![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#46 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriHaykirsam Duyarmisin 2( Kanayan Yarali Yüregimi Sensiz Geçen Yanliz Gecelerimi çekip Gittin çok Uzaklara Kaldim Umutsuz Yarinlara Bir Gün Dönersin Diye Bana Yalvaririm Tanriya Dön Bebegim Dön Dön Dinmeyen Acilarim Dinsin 2( Dön Anladim Benim Kaderimsin En Büyük Yeminim Sin Sen Yaşama Sebebimsin Dön Bebegim Geri Dön |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#47 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriKaçma benden bu kadar, nereye kadar Hasret seni yakalar beni yaralar ah Bi tutsam elinden ah, gitsem sonuna kadar Senden başka kimim var, bak herşeyim var Sorma sevdan ne kadar nereye kadar ah Bi gelsen ardımdan, gitsek ölümüne kadar Yanıyorum ya habibi, bana senden fayda yok Yolla şu tabibi, yüreğimde derman yok Birgör şu halimi, bana aşktan hayır yok Yolla şu katibi gözlerimde ferman yok Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Yanıyorum ya habibi, bana senden fayda yok Yolla şu tabibi, yüreğimde derman yok Kaçma benden bu kadar, nereye kadar Hasret seni yakalar, beni yaralar ah Bi tutsam elinden ah, gitsem sonuna kadar Yanıyorum ya habibi, bana senden fayda yok Yolla şu tabibi, yüreğimde derman yok Birgör şu halimi, bana aşktan hayır yok Yolla şu katibi gözlerimde ferman yok Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Yanıyorum ya habibi, bana senden fayda yok Yolla şu tabibi, yüreğimde derman yok |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#48 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBir güzele sevdalandım Uyku girmez gözüme Sevdasıyla yaralandım Ateş düştü içime Dağlara dağlara Hasret yağar dağlara Hasret yağar dağlara Gel canım gel malım Ben senin aşığınam Ben senin hayranınam |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#49 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriAşkından yüreğim Talan Cemile Naz usandırır derler Yalan Cemile Bin cefa çektirir Sevdan Cemile Of demem, Allah derim İnan Cemile Cemile, Cemile, Cemile Bak işte düştüm eline İnsaf eyle Cemile Seni gidi şeytan seni fettan |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#50 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriInsan Umutlariyla Yaşar Bazen Siradan Olur Herşey Yas Tutar Kalbimiz Zaman Zaman Sebebi Belirsiz Bilmemişiz Birçokşeyi Esas Olan Gerçekleri Büyük Yalan Söylemişler Yazik Etmişler çaresiz Kaldiginda Ummadigin Bir Zamanda Aşk Yetişir Imdadina Sevda Yetişir Sen Ona Koşarsin O Sana |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#51 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBu ask böyle bitemez ![]() ![]() Atma beni ölümlere atma beni zulümlere götür beni gittigin yereee,, 2x Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina yanliz kalamam ![]() ![]() ![]() ![]() Askindir beni yasatan, beni hayata baglayan, ![]() ![]() ![]() Sensiz ben nefes alamam buralarda hic duramam, tek basina yanliz kalamam, senin kokunu özledim, hep yollarini gözledim götür beni gittigin yere ![]() "Sensiz ben nefes alamam, buralarda inan ama inan hic ama hic duramam! , Senin kokunu özlerim, hep ama hep heeeep yollarini gözlerim, götür beni, götür beni, götür beni gittigin yere"! --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil altıncı 6 sayfa --->: Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#52 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBoynu bükükler x 3 Kimsesiz çaresiz, garip yetimler Mutluluk nedir bilmezler, hep ağlarlar hiç gülmezler x 2 Nedense hiç sevilmezler boynu bükükler, garip yetimler x 2 [Nakarat] Kimsesizdir, çaresizdir, hem zavallı hem sefildir Talihsizdir, kadersizdir Boynu bükükler, boynu bükükler Anasız, babasız garip yetimler Kader kurbanları, boynu bükükler Terketmiş hep sevenleri yok olmuş hep hevesleri x 2 Dertle dolmuş yürekleri, boynu bükükler garip yetimler x 2 [Nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#53 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriZincirleri kırıp geldik Engelleri aşıp geldik Canı cana katıp sevdik Bir can iki sayılamaz Bizi kimse ayıramaz Sevda dersen sevda bizde Yürek dersen yürek bizde Beraberiz son nefeste Bir can iki sayılamaz Bizi kimse ayıramaz Yüreğimiz bir kalbimiz bir Canımız bir sevgimiz bir Hissederiz görürüz biz Bir can iki sayılamaz Bizi kimse ayıramaz Sevda dersen sevda bizde Yürek dersen yürek bizde Beraberiz son nefeste Bir can iki sayılamaz Bizi kimse ayıramaz |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#54 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriÇile misin dert mi gamlı kederli Üzerime doğru gelip durmayın Alın yazısı mı kader misiniz Beni yerden yere vurup durmayın Hangi yana kaçsam peşimdesiniz Bir bütün olmuşsunuz içimdesiniz Suçum nedir benim ne istersiniz Beni yerden yere vurup durmayın Beni yerden yere vurup durmayın Beni bir günahkar kul ettirdiniz Kendinize köle kul ettirdiniz Gece gündüz bana ah çektirdiniz Beni yerden yere vurup durmayın Hangi yana kaçsam peşimdesiniz Bir bütün olmuşsunuz içimdesiniz Suçum nedir benim ne istersiniz Beni yerden yere vurup durmayın Beni yerden yere vurup durmayın |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#55 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriÇok zor Senden ayrı yaşamak Hayattaki en zor acı Bu olsa gerek Sensizlik üstüme Bir çığ gibi çöktü Yardım et ne olur Çaresizim ben Sen beni anlayamazsın Ben seni yüreğime yazdım Çok uzaklarda olsan da Yaşatırım bende ki seni Sen olmazsan olmaz Sen olmadan yaşanmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#56 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBugün bir başka Hüzünlerde yüreğim Bir başka arıyor Ellerini ellerim Nerdeyim neredeyim Yıkılmış bir haldeyim Baglanmış ayaklarım Çözülmez ki geleyim Yollarıma dizilmişler Beni bende bitirmişler Ben nasıl, ben nasıl, ben nasıl güleyim Vur hançeri, vur sineme, vur beni de öleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#57 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı Sözleriyoluna çıkmaya cesaretim yok her halin yolumdan döndürür beni şöyle bir bakmaya cesaretim yok rüzgarın alevsizsöndürür beni [Nakarat] nasıl etsem bir yolunu bulamıyorum seni bir başkasından soramıyorum ne yapsam içimden atamıyorum aşkın hasretinden öldürür beni belalım benim,belalim benim ah bu gönlüme helalim benim kurtulamam derdinden,günahlarindan günahları boynuma vebalim benim caresiz kalmisim cikar yolum yok sensiz yasamaya hic umudum yok derdine düsmüsüm dertsiz günüm yok hasret uzaginda öldürür beni |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#58 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBir an seni düşünmeden İnan Yapamıyorum Öyle derin derin yaram Kurtulamam Bu sevdadan Yakar yıkar hatıran Bak Şu YAğan Yağmura Gör Beni Feryadım Sarıyor Bak Şimdi Gökleri Gel Baştan Yazalım Bu Aşkın Kaderini Gel Baştan Baştan Yazalım Nasıl Unuturum Seni Nasıl Unuturum Seni Gönül Ferman Dinlemez Ki ![]() ![]() ![]() Yar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#59 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriBebekler olene aglayamaz ki Gitme baba diye yalvaramaz ki Cocuklar babayi unutamaz ki Donulmez gidisin boyle mi baba ![]() ![]() ![]() Bir mezarin tasina iste baban dediler Agladim elime hep resmini verdiler Sordum caresini donmez artik dediler Donulmez gidisin boyle mi baba ![]() ![]() ![]() Seslensem sesimi duyamazsin ki Ay gecer yil gecer uyanmazsin ki Muhtacim elimi tutamazsin ki Donulmez gidisin boyle mi baba Yasadim cocukken hasretlerini Annemle doldurdum ozlemlerimi Hep ona soyledim hayallerimi Donulmez gidisin boyle mi baba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Emrah Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#60 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emrah Şarkı SözleriAşkım yok ya İçim suskun, gönlüm küskün Aklım onda O bal dudaklarında Allah bütün güzelliği Ona vermiş Cilve onda Ne ararsan herşey onda Aşkım yok ya İçim suskun, gönlüm küskün Aklım onda O bal dudaklarında Allah bütün güzelliği Ona vermiş Cilve onda İşin sırrı bence bunda Fazla naz aşık Usandırır derler Gönlün varsa bende Evet de yeter Ömrümden ömür gitse Beklerim ben o anı Bir gün benim olmanı Vah vah diye diye Bak döndüm bir deliye Yaptığın doğru değil Bana dönmezsin niye |
![]() |
![]() |
|