her tarafında kan, gözyaşı, talanlar ve virane ocaklar başını alıp gitmekte,eşi görülmemiş bir vahşet bir dehşet yaşanmaktadır ![]() ![]() ![]() İşte! Yeryüzünün mülküne göz koymuş bu zorba tağutlar tarafından ülkeler bir bir düşmekte, her düşen ülkeyle beraber, her düşen şehirle beraber binlerce insan; çocuk, kadın ihtiyar; yani bir halk kıyılmakta, halklar kırım kırım kırılmakta, toptan yok edilmektedir ![]() ![]() Ya İlahel Alemin! Bu gün vereceğin bir parça nur’a her zamankinden çok daha muhtacız Medyen beldesine sığınan kulun Musa (as)dan çok daha fakiriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün yeryüzünün herhangi bir beldesinde Salih kullarından biri yoktur ki her an ve saatte “Allah’ım! Güçsüz ve çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğümü ancak sana arz ve şikayet ederim” diye çaresizlik içinde dergahının nuruna yönelik dua halinde bulunmasın, için için gözyaşı dökmesin ![]() Sevgili Dostunun ayak bastığı beldelerin halkından her an ve her yerde muzdarib bir gönül yoktur ki, “Allah’ım! Gazabına uğramaktan ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Nurları İdare Eden Rabbim! Senin Sevgili Dostunun dostları “Bir Ümid! Belki bir ümid!” diye medet umdukları ve bunun için yöneldikleri çağdaş Taiflerde, oranın yerli-yabancı zorba ve müstekbirleri tarafından teknolojinin en yeni, en akıllı taşlarıyla taşlanmaktadırlar ![]() ![]() Senden gelecek bir ihsana ne kadar da muhtacız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerimize hüzün rüzgarları geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmanımızda nehirdeki suya takılıp kalanlardan değil, geçip harb meydanlarında zafer ve nusret suyunu içenlerden eyle! Her birimizi nurunun aşığı, her birimizi Medine yolundaki davetçi Mus’ab kıl! O’nun o günkü duasına bugün ne kadar da muhtacız ![]() ![]() Allah’ım! Eğer bana karşı gazablı değilsen, çektiğim mihnetlere, belalara hiç aldırmam ![]() ![]() Amin, velhamdu lillahi Rabbil Alemin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Ergenekon
|
![]() 23/06/2007 ![]() Allah'ım! Bana kendi celal ve azametinden, seni görüyormuşum gibi bir korku makamı nasib et ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Senin geciktirdiğin şeyin acele olmasını, ve acele ettiğin gecikmesini arzu etmemem için, kaza ve kaderinde benim için hayır ve bereket mukadder eyle ![]() Allah'ım! Nefsimde gina ve tokluk, kalbimde yakin, amelimde ihlas, gözümde nur ve dinimde basiret ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Benim keder ve hüzünlerimi gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Ergenekon
|
![]() 24/06/2007 Amin… ![]() Elhamdulillah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elhamdulillahillezi et amena ve sagana vecealena minel müslimin Nimeti Celilullah, bereketi Halilullah, Sefaat senden ya Rasulullah Devamı devlet nasibi cennet sofralara bereket yiyenlere afiyet Mevtalara rahmet Bakide kalanlara selamet ![]() ![]() Sofra nur, hane mamur kaza bela geri dur Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin Allah bereket versin Çalışıp kazananlara pişirenlere ve yiyenlere ![]() ![]() Sana şükür diyenlere, fakirlere verenlere, dinini vatanini sevenlere hastalık yoksulluk gösterme Ya Rabbi! Kalan ömrümüzü gecen ömrümüzden hayırlı kil ![]() ![]() ![]() ![]() Amin… amin…amin bi hürmeti Taha ve Yasin velhamdulillahi rabbil alemin El Fatiha… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Ergenekon
|
![]() 25/06/2007 Bismillahirrahmanirrahim… Rabbim! Hayati yitirdiğimde, bana yeniden hayat verecek Sensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verir de yine Sen verirsin elbet ![]() ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Ergenekon
|
![]() 26/06/2007 ![]() "Allah'ım ! Ey Cebrahil,Mikail ve İsrafil'in Rabbi ! Göklerle ve yerin yaradanı, Hazırı ve gaibi bilen Allah'ım ! Kullarına ihtilaf ettikleri şeylerde, Onların aralarında ancak Sen hükmedersin ![]() İhtilaf edilen Hakk'a izninle beni hidayet eyle ! Çünkü dilediğini doğru yola ancak Sen hidayet edersin Allah'ın adıyla ![]() ![]() "Allahım! Seni hamdinle tesbih ederim ![]() ![]() ![]() Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkül ettim ![]() ![]() Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum ![]() Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım ![]() Allahım! Kur’ân-ı kerîm hürmetine bana rahmet eyle, Kur’ânı bana îmân, nûr, hidâyet ve rahmet kıl, Allahım Kur’ân-ı kerîmden unuttuğum oldu ise bana hatırlat, anlamadığım olduğu ise bana anlat, gece ve gündüzde Kur’ân okumayı bana nasib et, Kur’ân-ı kerîmi lehimde hüccet kıl ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Ergenekon
|
![]() 27/06/2007 ![]() "Allah'ım! Beni yarattın, bana emrettin, beni yasakladıklarından nehyettin ve bana emrettiklerinin sevabına teşvik ettin, nehyettiklerinin de azabıyla beni korkuttun ![]() Allah'ım! İçime yerleştirdiğin nefsimi bana düşman olarak musallat ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Gücün ve kuvvetinle onun benim üzerimdeki, hükümdarlığını söndür ve onu kahret ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Bana ahirette senin rahmetinden uzaklaştıracak bir dünya nimeti verme ![]() Allah'ım! Beni affet ![]() ![]() Allah'ım hakkındaki zannımı güzelleştirdim, bana sevabını güzelleştir ve benden esirgeme ![]() Allah'ım! Bana, beni dünya fitnelerinden koruyacak ve başkalarına muhtaç bırakmayacak dünyevi imkânlar ver ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Bana, senin verdiğin kaza ve kadere tahammül gücü ver ![]() ![]() ![]() Allah'ım! Rahat yaşayabilmek için bana sıhhat ve afiyet ver ve günahlar bana zarar vermeden dünya hayatımı sona erdir ![]() Ey Rahman ve Rahim olan Rabbim! Cennet hariç, karşılaşacağım her hususu bana daha evvel rahmetinle bildir ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Ergenekon
|
![]() 28/06/2007 ![]() Ey her bir varlığa tecelli etmesi, o varlıkların ihtiyaçlarına yeten Kâfî, Ey vaadini yerine getirmesinde şüphe olmayan ve bütün varlıkların ihtiyaçlarını kudret ve rahmetiyle gideren Vâfî, Ey maddî ve manevî hastalıklara şifâ ihsan eden Şâfî, Ey maddi ve manevî dertleri giderip afiyet ve sağlık veren Muâfî, Ey bütün varlıklardan sonsuz derecede yüce olan Âlî, Ey kullarını hakka, iyiliğe ve cennete çağıran Dâî, Ey rızası dünya âhiret bütün makamlardan üstün olan ve kullarının iyi işlerinden hoşnut olan Râdî, Ey dilediği ve hikmetinin gerektirdiği her şeyi sonsuz kudretiyle yaratan ve her varlığın ihtiyacını kolaylıkla gideren Kâdî, Ey bütün isimleri, sıfatları ve zatı ile ebediyen var olan ve yok olması asla mümkün olmayan Bâkî, Ey varlıkları yaratılış gayesine sevkeden ve dilediğine doğru yolu gösteren Hâdî, Sen aczden ve şerikten, kusurdan münezzeh ve mukaddessin ![]() ![]() El-aman el-aman! Bizi azap ateşinden ve cehennemden kurtar ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
|