Cevap : Günün Sözü |
08-16-2010 | #721 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözüİnsanda Yok İse "EDEP" Neylesin Medrese Mektep! Okusa Alim Olsa Yine MERKEP Yine MERKEP ! ~Mevlana~ |
08-18-2010 | #722 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüBeğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'aşk' sanıyorsunuz "William Shakespeare" |
08-30-2010 | #723 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün Sözü30 Ağustos 2010 Türk Neferi kaçmaz, kaçmak nedir bilmez Eğer Türk Neferinin kaçtığını görmüşseniz, derhal kabul etmelidir ki onun başında bulunan en büyük kumandan kaçmıştır (Mustafa Kemal ATATÜRK)
08-30-2010 | #724 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün Sözü30 Ağustos 2010 Türkiye Orduları bir devir kapatmıştır Şimdi mazlum ve tutsak devletler ve uluslar artık vazgeçilmez bir reçeteye sahiptirler Mustafa Kemal’in utkusu, Dünya için özgürlük ve bağımsızlık sancağıdır (Mahatma Ghandi) |
09-02-2010 | #725 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözüİnsan, ne idraksiz mahlûktur! Herkes kimsenin sağ kalmadığını bilir de, kendi öleceğine inanmak istemez "Namık Kemal" |
10-12-2010 | #726 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüBir insanı bulunduğu mevkiyle değil, göz koyduğu mevkiyle ölçmelidir Leo Tolstoy |
10-12-2010 | #727 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüGüzel bir yüz, bir tavsiye mektubudur Publius Syrus |
10-12-2010 | #728 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüTalihi olanın horozu da yumurtlar Napoleon |
10-12-2010 | #729 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüHer memleketin hak ettiği bir hükümet vardır Joseph Domaistre |
10-16-2010 | #730 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüDüşümde aşk ile karşılaştım , insanı arıyordu Uyandım İnsan ile karşılaştım , aşkı arıyordu "Özdemir Asaf" |
11-01-2010 | #731 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözüİki insan Çeşidi Vardır: Zaman Geçtikçe Hatalarıyla Yüzleşen, Zaman Geçtikçe Yüzsüzleşen ! "Mehmet Akif Ersoy" |
11-02-2010 | #732 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüYüz Daha Versen,Yüz Uman Yüzler BilirimYokuşlara Kardeş Olan Düzler BilirimDünya Öküzün Üstünde Derler;Ama Dünyanın Üstünde Nice Öküzler Bilirim! "NFK" |
11-02-2010 | #733 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüGözleri Sürekli Gözlerindeyse,Sana Olan Merakındandır; Ama Gözlerini Senden Kaçırıyorsa, O Gözlerde Sana Ait Birşeyler Vardır "Dostoyevski" |
11-12-2010 | #734 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüSükût eyledim, kahrı var dedilerBiraz söyledim, zehri var dediler
Sustum,kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler Mevlana
12-09-2010 | #735 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüNe mutlu bir Atatürk yetiştiren Türk Kadınına " Ne mutlu O"na Sahip olan Türk milletine |
|