![]() |
Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı Sözleriuyanda aç gözünü,kendine gel kendine bitti bu aşk , istersen koy beni el yerine bundan böyle kalbimi açtım aşkımı bilene arasanda bulamazsın benim gibi seveni ben unuttum çoktan sende unut beni ne sevgimi bildin sen nede kıymetimi ben unuttum çoktan sende unut beni unut beni mümkünse beni ne yerde ne gökte ne gündüz ne gecede görüşmek mi? aman aman sakın arama sakın arama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriDinlemem dinlemem gücüme gidiyor dinlemem Anlamam anlamam yüreğim acıyor anlamam Dört yanımı sarmışken ihanet Yüreğimdeki çocuk sana emanet Bir sen varsın gözümde sazımda Bırakma beni bu kurtlar sofrasında Dinlemem anla, duramam anla, gençliğim yorgun Dinlemem anla, duramam anla, yüreğim dargın Susamam susamam başımda efkar susamam Duramam duramam sazımda fırtınalar duramam Küskünlüğüm dostan; ele değil Yorgunluğum dilden; saza değil Seninle geleceği düşünürken Bırakma beni bu kurtlar sofrasında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriNe hazin deðil mi sevgilim hikayemiz Maalesef pek farký yok diðerlerinden Ýtiraz etmedik, itiraf etmedik Kaybedenlerdendik deðerlerinden Bari sen sonradan birazcýk mutlu oldun mu El yordamýyla iyi kötü bir yol buldun mu Hiç hayýr dedin mi, soru sordun mu Memnun deðilim aldýðým haberlerinden Beni sorarsan þahitsiz suçlar gibi Kýnalý kanadý kýrýlmýþ kuþlar gibi Yazý gelmeyen upuzun kýþlar gibi Unutulmuþlar diyarýnda düþünüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriNerden esti aklıma Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriSenden bunu beklemezdim Sevginden şüphe etmezdim Ne oldu bize bir tanem Terkedip birden gitmezdin İyi günde kötü günde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Üzüntünde sevincinde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Hayat sensiz yaşanmıyor Vefasızlık yakışmıyor Ne yaptım sana bir tanem Aklım bir türlü almıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriAkşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Çoğalır düşüncem aklıma sığmaz İki gözüm iki bulut Yalnızlığa yürüyorum Yenik düştüm hasretine Çöllerinde çürüyorum --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil altıncı 6 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriNe zaman canın yansa bu kadar derinden Sanırsın mümkün değil bi daha üzülmem Ne inat,ne dayanıklı gözükara yürek Acıyor aynı yerden her şeye rağmen Ne akıl kâr ediyor ne fikir o sırada Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda Yaralı tepeden tırnağa herkez yaralı Alışılmıyor acıya yok kaidesi Kuralı kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni Ne gelen anladı ne giden olanı biteni Adıyorum aşka geri kalanımı Suya söyledim gitti en son yalanımı Aşkında en hesapsız kitapsız olanını Yaşamazsam kara kapıya kaydedin beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBir gün olsun gülmedi talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Kimse çare bulamaz gözlerimin yaşına Bu çektiğim çileler düşmanların başına Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Öyle dertliyim ki ben Kimse bir gün çekemez Yaşamakmış ölmekmiş Benim için farketmez Bir gün olsun gülmedi Talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım Dünya zindan gözüme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı Sözlerikalınca sebepsiz bir başıma hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayatı sözüm ona pembe rengini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriHasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanrima yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana ![]() ![]() ![]() Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriCok uzaktasin Beni duymazsin Unuttun belki de Hatirlamazsin Hani derdin ya sen bitanemsin Bitanen burada sen neredesin Bir de derdin ki hayatim sensin Hayatin burada sen neredesin Dünya bir yanaydi da hani ben bir yanaydim Bensiz ölürdün hani nefes bile almazdin Benden baska kimseyi yerime koyamazdin Hani hani nerdesin Hani hani nerdesin hani Hani senin bitanen Hani senin tek caren Yalniz sevdan askin Ben degilmiydim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriBir dost gibi davran bana Herkes bizi öyle bilsin Bugün burada bütün olanlar Saklı, gizli sürüp gitsin Fırtınalar koparsa kopsun Sürüklesin ikimizi Arzular tutuştursun bizi Razıyım sonuna senle olsun Ben sana öylesi taptım inan Öylesi aşka yasak tanımam Deliler gibiyim anla biraz Aklımı yolda bıraktım inan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriNasıl başlamışsa öyle bitermiş Deli sevdaların sonu belliymiş Aşkın bedelini canlar ödermiş Benim gibi seven zaten delidir Ben seninle ölümsüz bir aşkı tattım Bilmiyorum nerde nerde bir hata yaptım Şimdi sonsuzluğun yoluna saptım Artık hayal kurup sussam yeridir Esirgeme benden dualarını Benim hayrıma yor rüyalarını Adım adım yolla umutlarını Senden sonra benim sonum bellidir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriEskiden olsa sana ağlardım Yanımda kal gitme diye Ama şimdi gözyaşlarım Giden yıllarıma Sözünde dursan sana tapardım Kapanırdım dizleriDemiştin ya biz ölürüz Ayrılmayız diye Şimdi sen söyle öleyim mi? Yoksa sözümden döneyim mi? Elleri sevsem bunu sen bilsen Ne olur halin göreyim mi? Erkeksen söyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş Şarkı SözleriAnlamam Sevdalardan Delİ GÖnlÜm Uslanmaz Artik Kurtuldum Hirdan GÜrden Evlenmek EĞlenmektİr Farketmez HİÇ Boyu Posu Var Mi Bunun BaŞi Sonu Aldandim Huysuzlandim Bak Şİmdİ Evde Kaldim Ben Anlamam Hacidan Ben Anlamam Hocadan Bu Zamanda Koca Zor Bulunur Eller Kiymet Bİlmİyor Bİlenler YÜz Vermİyor Bu YaŞta YÜz Veren Zor Bulunur Hacilardan Hocalardan Bİr Merhamet Bekler İÇtİkÇe SarhoŞ Olur TÜm Erkekler KucaĞinda Uyuyunca Bİr KuŞ Gİbİler DiŞarda Aslan Olur TÜm Erkekler |
![]() |
![]() |
|