![]() |
Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bul |
![]() |
![]() |
#616 |
-__kaLpSiz__-
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü BulimZanLa aynı göRüşTeim sanırım aynı düşünü0rz xD
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ~~ GİTTİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() { __0zLém__ }
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulbir gs liyle ortak yönüm zor bulunur :D ikimizde üyeyiz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulbncede :D bi fbLyLe ortak yön zor buLunur :P ikimzde aiLeden biriyiz (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulbir gs liyle ortak yönüm zor bulunur :D ikimizde üyeyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
su perisi
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulonun sınıf arkadaşının adının Handan,,,benim adımın Handan olması ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulmüdür olmamız (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulne dim ben şimdi :D ikimizde çemrimiçiyiz :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü BulBizimde inatcı olma gibi bir ortak yönümüz var bak bir tane ortak yönümüzün olması bile insanı mutlu ediyor=)=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü BulcinsiyetLerimiz :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulikimizde üyeyiz :D nasıl ama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulikimizde insanız bu daha iyiydi kabul et=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulkabul edecem de ikimizde insanmıyız sence :D ikimizinde 1 canı var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulçok komik doğru sana insan diyenin gözü çıksın:D Valla benim düşünebilme yetim var ama üstekinin var mı bilmiyom=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
JOKER
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü Bulcık cık cık hiç yakıştıramadım senin gibi hanımefendi bir kıza senden beklemezdim gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]() Cevap : Üsttekiyle Ortak Bir Yönünü BulÜsteki bana hanımefendi mi dedi ölsemde gam yemem artık=) Neyse hadi bu lafına demedim say =) |
![]() |
![]() |
|