![]() |
![]() |
![]() |
#601 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() paydon ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
90burcu
|
![]() :D:D:D:D bende kendin yazdın die tşk etmiştim o zaman geyi alıoyum teşekküyümü:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() İii bee öle 2 dakkada hemen fıkyamı yazılıy hele bıyaz bekle ozman ben hemen bi tane yazam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() iki atmaca tayla üstünde gezeyken aşada biy tavsan göyüyley ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buyciii; -Abi tavşana bak yaa ne kadayda lezzetli göyünüo ![]() ![]() Cevdet; -Öyle dimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buyciii; -Pışık niee sen yiyomussun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevdet; -Taam ozman kim önce kapaysa o yesin ![]() ![]() ![]() Ve ikiside biyden dalışa geçeyley ![]() ![]() ![]() Ama oda nee çakalın biyide koştuyayak tavşana doğyu ileyley ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevdet ve buycu kendileyine geldikleyinde çakalın oyuna geldikleyini anlaylay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaffff boş bi vaktimde yazaysam belki yitmi tuttuyuyum şimdi bu kaday oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() ee bozulmamak eldemi beah emek veyip bi fıkya yazdık aban hemen göçeytti moyalimisi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() yahhh deilmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|