Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdiniz |
07-08-2008 | #61 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizovv bnm dolu var yahuu:D herkesn ynnda olmak isterdm heralde bide bebeqimin ynnda xD coe
07-09-2008 | #62 |
pesimistt
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizadaşımn yannda ;)
07-09-2008 | #63 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizben de adaşımın ynnda olmak isterdm xDxD |
07-09-2008 | #64 |
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizgözyaşı |
07-09-2008 | #65 |
kezban
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizşahsen ben tüm forumsinsi üyelerinin katıldığı bir gezi gibi birşeyde olmak isterdimgelebilecek tüm üyelerin geldiği bir sinsi toplantı gibi birşey yanine güzel olurdu yaa
07-09-2008 | #66 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizeed kezbanımm snaaa katılıorm xDxD panterciğin xP |
07-09-2008 | #67 |
|
07-10-2008 | #68 | |
b@ron
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizAlıntı:
fena olmazdı birde paylaşım yapılan yemek tariflerinden de yapsak mı kiofff yine karnım acıktı
07-10-2008 | #69 |
_bushra_
|
07-10-2008 | #70 |
kezban
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizya aslında toplanabiliriz arkadaşlartamam farklı illerde oturuyoruz ama ortak bir yerde toplanmak cok zor olmazdı herhalde,şöyle günü birlik:D aklıma yine şeytani fikirler geliyor yaaa=) |
07-10-2008 | #71 | |
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizAlıntı:
geç biile kaldınız benim yanımda veya aynı şehirde otursak genelimiz zaten şimdiye hepimizin toplanabileceği ortak bi buluşma sati ayarlamışdım ama nasıl olcak herkes farklı farklı birbirlrini tanıyanlarda zaten hergün görüşüyor:):):)biz gibi:) kezbanın ynaında olmak isterdim cnmla oturup konuşup dertleşmek şuan buna ihtiyacım var çünkü:( |
|
07-10-2008 | #72 |
kezban
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizcanım ya ayıpsınsenin sohbete ihtiyacın varda neden arayıp sormuyorsunolmadı msn konusuruz balımve bence ayrı şehirlerdede olsak bu mümkün,bence istersek buluşabiliriz=) şuan işteyim balımmsn de problem varaksam eve gidince msn konusuruz tamammıkimmiş moralini bozan çekerim hesabını =) |
07-10-2008 | #73 |
Gözyaşı
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizsudenaz superisi suskun jasmine
07-10-2008 | #74 |
pesimistt
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizbbk hayko suskun su perisi gothicgirL sudenaz qder bu böLe :D |
07-10-2008 | #75 |
su perisi
|
Cevap : Hangi Üyenin Yanında Olmak İsterdinizsuskun**bbk**Gözyaşı**Pesimist**Sudenaz**Kezban**Şengül** |
|