Cevap : Günün Sözü |
|
|
#646 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüEn büyük hizmet
güzel ahlaklı ve edepli bir insan olmaktır![]() ![]() ![]() Gavs-i Sani Hz
|
|
#647 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Günün SözüAkıllı bir insan kayıplarını düşünerek dövünmez, tersine zararını gidermeye çalışır "Shakespeare" |
|
|
|
#648 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüHer kap içine bir şey konuldukça daralır Ancak bilgi kabı bundan müstesnadır O, bilgi konuldukça genişler
|
|
|
|
#649 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün Sözübir yalancının en büyük cezası kımsenın ona ınanmaması değil onun kımseye ınanamamasıdır!!
|
|
|
|
#650 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüBütün işlerin neticesinin sıhhatli ve faydalı olabilmesi için, iki şart vardır: Sabır ve ihlâs
|
|
|
|
#651 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün Sözü uğruna ekmek verirsen sana ekmek verirler; uğruna can verirsen sana da can bağışlarlar Hz Mevlâna
|
|
|
|
#652 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüİnsanların en cömerdi, istenmeden veren, en asîli de intikâma gücü yeterken bağışlayandır
|
|
|
|
#653 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüBir düşmanıaffetmek ![]() bir dostuaffetmektendaha kolaydır
|
|
|
|
#654 |
|
yedirenk
|
Cevap : Günün SözüKötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür ![]() ![]()
|
|
|
|
#655 |
|
yedirenk
|
Cevap : Günün Sözü3 kuruşluk kişiye 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşla senı satar ![]() ![]()
|
|
|
|
#656 |
|
yedirenk
|
Cevap : Günün Sözü" Elini uzatarak gökteki yıldızları tutsan ve başın göğe değse bile sonunda sen yine yerdesin " Kutadgu Bilig, Yusuf Has Hacib
|
|
|
|
#657 |
|
Yar'e
|
Cevap : Günün Sözü"
![]() ![]() insanlar vardı duvarın içinde, ya ben hep duvara konuştum ya da duvar değil konuştuğum,içinde insanlar var ![]() Nedense beni anlasın istedim içinde insan olan duvarlar ![]() ![]() "
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder İmam Gazâli (r
a ) |
|
|
|
#658 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün Sözüİbret alınacak hâdiseler pek çoktur Fakat, bunlardan ibret alanlar ise çok azdır
|
|
|
|
#659 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüBu dünya çalışma yeridir Ücret alınacak yer ahirettir İMAM-I RABBANi (R A)
|
|
|
|
#660 |
|
b@ron
|
Cevap : Günün SözüCömertlik olmayınca malın, vefâ olmayınca ise, arkadaşlığın hayrı olmaz
|
|
|
|