|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eşcinsellik, konur, mıdır, tedavisi, teşhisi |
![]() |
Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır |
![]() |
![]() |
#61 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırEşcinsellik hastalık değildir, önce kendinizi eğitin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırAçıkçası yorumları okuduğumda donup kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırmerheba bende bu konuda dertliyim çocukken tecavüze uğradım bu yüzden iki kimlik arasında gidip geliyorum yıllardır sonrasında kendi cinsimle ilişkiye de girdim defalarca sonunda çok şükür şimdi topladım defalarca intahara kalkıştım hayatımı düzene sokan ve şu anda evlenecek olduğum kızdan allah razı olsun beni doğru yola soktu ben şimdi kurtuldum arkadaşlar size tavsiyem hayatınızda biri varsa ona gerçekden durumunuzu anlatım ve kurtulmak için yardımını isteyin emin olun eğer gerçekden seviyorsa sizin kurtulmanız için herşeyi yapıyor pes etmeyin sonunda gerçekden kurtuluş var namaza başlayın emin olun namaza başlarsanız uzaklaşıyorsunuz ben o şekilde kurtuldum allah yardım ediyor inanın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırbütün yorumları okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırarkadaşlar öncelikle size şunu söylemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırİmam hatipli olan kişi, belki zordur ama mücadele şart değil mi? Biriside bu işden kurtulup normale dönen varmı diye sormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırmerhaba ben de aynı şekildeyim ama kurtulmak istiyorum olmuyor hepinizden daha acıdır ki ben bu acı gerçege 12 yaşımdan beri başladım bazen beni sevindirdi böle olmam bazen yeri geldi acıttı 12 yaşımdan 16 yaşıma dek camda erkeklere arkamı açtım benim ki sizinkinden daha acı yani şükredin biliyorum sizlerin ki de acı ama benim ki hüsran resmen normalde çok düzgün temiz kalpli iken bu beni daha kötü biri yaptı çıkarcı ve ihtiraslı olup çıktım dinsiz oldum namaz kılmıyor camiye gitmiorum ama dinimi severdim sevmez oldum ve insanları önemsemez oldum sadece gün geçirmeye baktım sabah ögle akşam boş zamanlarımda hafta sonları içi kimse yokken yaptım telefonlarda konuşmalar binlerce kişiyle çok şey yaptım sanal bile olsa bunları nasıl unuturum koskoca 4 sene erkenlige girdikten 12 yasımda tabi 3 5 gün sonra basladımı biliorum söleyin ben napıyım benim ki daha acı dil mi düsünün 12 yasımda basladım diorum 12 !!! ( bilmiyorum allah sonumu hayır etsin nasip neyse hakkımda o olsun inş kurtulurum dicem ama sanmıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır12 yaşında çocuk, hangi sıkıntı, hangi eğitim , hangi yenilen gıdalar bu çocuğu ve toplumu bu hale getirdi, anlamakda zorlanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırarkadaşlar 16 yaşındayım ve 10 yaşımdan beri bütün arkadaşlarım kadınsı hareketlerim olduğuu söylüyor kadınlara çok fazla ilgim yok ama ben böyle olmak istemiyorum eşcinsel olmak istemiyorum ben aile kurmak çocuklarımın olmasını istiyorum daha hiç kız arkadaşım olmadı çünkü hepsi kadınsı hareketllerimin olduğunu biliyor ben bunna çok üzülüyorum aasla böyle olmak istemiyorum ve galiba intihar edicem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır16 yaşındaki arkadaşım, sakın!! sakın!!! ha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırben 23 yşında yım bende eşcinselim bu durum beni iyice yıprattı bazen kendime hakim olamadım hatalar yaptım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırölümü düşünüyorum diyen arkadaşlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç canınızı sıkmayın bu biyolojik bişeydir herşeyin Allahtan geldiğine inanıyorsanız bununda (eşcinselliğin) allahtan geldiğine inanın ve rahat olun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var MıdırBen de buradaki kişilerden pek farklı değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdır16 yaşındayım bunu sölemekten çok utanıyorum ama sölemesen duramayacagım bir erkek olmama rağmem bazı erkeklere hayranlık duyuyorum mesale gördüğüm bi erkek eger yakışıklı veya fit bi vücutu varsa onun gibi olmak istiyorum acaba bu eşcinsellikmidir ayrıca kızlara pek fazla ilgi duymuyorum küçüklüğümde hep kız kuzenlerimle oynadım erkek kuzenim yokru abim bende 6 yai büyük oldugu içi benle oynamazdı bende hep kız kuzenlerimle oynardım bu yüzden bazın kız gibi işler yapıyorum Allah aşkına bundan kurtulmanın çaresi var mı bunalımdayım etrafımdakıler bana gaymışım gibi bakıyor ama ben kendimi gay gibi hissetmiyorum yardım edin lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşcinsellik Teşhisi Nasıl Konur Ve Tedavisi Var Mıdırslm 1 saatten beri yazılan saçmalıkları okuyorum eşcinsellik nedir hastalıkmıdır çaresi varmıdır vs vs bakın arkadaşlar binlerce doktorada gitseniz yıllarca bir adada'da yaşasanız bu hissi benliğinizden atamazzınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|