![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#601 |
seyito
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bende sevinmiştim ne güzel beni çağırdılar diye ![]() ama olsun ben yine burdayım şimdi daha çok hırslandım yaffff ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..gonuşma layn :D:D:D:D son mesaj benimdir benim kalacak (sıkıysa bide karşı çık :D:D:D)
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ben karşı çıksam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..İlk hedef numara için şifre: 61sinsiforum İlk hedef numara için son mesaja Sevgili Gökkuşağı sahip oldu ve ailemizce 50 itibar puanı kazandı :) Tebrikler Gökkuşağı ![]() İkinci hedef numara yarın yayınlanacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Günün talihlisi benim desenize ![]() Teşekkür ederim Sevgili Kaplan(: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yeni güne başladık yazabilirim:) Tebrik ederim gökkuşağı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Teşekkür ederim Sevgili Equinox ![]() Yazma yasağı mı vardı yeni günü bekliyordunuz:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Her çıkacak olan benden söz istiyor:) sudenaz'a söz vermiştim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bu söz işini biyerden daha hatırlıyorum ya nese:Pp Ama sözünüzün eriymişsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:) Elimden geldiğince tabi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tabi ki de fazlasını beklemekte olmaz zati ![]() ![]() Bizim için de bu kadarı yetiyordu zati:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Teşekkür ederim:) Hayırlı akşamlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Sizede hayırlı akşamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..tebrikler sevgili gökkuşağı:) diğer talihlide ben oluym barim:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
su perisi
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bbk cim, benim olsunmu son mesaj birazcıkta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|