![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBen ne dağları taşları atlattım Yüreğine sevgimi patlattım Nice aşıkları da tam çatlattım Seni sevdiğimi herkese anlattım Al al al sevgimi al Al al al yüreğine al Al al al hadi hızlandır Beni kandır hadi inandır |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriÖmür dedigimiz bu yolda Tek basima yürümekten yoruldum Gözlerindeki haneleri tek tek sayarim unutmadim Hayat bu ya sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hayat bu ya en sonunda Sende farkina varacaksin Israrla benimle olacaksin Hadi çiçegim çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Hana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim Demedi deme çiçegim çiçegim Seni inan herzaman sevecegim Sana neler verdim verecegim Ugruna daglari delecegim |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriUyu yârim uyu Göğsümde uyu Nefes bile almam Göğsümde uyu Sen benim için Ben senin için Yaratılmışız Seni kocaman öpüyorum Yar dur beni dinle ne otur gitme Sana ben aşkım? kalbimi verdim Aşkım, ölüme kadar yanındayım Aşkım, ölümden sonra yanındayım "biliyor musun seni her an içimde hissediyorum aşkım" |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriHür yaşarım alır kaçarım Çılgın aşığım diye şaşarım Tek sebebi sensin bunların İnanmamak sevmek işte bu benim Tam tarzım Sakın girme günah pazarına Orada aşklar satılığa çıkıyor Benim aşkım satılık değil Yoldan çıkıp kötü yola girmez Benim aşkım kötü değil Sağa sola vurup da dönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBu da benim sana son sözüm olsun Bir daha üzmem seni biliyorsun Karamsar olma biliyorsun Ben sana aidim , sen bana ait! Gülüm , gülümü soldurma Canım saçımı yoldurma Ömrüm rüzgara vurdurma Ben sana aidim , sen bana ait |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriBu zamansız gidişin Umurumdamı sanki Neler neler yaşadık Silemezmiyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarımmı sanmıştın Ne farkederki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven sever zaten Vurdum duymaz yaramaz Seveceksen sev biraz Ben seni seviyorum Ne olur anla biraz Anlaki gel gör halimi Ne hallere düşmüşüm Aşkından yanmışım Söndürsene sen beni --->: Doğuş Şarkı Sözleri frmacil altıncı 6 sayfa --->: Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriAkşam olur penceremde Güneş doğmaz odama yine Karanlığa hapsolmuşum Ağıt yakar yalnızlık yine Mutsuzluk sardı beni Umutsuzluk hep peşimde Aylar yıllara vuruyor Sebebini çözmüş değilim İstesem de gelemezsin Sevsen de sevmezsin Yanlışı affetmezsin Sevdiğimi görmezsin Parçalanırım, dağlanırım Pişmanlığıma ağlarım Son bir defa yüreğinin En kuytu köşesinde Unutma ben varım Bir günün bedeli bin yıla bedel Sevginin değeri bir ömre bedel Ömrümün değeri sana bedel |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriHani daglara kopan deli firtina var ya Iki eylül geçti bak sen hala dönmedin Yuregimde kopan deli firtina var ya Iki eylül geçti bak sen hala gelmedin Gönül acisindan solgunum Bir güzele vurgunum Duvari nem yikar Insani gamsizlar içim sizlar Hani daglarda kopan deli firtina var ya Iki eylül geçti bak sen hala gelmedin Yuregimde kopan dlei firtina var ya Iki eylül geçti bak sen hala dönmedin Gonul acisindan solgunum Bir güzele vurgunum Duvari nem yikar Insani gamsizlar içim sizlar Ne aksami bilir oldum nede sabahi Bir sen vardin içimde Kayiplari karistin çok aradim seni Benliyimden hiç atamadim Sevgilim hangi elin tenindesin Kimlerlesin benle misin ben senleyim sen nerdesin |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriIlk defa inanir oldum aska Oda bana darbesini vurdu Bak simdi yarim kaldim yine Bilemem belkide o böyle mutlu 2x Gamsiz vicdansiz Ben sensiz ne yaparim simdi Beni acilarla basbasa Biraktin neden 2x Neden neden ben sana ne yapmistim Tek suçum seni çilginca sevmekti |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriYou are in everything I got What was my fault you came to my life I might have broken too many hearts You're the penance I have to pass Whatever I know, no longer in my memory Whoever I love has gone one by one I might have broken too many hearts You are the penance I have to pass No more default turn your face away from your sorrowful faith My life is a gift from my God But for what I'm gonna crack, don't you ever cry Don't you ever cry No hope no solvation, baby don't cry no no no don't try no no don't try |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriYok dedim, olmaz dedim Çok unutmak istedim Dur dedim gönlüme Dur dedim Hızlı hızlı haykırıyor Biri var, biri var Diri diri kalbimi yakar Biri var, biri var Kalbimde yanar |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriAşık olursun sevdiğini sanırsın Gerçeği bulduğunda Bulduğunu sanırsın Hüzün öyle bir dalga alıp Götürür uzaklara sus Sevgiyi veren aşklar zamanla yavaşlar Sahte yüzler meleğe bürünmüşler |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriKuru bir dal gibi soldum sevgilim Çektiğim dertleri bir ben bilirim Senden çok uzaklardayım Aslında yanındayım Bırak artık gururu çocukluk etme Yaralıyım anla kanatma kalbimi Pişmanım yorma kırma beni yar Affet canımın içi bir hatadır oldu Sana yanlış yaptım inan çok üzgünüm Ne desen haklısın Ne yapsan farklısın Benim için önce tanrı Sonra sensin |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriYakmadı mı seni benim ayrılığım Yıkmadı mı beni senin ayrılığın Ne istiyorsun benden hala Alacakların bitmedi mi Gönül sayfamdaki yerini Sen istedinde ben silmedim mi Hi ha hakikat, hi ha hakikat Çizgi değil mi bizim yaşadıklarımız Sınır ötesinde yer bulamayız mı Darbe yemiş aşkların arasında Tekrar birbirimizi bulamayız mı Aşkı istiyorsan eğer yüreğinde ara Çizgi değil mi bizim yaşadıklarımız Sınır ötesinde yer bulamayız mı Darbe yemiş aşkların arasında Tekrar birbirimizi bulamayız mı |
![]() |
![]() |
![]() |
Doğuş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğuş Şarkı SözleriGördüğüm her şeyde sen varsın Suçum neydi ki girdin hayatıma Senden önceki aşkları üzdüm galiba Ceza olarak çıktın karşıma Bildiğim ne varsa silindi defterimden Sevdiğim ne varsa gitti birer birer Senden önceki aşkları üzdüm galiba Ceza olarak çıktın karşıma Yenilgi yok kederlenmek yok Bu yaşam bana tanrı tarafından hediye Ah ne diye Ağlayacağım sende ağlama, sakın ağlama Yasla başını gerekirse taşlara, sakın ağlama |
![]() |
![]() |
|