![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Ergenekon
|
![]() ![]() ![]() Kim bunlar, ikisine aynı anda cevap bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
puslu
|
![]() ![]() ![]() Kim bunlar, ikisine aynı anda cevap bekliyorum ![]() Bilal İnci ve Aliye Rona şeklinde, kolay gelsin kolay soru ile başladık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
puslu
|
![]() resim üzerinde oynanması önemli değil nerden bileyim belki karşı komşunuz:)))) ipucu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Ergenekon
|
![]() :)))))))))) Şimdi keyifle bir sigara içip ipucu yapayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani fransızların BB si vardı bu da bizim DD miz, bu eski bir arkrist ![]() ![]() 1962'de Ses Dergisi'nin müsabakasıyla sinema yaşamına başlayan Yeşilçam'ın 'şımarık kolejli kızı' 27 yıl aradan sonra Attilâ İlhan'ın 'Kurtlar Sofrası'nda geçkin bir ses sanatçısını oynuyor ![]() Ben de fazla açıklama yaptım sanırım, kurt bilmece çözücülere ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Ergenekon
|
![]() tebrikler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kim bu? ipucu yerli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Ergenekon
|
![]() Bu bayan şarkıcı eskilerden,çok hareketliydi, bir kaç film de çevirdi,esmer, bir bayan adını taşıyan şakısı çok meşhurdur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
puslu
|
![]() ![]() Seyyal Taner çok değişmiş özellikler elleri göğüs dekoltesi gibi duruyor beni şaşırttı ![]() tabi şarkısını es geçmek olmaz (naciye) |
![]() |
![]() |
|