03-24-2007 | #648 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Hatırladığım kadarıyla; melekler kadar saf, mitolojilerin tanrıçaları kadar asil, bahar kadar sevgi dolu, bebekler kadar sevecen, kelebekler kadar neşeli, çiçekler kadar doğal ve bakılamayacak kadar zarif birisi Uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm, bu kadar geciktiğim için umarım beni affedersiniz arkadaşlar Hepinizi çok özledim Merhaba herkese |
03-24-2007 | #649 |
suskun
|
Tanımıyorum ama şuan gördüğüm ve yazılarını okuduğum kadarıyla sevecen,Hatırı sayılır ve sitenin sevilenlerinden biri
03-24-2007 | #655 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Duygusal zekâsı yüksek sanıyorum Ki bu da çok önemlidir Şöyle ki; Mevlâna'nın da Hitler'in de matematiksel zekâsı çok yüksektir ama Hitler'i insanları fırında yakmaya götüren, Mevlâna'ya da "Gel, kim olursan ol, yine gel" dedirten duygusal zekâları arasındaki farktır |
03-24-2007 | #656 |
suskun
|
çok bilgili,ve bilgisiyle aranan özellikte ve kişikte birisine benziyo ve çokta iyi birisine benziyor |
03-24-2007 | #657 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
İnsana "Vay be, ben neymişim böyle " dedirtecek güzel sözler sarfeden, insanları mutlu edebilen bir üye kanımca Ayrıca sözlerindeki asilliği de inkâr etmeyeceğim yoksa kendisinin de kültürle yoğrulmuş olduğunu da saklamam gerekir ve ardından ne kadar ince düşünceli olduğunu söylememek için kendimi tutmam gerekir Kendimi hiç zorlamayayım ve beni ne kadar mutlu ettiğini söylemekle başlayayım (Ya gittiğimden beri ne güzel insanlar gelmiş buralara ya) |
03-25-2007 | #658 |
suskun
|
oldukça kültürlü ve insanı sözleriyle etkileyen biri söylemiştim ve yinede söylüyorum bence zekasıyla olsun edebiyatıyla olsun kültürüyle olsun aranan kişilerden1000 kişinin içinden soyutlanıp parmakla gösterilebilecek birisiVe gördüğüm kadarıyla kalp gözü hep açıkUmarım hep böyle devam eder |
03-25-2007 | #659 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Şimdi mutluluktan düşüp bayılacağım :)) Teşekkür ederim tekrar Ve gene dediğim gibi, hedefi on ikiden vurmasını bilen, duygusal zekâsı bir hayli yüksek, sözlerindeki zerafete hayran olunacak bir insan Üstüne üstlük kendini de hemen sevdiriyor |
03-25-2007 | #660 |
suskun
|
Mutluluğu yudum yudum değilde kadeh kadeh içmesini seven birisi bence yakın arkadaşları mutsuz olduğunda anında bir espiriyle morellleri düzeltebilcek biriEn önemliside herkez çok mutlu sanarken içinde fırtınalar kopan birisiHislerim böyle söylüyor |
|