![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Ergenekon
|
![]() tebrikler ![]() ![]() Şimdiki sinemamızın emektarlarından eski siyah beyaz filmlerde oynadı ozaman ünlüydü, hafızam yanıltmıyorsa intihar etmişti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
puslu
|
![]() 1933 yılında İstanbul'da doğan sanatçı, sinemaya adımını 1957 yılında "Namus Kurbanı" film ile attı ![]() ![]() Türk sinemasının sevilen yüzlerinden oldu ![]() ![]() Kaner; 25 ![]() ![]() ![]() ![]() Suphi Kaner |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Ergenekon
|
![]() Tebrikler, Allah rahmet eylesin, intihar ettiğini doğru hatırlamışım, çok da genç vefat etmiş ![]() ![]() Şimdi yabancı manken, verebileceğim tek ipucu, soyadını söylemek zor, hani maçlarda kale önünde topa kimin vurduğu belli olmaz bir pozizyon olur, soyadı o terimi hatırlatıyor:) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
puslu
|
![]() iyide terimi bulmak ayrı bir sorun ben sevmedim ipucunu birazcık bilgi verir tarzda olamazmı sayın yöneticimiz!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Ergenekon
|
![]() Fransız top model, en son Fransada Red Cros adı altında yardım etkinliklerinde bulundu ![]() A ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
mate
|
![]() bunu da ben bilmiyorum :)) yok tanımadım yine mankeni fransız ve etkinlikten aradım google da :sm_biggrin: ama şevket altuğu tanıdım :sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Ergenekon
|
![]() fatma girik ve ahmet tarık tekçe ile çevirdiği filmlerle meşhur, oğlu da bazı dizilerde oynadı, ad ve soyadının baş harfleri çok ünlü bir arabesk şarkıcımız(jürri üyeliği yapıyor) ile aynı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|