Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sence, üstteki, üye

Eski 03-24-2007   #646
90burcu

eğlenceli kafa birii
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #647
angelesdream

henüz tanışamadık ama şeker bir kıza benzıyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #648
İSİMSİZ KARANLIK

Hatırladığım kadarıyla; melekler kadar saf, mitolojilerin tanrıçaları kadar asil, bahar kadar sevgi dolu, bebekler kadar sevecen, kelebekler kadar neşeli, çiçekler kadar doğal ve bakılamayacak kadar zarif birisi

Uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm, bu kadar geciktiğim için umarım beni affedersiniz arkadaşlar Hepinizi çok özledim Merhaba herkese

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #649
suskun

Tanımıyorum ama şuan gördüğüm ve yazılarını okuduğum kadarıyla sevecen,Hatırı sayılır ve sitenin sevilenlerinden biri

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #650
Gözyaşı

yeni tanıyorum iyi birine benziyor

Eski 03-24-2007   #651
suskun

bende yeni tanıyorum çok duygusal ve şirin birine benziyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #653
suskun

çok cana yakın ve bence iyi bir dosta benziyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #655
İSİMSİZ KARANLIK

Duygusal zekâsı yüksek sanıyorum Ki bu da çok önemlidir Şöyle ki; Mevlâna'nın da Hitler'in de matematiksel zekâsı çok yüksektir ama Hitler'i insanları fırında yakmaya götüren, Mevlâna'ya da "Gel, kim olursan ol, yine gel" dedirten duygusal zekâları arasındaki farktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #656
suskun

çok bilgili,ve bilgisiyle aranan özellikte ve kişikte birisine benziyo ve çokta iyi birisine benziyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-24-2007   #657
İSİMSİZ KARANLIK

İnsana "Vay be, ben neymişim böyle " dedirtecek güzel sözler sarfeden, insanları mutlu edebilen bir üye kanımca Ayrıca sözlerindeki asilliği de inkâr etmeyeceğim yoksa kendisinin de kültürle yoğrulmuş olduğunu da saklamam gerekir ve ardından ne kadar ince düşünceli olduğunu söylememek için kendimi tutmam gerekir Kendimi hiç zorlamayayım ve beni ne kadar mutlu ettiğini söylemekle başlayayım

(Ya gittiğimden beri ne güzel insanlar gelmiş buralara ya)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2007   #658
suskun

oldukça kültürlü ve insanı sözleriyle etkileyen biri söylemiştim ve yinede söylüyorum bence zekasıyla olsun edebiyatıyla olsun kültürüyle olsun aranan kişilerden1000 kişinin içinden soyutlanıp parmakla gösterilebilecek birisiVe gördüğüm kadarıyla kalp gözü hep açıkUmarım hep böyle devam eder
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2007   #659
İSİMSİZ KARANLIK

Şimdi mutluluktan düşüp bayılacağım :)) Teşekkür ederim tekrar

Ve gene dediğim gibi, hedefi on ikiden vurmasını bilen, duygusal zekâsı bir hayli yüksek, sözlerindeki zerafete hayran olunacak bir insan Üstüne üstlük kendini de hemen sevdiriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-25-2007   #660
suskun

Mutluluğu yudum yudum değilde kadeh kadeh içmesini seven birisi bence yakın arkadaşları mutsuz olduğunda anında bir espiriyle morellleri düzeltebilcek biriEn önemliside herkez çok mutlu sanarken içinde fırtınalar kopan birisiHislerim böyle söylüyor
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com