![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Orta şeker gidiyordu, seni görünce mutlu oldum :) Bir şey mi oldu, şu ana kadar iyiydi dedin, moralini bozan kötü bir şey mi var? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Tabii ![]() ![]() Sana yardım etmek için ne yapabileceğimi söyler misin bana? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Evet, hem de çok ![]() Seni nasıl güldürebilirim? İçimdeki çocuğu mu çıkartayım ortaya yoksa şaklabanlık mı yapayım? Not: Daha önce şaklabanlık yaptığımı hatırlamadığım için hatalarımı affediniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
bluemoonlight
|
![]() saol qüldürmüş kadar oldun ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar yaşımız ilerleSede Hala çocuk kalacağız_? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ya da içimdeki çocuk hiç ölmeyecek, evet ![]() Canımız komik bir ilm izleyip ağlamak istiyor mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hayır :) Kesinlikle hayır :) Eski bir Türk drama filmi izleyip gülmek istiyor o zaman? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çünkü o yaşlardan geçtikleri için olabilecek her şeyi kendilerinin düşünebileceklerini sanırlar ![]() Sence onlar mı yaşadıklarını unuttukları için suçlular, biz mi onların bize yaptırmak istediklerini tahmin edemediğimiz için suçluyuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
bluemoonlight
|
![]() Bence her iki kısımda suçlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hocalara anlam veremiyoruz(öğretmen) |
![]() |
![]() |
|