Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun |
10-27-2008 | #61 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunBir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen, özleten sen Varken doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan |
10-27-2008 | #62 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !! |
10-27-2008 | #63 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunÖnceleri hasreti hiç tatmadım, Yarimden hiç ayrı kalmadım, Biter diye takvimlere baktım Zor geldi ayrılık, alışamadım |
10-27-2008 | #64 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunZannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak Ölsem ruhum daima seninle kalacak Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak! |
10-27-2008 | #65 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunYüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim |
10-27-2008 | #66 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunDOSTLAR ARASINA HASRET UCURUMU GIRDIGINDE, YILDIZLARLA VUSLAT KOPRUSU KURDUK YUREKTEN YUREGE GONLUMUZUN HASRET GUNLUGUGNE UNUTMAYI VE UNUTULMAYI HIC YAZMADIK |
10-28-2008 | #67 |
fatmanur
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunNe varliga sevinirim Ne yokluga yerinirim Askin ile avunurum Bana seni gerek seni
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir |
10-28-2008 | #68 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunEğer bir gün gidersem benimle gelirmisin yoksa kalbimi sana bırakıpta mı gideyim Gözyaşı
10-28-2008 | #69 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunseni öyle unutacağımki adını bile anmayacağımLANET OLSUN SEVGİNE ve SANA |
10-30-2008 | #70 |
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunSen giderken bakakaldım ardından Bir an gururlandım seni sevmiş olmaktan Yalandı oysa herşey, sen çekinmiştin beni kırmaktan Bense utandım hala sana umut bağlamış olmaktan |
10-31-2008 | #71 |
TRGTİST
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsunewinin önü kuyu, uyu sewdiğim uyu ne sallanıp duruyon içtiğin meyve suyu |
10-31-2008 | #72 |
TRGTİST
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunDoĞrU sÖyLeyeni |
10-31-2008 | #73 |
TRGTİST
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı OlsunDOğru SöYlEyENİ 9 kÖYDEN kOvARLARMıŞ sANa 10KÖyDEn sEsLENİYoruM; SENni CoOOOkK SEvİyOrum |
10-31-2008 | #74 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun! Nasıl esir olmuşsa gözlerine, Başka gözlerle avunmasını da öğrenir bu kalp! Merak etme |
10-31-2008 | #75 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun! Bir çölün ortasında dudakları çatlamış, Bir ıssız sokakta yolunu kaybetmiş, Kadehlerde eriyip yokolmuşa benzer bu yüreğim ! Birgün nefesimde nefesin olmayacak, Artık gül yüzünün gülleri hep solacak ! Karatoprak seni bende koparıpta ikimizi ayıracak, Fakat bilki aşkımız hep yaşayacak |
|